Ferilien, nin avatarı güzel olmuş. Baya uzaktan bir çekim olmuş ama yinede güzel.
Darkgnome de nerde beni görse geyik yapar diyede illa ekleyecek. Yapıyorum tamam ben yapmıyorum demedim ki.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ferilien yeni avatarın güzel olmuş ama bence öncekilerde güzeldi her ne kadar metroseksüel e çıksada adın :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes wrote:Ferilien, nin avatarı güzel olmuş. Baya uzaktan bir çekim olmuş ama yinede güzel.
Darkgnome de nerde beni görse geyik yapar diyede illa ekleyecek. Yapıyorum tamam ben yapmıyorum demedim ki.
Olsun, ben yine de ekliyeyim. Alışkanlık oldu. Aransayes geyik yapar arkadaşlar. Ben de geyik yaparım. Ilyra geyiğin en abartısını yapar. (Alınıyorsan bir daha demiyim aransayes. Arkadaşça bir takılma benimki.)
Ferilien: Arada bir avatar daha geçmiş anlaşılan ama ben onu göremedim. O eski avatarın bundan daha iyiydi. Demiştim sana değiştirme diye. BU çok iç karartıcı olmuş. Hımmm metroseksüel değil de iç karartıcı avatar koyduğuna göre bundan sonra metroseksüel değil bunalım( ) Ferilien diyelim sana o vakit .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka