hangi müzik türünü dinliyorsunuz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

SacoKhan wrote:pop ve hip-hop hariç yukarıdaki anketteki tüm müzikleri dinliyorum...
olmadı şimdi saco.
hiphop ruhun gıdasıdır :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Hip hop müzik türü olup olmadığı bile tartışılır bence...Kulağa hiç de ezgisel gelmiyor.Basit seslerle yapılıyor fln fistan :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
metalusmaximus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metalusmaximus »

heavy ve black metal ayrıca hip hop müzik mi yaw?
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Heavy ve blacte bir ezgi tutturabiliyorsunuz.Ama hip hop da öyle bir şey yokki resmen konuşuyor adamlar.Arada bir garip sesler duyuluyor o kadar .
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

ben de hip-hop sevmediğim halde bir noktada sevunmam gerekiyor kendisini.O da ezgi konusu.Bir ezgisi olmadığı konusunda haklısınız ama hip-hop'ta amaç zaten ezgiden çok ritimdir.Özellikle ritim ensturmanlarıyla uğraşan arkadaşlar,bazı hip-hop şarkılarındaki aksakların ve minimal ritimlerin hakkını vereceklerdir.
Hip-hop'a ezgileri kötü demek,kara kalem çalışan bir ressama renkleri iyi kullanamıyorsun demek gibi olur fikrimce.
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Gabriell-The-Sorcerer wrote:ben de hip-hop sevmediğim halde bir noktada sevunmam gerekiyor kendisini.O da ezgi konusu.Bir ezgisi olmadığı konusunda haklısınız ama hip-hop'ta amaç zaten ezgiden çok ritimdir.Özellikle ritim ensturmanlarıyla uğraşan arkadaşlar,bazı hip-hop şarkılarındaki aksakların ve minimal ritimlerin hakkını vereceklerdir.
Hip-hop'a ezgileri kötü demek,kara kalem çalışan bir ressama renkleri iyi kullanamıyorsun demek gibi olur fikrimce.
bak burda haklısın. coğu insan hiphopı sevmez cünkü sadece müziği dinlerler. hiphopta amaç satasmaktır. baskaldırıdır. bunlarıda müzikle değil sözlerle yaparsınz arkadaslar. arkasındaki ritimde tuzu biberidir hani..... :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

çok geride kalmışsınız şimdi yükselen müzik türü, elektro ve punk.
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

Mark wrote:çok geride kalmışsınız şimdi yükselen müzik türü, elektro ve punk.
yanılıyorsun,punk öleli çok oldu.Ancak pop-punk dersen haklısın ki o da Blink182 gibi uyduruk MTV gruplarının başımıza sardığı bir bela.
Underground olarak hala çok iyi gruplar olmasının yanı sıra,çok dinlenen gruplar arasındakilerden hiç biri punk kategorisine katılamaz.
Ã?ünkü punk sadece basit riflerden oluşan,hızlı temposu olan ve serseri havası taşıyan bir müzik değildir.Punk'ın bir tavrı vardır,kendince bir felsefesi vardır.Her ne kadar çok eskitilmiş bir tabir olsa da,anarşist bir duruşu vardır.
I love you baby
why don't you kiss me
let's have a part
I have a lot of money
gibi sözleri olan punk şarkısı olmaz 8)
Elektro'dan kastın elektronik müzikse,bak işte orda yerden göğe kadar haklısın :D
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

evet punk öldü ama içimizde yaşıyor. Hala eski grupları dinlerim ben yani...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Metal dinlerim özellikle.Ama kendi kültürümü de bir kenara atmam hiçbir zaman.
Ha unutuyordum kuzeyden çıksın da ne olduğu önemli değil hepsini dinlerim :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

genelde power metal yada new age dinlerim.. bi tane oy werilebldii icn new age dedim normalde metal ama resm czerken fln new age iyi gidiyo (= ama listedekilerin hepsini dinlerim hcbirine karsı onyargım yok yani.. :king:
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

iskandinavların yaptığı hertürlü müzik :ayyyy!:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

valla rap hariç her müziği dinleye bilirim. rapçiler kırılmasın ama rap duyduğumda ortamdan uzaklaşacak kadar gıcığım bu müziğe. tabii ki favorim rock & metal
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Ben bu tartışmayı görmemiştim geç de olsa daliim bari :D
Evet hip hop bence de müzik değildir; eğer amaç sataşmak, başkaldırmak vs ise ve bu da ancak konuşarak yapılıyorsa buna nasıl müzik denilebilirki?? belki talk-show falan olabilir. Hip hop daki ritmlerden söz edilmiş; eğer 3 yaşında çocuğun bile tutabileceği ve şarkı boyunca hiç değişmeyen o basit vuruşlar ritmse dream theater ınkiler ne olur bilemiyorum.. müzik ezgiyle olur kimse vurarak müzik yapamaz yapıyorum diyen yalan söyler, kuyrukludur, draenei dır. gelip de bana stomp ne peki demeyin stomp zaten adı üstünde müzüik grubu değil bi ritm grubudur.. saygılarımla
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

ben her türlüsünü dinlerim müziğin klasik müzikte dinlerim halk müziğide dinlerim metalde dinlerim punk ta dinlerim ammaaaaa pop ve hip hpo benden ırak olsun. ayrıca esefle kınıyorum tüm site sakinlerini koca sitede blues dinleyen bir ben mi varım ya?
-Fac fortia et patere-
Post Reply