Saçma Göze Öarpan şeyler.

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

acı hayat dizisini seyreden varmı bilmiorum ama ben babam sayesinde seyreder oldum

herneyse geçelim saçmalıklara

biiiirrr; mehmet, nermini yada filizi ararken ekranda numara cart die çıkıo. birincisi o koooccaa kosovalı kontorlü hat kullanıo. ikincisi numara olduu gibi gözüküo. isteyen deneyip arayabilir yani.(ben aramadım)

ikiiiiiii; mehmet nerminin resmini kurşunlaıp duruo. görüldüğü kadarıyla susturucusu da yok silahta. e bu mahelledeki herkez sağırmı. hiç kimse o silah seslerini duyup polisi aramıor mu?

üüüççç; nooman, o kadar sadık olduu terziye nasıl ihanet etti hala aklım almıo. dizinin başından beri kötü adamdı, sonra birden hoooop baktı ki kosovalı terzii yi sıkıştırıo, demiştir ki ben taraf atliiim

dööörrt ve soon; noooman ın klübe silah sokması için çaaırdıı memleketli çocuk önce gitti terziye öttü. silahı oraya boş koydular. ama sonra meçhul bir zamanda silah birdenbire doldu. terzi eliyle şarjör ü çıkartmıştı. oaradn da ayrılmadı. o zaman bu çocuk silahı nasıl doldurdu. kosovalının yanında yedek şarjör mü vardı? yoksa bu çocuk heroes dizsindeki hiro gibi zamanı ve uzayı bükebiliormuydu? geçmişe dönüp silahı doldurmu? yoksa anımı dondurdu?

şimdilik bu kadar, eğer beğeni gelirse başka şeyler hakkında başka yorumlarda yasarım :schemes:
Image
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Heroesda da bi sürü aklıma takılan şey var:

bir: niye hiçbirisi süper güçlü kötü değil :evil:

iki: niye güneş tutuluyo insanlar güçlerini keşfederken, nedir bu ne ima etmeye çalışıyorlar :???:

üç: amigo kız nie kafasını çarpıpta öldüğünde morga götürülmeden dirilmiyo, veya neden adli tıpçı kadın kızın kafasından ağaç dalını çıkardığı anda dirilmiyor da kadının telefonu çalıp, odadan çıkınca diriliyor, komplo teorisi: o kızı biri resurrect mi ediyor da ayarlıyo dirilme zamanlarını?

dört:eroinman ressam ne zaman aşırı dozdan nalları dikecek; ve dört buçuk nie bu salak uyuşturucudan öleceğini göremiyor geleceğe bakarken?

beş: merak ediyorum, bu zamanı büken capon arkadaş neden hep zamanı durdurmuş halde bırakmıyor(ben olsam öyle yaparım, sıkılana kadar da gezerim dünyayı, ölmek de yok :D )
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Lotr 2'de orclar Boromiri bicip Halflingleri kacirdiktan sonra olay mahaline Aragorn varir. Aragorn orc cesetleri arasindan Boromir'in yattigi yere kosarken cesetlerden biri kafayi kaldirip Aragorn'un arkasindan bakar.

Bu sahneyi belki yarim saat bastan izleyerek gulmusuzdur.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Prison Break de 1. sezonun ortalarına doğru LJ bir ajanı kuyunun içine fırlatıyor omuz atarak. Ajan, kuyunun kağını parçalara ayırarak içine düşüyor. Sonra bu ajanı kurtarmaya gelen diğer iki ajan, kuyunun pırıl pırıl duran kapağını üstüne kapıyorlar, hiç kırılmamışcasına. Böyle önemli bir dizi için basit bir hata. Gözüme çarpmıştı.
Been there. Seen that. Got the scars.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

hıı prison break ta bi deli adam vardı, adamın dövmelerinin plan olduunu annamıştı. sonra mayak gibi onların resimlerii çekiomuydu çisiomuydu hatırlıyamıorum. ama çocuk dövmesinn bi kısmımı yanıncamı ne silinince gidip ondan almıştı resimi. bir başka ayrıntı buda bence. yani hatırlaması.
Image
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bengü diye bir şarkıcının klibinde kadın ağlaya ağlaya tuvalete koşuyo kafasını dayıyo klozete, kusma havası veriyo yani, bi sonraki kameraya geçtiğinde klozetin tertemiz olduğu gözüküyo. Madem kusmayacaksın, niye gittin kafanı soktun ta içine kadar...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

SacoKhan wrote:Bengü diye bir şarkıcının klibinde kadın ağlaya ağlaya tuvalete koşuyo kafasını dayıyo klozete, kusma havası veriyo yani, bi sonraki kameraya geçtiğinde klozetin tertemiz olduğu gözüküyo. Madem kusmayacaksın, niye gittin kafanı soktun ta içine kadar...
sana hak veriorum :angel:
Image
Post Reply