Warcraft - Son Bekçi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Gwindor wrote:Warcraft'ın oyunlarında geçen olayların tekrar anlatılması mı kitap yoksa apayrı birşeymi? Azeroth'u da öğrenmem lazım benim sırf o yüzden okuyacağım..
Warcraft 3 ün ilk demosunda bir kuş uçarak saraya giriyor ve şekil değiştirip bekçiye dönüşüyor ya hani, o kuşun içeri girmesinin öyküsünü anlatıyor.

Bir an yazdığımı okuyunca şaka gibi görüneiblir ama espri yapmıyorum, hikaye boyunca bize yardım eden, Thrall`a "horde" u kadim topraklara götürmesini söyleyen "Bekçi" nin hikayesi.

Azerothu öğrenmek için iyi kaynak. Diğer 2 kitabı da bir şekilde edinmeye bakın...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

açıkçası kitablara sadece şöyle bir göz gezdirdim( üçüne birden :D ) ve sizinde anlattıklarınızla birleşince yanılmadığımı anladım. bence arkadaşlar almasınlar şayet arkadaşlarından almış olan varsa alıp ondan okurlar. şunuda eklemeliyimki zaten frozen throne la birlikte warcraft3 ü baştan sona bitiren birde biraz ingilizcesi olan biri kitaptaki anlatımların çoğunu öğrenir(ve tabiki fazlasını :D ). bide vasatlığıyla ilgili olarak bir oyun dünyası ve haritasına sıkışmış alanı biraz genişletelim diyede bir iki cehennemimsi mekanve dünyayla desteklenmiş dar bir haritanın oyununun açlığı yeterince bastırılamayanlar için çıkarılmış kitabından (ne cümle be :D ) fazla birşey beklememeli.
oyundaki videolarla ilgili olarak: sadece warcraft3 te ek paketle beraber 20dk ye yakın video var. harbi film gibi süperler. oyun içi bölüm başı videolarla hikaye ilerliyor. yani oyun bittiğinde bir film izlemiş kadar olur insan tahminimce...
Stygian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Stygian »

Son bekci'yi Warcraftı cok sevdigim icin sırayla okumustum tabi alakasız gittiklerini sonradan ögrendim.Bence Medivh in gizlerini ögrendigimiz icin cok güzel bir kitap anlatımıda güzel ama bence en güzel Warcraft kitabı büyük sef tir.
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Medivh denen bu büyücü için alacağım.Merak ettim.ucuzdu da burada.Yazın bakarım.Bir göz gezdirmiştim.Fena değildi. :)
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Çok süper kitap 1 günde bitti tadı damağımda :P ama medivhe hasta kaldım yani
Forest Metal Is Immortal..
Post Reply