Faerun
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

yani 3 kişimiyiz arkadaşlar bukadarmı FR severler
ozaman pazartesi başlarız ozamana kadar sedecremzneb@hotmail.com adresine karakterkagıtlarınızı atabilirseniz sevinirim.
ozaman pazartesi başlarız ozamana kadar sedecremzneb@hotmail.com adresine karakterkagıtlarınızı atabilirseniz sevinirim.
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Red blade olur. Seviye olarak 2-5 arası oldugu sürece sorun çıkmaz.Sınıf fark etmez.Irkta farketmez.bölgesel featlerinizi alırken lütfen feati aldım ama o bölgeden degilim demeyin.redblade de yok regional featler onuda ek olarak yazarsanız karakterkagıdının herhangi bir bölümüne iyi oluy.80 puan gayet uygun dagıtmak için.varmı başka atladıgım bir şey.heh birde en azından karakterinizi daha iyi anlaya bilmem için kısa bir geçmiş koyarsanız tam olur
regional feat dediğimiz olay her memleketin vatandaşlarına verdiği ekstra özelliklerdir.Ã?rneğin Amn vatandaşı olan biri;
1)Cosmopolitan = Thives tools, 10 bolts (mw)
2)Education = Longsword or shortsword (mw)
3)Silver Palm = Light Warhorse, bit and birdle, military saddle and studded leather barding.
bunlardan birini veya birkaçını alabiliyor.
1)Cosmopolitan = Thives tools, 10 bolts (mw)
2)Education = Longsword or shortsword (mw)
3)Silver Palm = Light Warhorse, bit and birdle, military saddle and studded leather barding.
bunlardan birini veya birkaçını alabiliyor.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Benim bilmediğim sistemlerde hep yaptığım bir şey vardır. Köyünden dışarı hiç çıkmamış bir adam olarak katılırsan sisteme en bilmediğin sistemde bile oynarsın.... DnD sisteminin temelini biliyorsan da pek sorun olmaz sanırım oynamak. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

players guide to faerun diye bir kitap var.faerun için players hand book gibi istersen sana mail atıym kitabı.diger fr kitaplarınıda atabilirim.biri bana fr setting kitabını atarsa süper olur bendeki biraz kötü çekilmişzor oluyo okuması.e hazır istemeye başlamışken(yüzsüzlügü ele alıym) WoD kitaplarıda lazım bana.argay sen bana adresini söyle ben mail atıym işine yarıycak kitapları
Heeey, ben de varım.Ama benim bilgilerim sınırlı değil, HİÃ? BİR şEY BİLMİYORUM.Ben de katılcam.Amn neresi bu arada?aynı programı bana da atarsan ssevinirim.Forumda yapcaz di mi?

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

arkadaşlar iyi güzel mail atarım demişim ama siz bu mailleri nasıl alıcaksınız hotmail kullanıyo muşunuz? 10 mb ın üstünde bu kitaplar sıkışınca bile ve her biri 10 mb ın üstünde tektekte denedim.ama paylaşım programlarından bulmanız çok rahat.