benim listem şöyle ki ilk aklıma gelenler bunlar
run lola run
fight club
full methal jacket
trainspotting
ran
se7en
grease
pulp fiction
reservoir dogs
gone with the wind
west side story
new york new york
SacoKhan wrote:wizardınki de pek bi alıntı gibiymiş, bize yazmaya bişi bırakmadı...
Yazdıklarımın hepsi çok sevdiğim ve defalarca izleyebileceğim filmler. Alıntı falan değil. Aklıma gelen çok sevdiğim filmleri yazdım, sonra da alfabetik olarak dizdim.
Hem neden size yazacak bir şey bırakmayayım ki? İnsanlar aynı filmleri sevebilir ki zaten benim yazdıklarımdan bazıları daha önce yazılmıştı. Başkası yazmış diye ben yazmayayım diye düşünmedim hiç. Sen de öyle yap. :plotting:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Yaw herkesin düşüncesine saygım var ama maşallah herkes kendi sevdiği filmleri yazmış kült film olarak.Kült film sadece sevilen seyrci toplayan filmler değildir tam tersi ilk başta anlaşılmayan konu ya da tarz olarak ap ayrı kategorilere giren önceki yapımlarda olmayan şeyleri ortaya çıkaran filmler için kullanılan bir terimdir.Saygılar.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ao wrote:Yaw herkesin düşüncesine saygım var ama maşallah herkes kendi sevdiği filmleri yazmış kült film olarak.Kült film sadece sevilen seyrci toplayan filmler değildir tam tersi ilk başta anlaşılmayan konu ya da tarz olarak ap ayrı kategorilere giren önceki yapımlarda olmayan şeyleri ortaya çıkaran filmler için kullanılan bir terimdir.Saygılar.
Bu başlık altında yazanların büyük bir çoğunluğu söylediğin tanıma uyuyor zaten Ao.
Herkesin düşüncesi kendine.Saygı duyuyorum.Müsait olursan senle bir gün msnde karşılaştırarak filmleri anlatırım niye olup olamadıklarını.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Sevgili Ao'cum, ilk mesajda "sizce" diye bir kelime geçtiği için insanların sevdiği filmleri yazması tabii ki beklenen bir şeydir. Ã?ünkü her insanın kendine göre kült filmleri vardır. Bunu da nasıl belirleyeceklerine kendileri karar verirler.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein