Bilmiyorum nedense katılmıyorum.Ã?ünkü ben her an sanat ve halk müziklerini dinlemeye hazırım ki şu an da olduğu gibi sürekli musikî dinlerim.Daeya wrote: Edmond arkadaşım senin dediklerini unutan yok. Yada önemini yitirmişliği yok. Türk Sanat Musikisi öyle her yerde dinlenmez. Oturucaksın sakin sakin, yavaş yavaş yiyeceksin yemeğini bırakacaksın kendini musikiye o alıp götürecek seni.
hangi müzik türünü dinliyorsunuz?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür değildir. O tarzın kendine has bir şekli şemali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii.. 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Drakhan
- Kullanıcı

Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür değildir. O tarzın kendine has bir şekli şemali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii.. Smile
şöyle deniz gören bir yerden arkadaşların yanında rakı açmışsın sıcacık balık yeni gelmiş.bence tam da böle gider musiki
şöyle deniz gören bir yerden arkadaşların yanında rakı açmışsın sıcacık balık yeni gelmiş.bence tam da böle gider musiki
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Offf İşte buna damardan girme denir.Drakhan wrote:Ben açıkçası temizlik yaparken musiki dinlemem. Benim için her yerde dinlenen bir tür değildir. O tarzın kendine has bir şekli şemali, yolu yordamı, ortamı vardır. Sen her yerde dinleyebilirsin bu da senin seçimin tabii.. Smile
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Yav gidin yaa
Musikî dediğin her yerde dinleyebildiğin zman anlamına kavuşur.Yoksa ne dinlemiş sayılırsın ne de anlamış
Musikî dediğin her yerde dinleyebildiğin zman anlamına kavuşur.Yoksa ne dinlemiş sayılırsın ne de anlamış
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
BaneElemental
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Usta Tamam Kızma Bir An Aklıma Yılmaz Morgül Ve O Meşhur Ağlaması Geldi :evillaugh:Edmond wrote:Yav gidin yaa![]()
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
venomcular size selam bu arada durun bir ya abi herseyi dinliyen warda ya hiç superjoint ritual dinliyen yokmu yaw abi yada en basitinden pantera ? :ayyyy!:
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
-
LostButterfly
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

listede keşke diğer diye bir seçenek de olsaydı.Benim öncelikli dinlediğim türler yok.
Bas gitar çalan bir insan olduğun için öncelikli olarak funk,groove,fusion,be-bop,drum'n bass ve acid dinlerim.Hip-hop falan sevmem ama bazı şarkıların alt yapıları çok iyidir ki ben bir alt yapı adamı olduğum için güzel olmuş dediğim hip-hop şarkıları da oluyor.
Ayriyetten ben de bir çok türden hoşlanan bir insanım.Dinlemediklerimi saysam daha kısa sürer heralde
onlar da rap,pop ve türevleri oluyor.
Bilgisayarımdaki mp3'ler 6 ana başlığa ayrılmıştır;
"Jazz and jazz mix"
"funk and funk mix"
"virtuouse"
"ethnic"
"electronica"
"diğer"
Diğer kategorisine Led Zeppelin''den Bob Marley'ye,Tea Party'den Smashing Pumpkings'e kadar bir çok grup var.Metal müziği pek sevmem ama dinleyene ve yapana saygım sonsuzdur.Babalar gibi bir müzik türü olmasına rağmen,benim kulağıma hitap etmediğini söylemem gerekir.
Bas gitar çalan bir insan olduğun için öncelikli olarak funk,groove,fusion,be-bop,drum'n bass ve acid dinlerim.Hip-hop falan sevmem ama bazı şarkıların alt yapıları çok iyidir ki ben bir alt yapı adamı olduğum için güzel olmuş dediğim hip-hop şarkıları da oluyor.
Ayriyetten ben de bir çok türden hoşlanan bir insanım.Dinlemediklerimi saysam daha kısa sürer heralde
Bilgisayarımdaki mp3'ler 6 ana başlığa ayrılmıştır;
"Jazz and jazz mix"
"funk and funk mix"
"virtuouse"
"ethnic"
"electronica"
"diğer"
Diğer kategorisine Led Zeppelin''den Bob Marley'ye,Tea Party'den Smashing Pumpkings'e kadar bir çok grup var.Metal müziği pek sevmem ama dinleyene ve yapana saygım sonsuzdur.Babalar gibi bir müzik türü olmasına rağmen,benim kulağıma hitap etmediğini söylemem gerekir.
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..