---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
bu arada Galathiniol söylemeden edemeyeceğim senin avatarın hiç hoş deil. bence o suratındak maske çok itici duruyor. umarım en kısa zamanda deişirsin, sanatçı bir insan olarak sana yorumum bu darılma 
aransayes bence avatarın çok soğuk duruyor. özellikle o köpek çok iğrenç sırıtmış. önceki avatarın çok daha güseldi. hiç deilse bir pirnce of persia hayranı olarak benim yorumum, köpekten daha iyi durduğuydu.
Lord Necros; tek kelime söylicem senin için, avatarın hariikaa
aransayes bence avatarın çok soğuk duruyor. özellikle o köpek çok iğrenç sırıtmış. önceki avatarın çok daha güseldi. hiç deilse bir pirnce of persia hayranı olarak benim yorumum, köpekten daha iyi durduğuydu.
Lord Necros; tek kelime söylicem senin için, avatarın hariikaa

çok sempatik bi pisicik bence
psiko karakterleri severim :evillaugh: deiştirme aransayes :ayyyy!:
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Illyra:Eskisine göre muhteşem, gerçi hatbi muhteşem
Ferilien:Kusasım geldi
Ferilien:Kusasım geldi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Aransayesin avatarındaki kedidir görüntü itibariyle ve Illyranın en kısa zamanda bir kaç doğa belgeseli seyretmesi şiddetle tavsiye edilir.
Ancak bu kedi aslında mantıksızlığın mantığının sesidir ve Aransayes bu avatarı kendisine yakıştırdığına ve inat ettiğine göre onun için özel bir anlam ifade etmektedir. Bence de derin bir anlam ifade ettirmektedir ve değiştirme Aransayes ben avatarını seviyorum demek düşmektedir bana.
Illyra. Nasihatımı ciddiye alıp doğa belgeselleeri seyredecek olursan göreceksin ki, kuşlar uçar, böcekler vızıldar, kediler miyavlar, aransayesler geyik yapar. Illyralarda geyik yapar. Aransayesler ve Illyralar birlikte olduklarında ise msn muhabbeti yapar. Acak her kuş uçmadığı, her böcek vızıldamadığı, her kedi miyavlamadığı gibi...
Vızzzz, vızzzz arııı. Vızzzzz, vızzzzz arııı!
Illyra. Nasihatımı ciddiye alıp doğa belgeselleeri seyredecek olursan göreceksin ki, kuşlar uçar, böcekler vızıldar, kediler miyavlar, aransayesler geyik yapar. Illyralarda geyik yapar. Aransayesler ve Illyralar birlikte olduklarında ise msn muhabbeti yapar. Acak her kuş uçmadığı, her böcek vızıldamadığı, her kedi miyavlamadığı gibi...
Vızzzz, vızzzz arııı. Vızzzzz, vızzzzz arııı!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka