Frp ve Kızlar
Dark benmiyim. Kimi aramıza alırmıyız. Kız oyuncularımı diyorsun? Kız oyuncu felan diye ayrım olmaz ama kızların yanıda daha dikkatlibir hareket tarzı gerek gibi geldiğinden ve ben bunu başaramadığımdn ve oynarken harektlerine dikkat etmek yerine krakterine kendini kaptırıp oynayan kişilerin oyunlarını daha çok sevdiğimden kız oyuncularla rahatsızlık yaşayacak oyuncular olursa kızların girmesinde bazı sakıncalar görme eğilimindeyim ancak kız oyuncuların daha rahat olanları yda karakterlerini çok iyi oynayıp diğer karakterlein havalarına tam girmesini sağlayan kız oyuncuların oyuna bir erkek oyuncunun karakterinden daha fazla hava katacğı görüşüne sahip olduğumdn ötürü bir kız karakter demek yerine iyi oyuncu ve klötü oyuncu deme taraftarıyım ve evet bir kız oyuncu erkk oyuncu felan değil ben her türlü kuralları aşmış ama kurallara da bağlı oyuncuların olduğu oyuna girmeye razıyım ve herhalde ben şu anda bir oyuna alabilecek durumda değilde oyuna alınabilecek durumdaki bişr karakter olduğum için bu soruya vereceğim cevabında çok anlamlı olmayacağı düşüncesindeyim ama yine de düşüncelermi yazıyorum.
Eğer bir önceki cümleyi anlayabildiyseniz helal olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yazım oldukça bozuk kusura bakmayın elimin altındakiklavyeyi kırmamak için tek sebebim benim değil internet kahvenin olması.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
bu başlık Dönüp dolaşıp yine güncelleniyor. Bırakın kızlarda oynasın. Erkeklerin tekelinde mi frp sanki. Benim şimdi ki oyunumda Dm'ım bir kız ve çok keyif alıyorum onun oyunlarından.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
_raistlin_
- Kullanıcı

aranızda darkgnome' ca bilen varmı....Darkgnome wrote:Dark benmiyim. Kimi aramıza alırmıyız. Kız oyuncularımı diyorsun? Kız oyuncu felan diye ayrım olmaz ama kızların yanıda daha dikkatlibir hareket tarzı gerek gibi geldiğinden ve ben bunu başaramadığımdn ve oynarken harektlerine dikkat etmek yerine krakterine kendini kaptırıp oynayan kişilerin oyunlarını daha çok sevdiğimden kız oyuncularla rahatsızlık yaşayacak oyuncular olursa kızların girmesinde bazı sakıncalar görme eğilimindeyim ancak kız oyuncuların daha rahat olanları yda karakterlerini çok iyi oynayıp diğer karakterlein havalarına tam girmesini sağlayan kız oyuncuların oyuna bir erkek oyuncunun karakterinden daha fazla hava katacğı görüşüne sahip olduğumdn ötürü bir kız karakter demek yerine iyi oyuncu ve klötü oyuncu deme taraftarıyım ve evet bir kız oyuncu erkk oyuncu felan değil ben her türlü kuralları aşmış ama kurallara da bağlı oyuncuların olduğu oyuna girmeye razıyım ve herhalde ben şu anda bir oyuna alabilecek durumda değilde oyuna alınabilecek durumdaki bişr karakter olduğum için bu soruya vereceğim cevabında çok anlamlı olmayacağı düşüncesindeyim ama yine de düşüncelermi yazıyorum.
<div>the master of past and NOW!</div>
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
valla net olarak söylemek gerekirse bu konuda aşırı derecede istisnaları yaşayan biriyim:burayada üyedir kendisi nick'ini açıklamaya gerek yok ama ömrümde gördüğüm nice rp yapandan daha kallavidir!artı bu hatunların sayısı ne yazıkki 2'yle sınırlı!buda doğal olarak tezi çürütmüyor!
hatunlarla bu iş gitmiyor!verdiğim örnek ayrı!hem rp yeteneği hem bilgisi olsun kendiside şahsen dm'lik yapan biridir.ve açıkca sölim ne öle azı açıkayran budalası gibi legolasa yumşar nede elf manyağıdır!ayrıyetten rpside hiç öle hafife alınmaz,söke söke oynar!nereye getircem söylemimi;her gördüğünüz kızı öyle sanmayın!sizi suya götürüp susuz getirebilirler!küçük görmemek lazım!
öte yandan benim bu güzide kardeşlerimide frp camiasında zor durumda bırakan tipler oluyor!ben onlara kendi cinsine zararziyan diyorum.teknik olarak var olmayan bir şeyle uğraşmak (dedikodu,çekiştirme,moda) onları biraz sıkıyor.sayılarla ,skill'lerle ,özelliklerle bir hayal içinde olmaktansa olmıycak hayaller ve kafalarında yarattıkları tüysüz heriflerle hayali bir aşna fişna olayında bulunmak daha çekisi geliyor!
yanlış anlamayın bayan arkadaşlar şöyle kısa bir deneyimle son verim:buraya forumlara ilk geldiğimde mütiş istekli bir şekilde işe giriştim .amaç bulunduğum muhit ve cevresinde bulunduğum sehirde bir party toplamaktı!bu toplantılara sözsel olarak gelirim diyen coktu.bende bir bolum acmak yerine hazır acılmış bir forum'a var gücümle toplanma azmi vermeye hatta gün kararlaştırmaya çalışmaları için yardım ettim.günlerce düzinelerce insana çağrıda bulunan ve pek ck kişiyi bu konuda ilham verme cabasında olan forumun ilgili başlığının iligili(hatun olduğunu sonradan öğrendiğim)sahibi tam buluşacağımız ve kararlaştıracağımız hafta sonundan önce kendısının ve erkek arkadasının artık işin içinde olmadıgını ve bizim kendi içimizde ne halt yersek yiyebilecegimizi kibar bir dille belirttti!
o gunden sonra hatun lafıyla ne party olayına girrerim ne de bi halt ederim dedim!
kusura bakmasınlar 1-2 istisna hariç hatunları ciddiye alamıyorum artık!
eh işte!
hatunlarla bu iş gitmiyor!verdiğim örnek ayrı!hem rp yeteneği hem bilgisi olsun kendiside şahsen dm'lik yapan biridir.ve açıkca sölim ne öle azı açıkayran budalası gibi legolasa yumşar nede elf manyağıdır!ayrıyetten rpside hiç öle hafife alınmaz,söke söke oynar!nereye getircem söylemimi;her gördüğünüz kızı öyle sanmayın!sizi suya götürüp susuz getirebilirler!küçük görmemek lazım!
öte yandan benim bu güzide kardeşlerimide frp camiasında zor durumda bırakan tipler oluyor!ben onlara kendi cinsine zararziyan diyorum.teknik olarak var olmayan bir şeyle uğraşmak (dedikodu,çekiştirme,moda) onları biraz sıkıyor.sayılarla ,skill'lerle ,özelliklerle bir hayal içinde olmaktansa olmıycak hayaller ve kafalarında yarattıkları tüysüz heriflerle hayali bir aşna fişna olayında bulunmak daha çekisi geliyor!
yanlış anlamayın bayan arkadaşlar şöyle kısa bir deneyimle son verim:buraya forumlara ilk geldiğimde mütiş istekli bir şekilde işe giriştim .amaç bulunduğum muhit ve cevresinde bulunduğum sehirde bir party toplamaktı!bu toplantılara sözsel olarak gelirim diyen coktu.bende bir bolum acmak yerine hazır acılmış bir forum'a var gücümle toplanma azmi vermeye hatta gün kararlaştırmaya çalışmaları için yardım ettim.günlerce düzinelerce insana çağrıda bulunan ve pek ck kişiyi bu konuda ilham verme cabasında olan forumun ilgili başlığının iligili(hatun olduğunu sonradan öğrendiğim)sahibi tam buluşacağımız ve kararlaştıracağımız hafta sonundan önce kendısının ve erkek arkadasının artık işin içinde olmadıgını ve bizim kendi içimizde ne halt yersek yiyebilecegimizi kibar bir dille belirttti!
o gunden sonra hatun lafıyla ne party olayına girrerim ne de bi halt ederim dedim!
kusura bakmasınlar 1-2 istisna hariç hatunları ciddiye alamıyorum artık!
eh işte!
TOMB
Kızları sevelim arkadaşlar, aramıza alalım oynayalım oynatalım ama fazla kaale almayalım yoksa altı kişilik bi partydeki tek hatun geri kalan beş kişinin birbirini boğazlamasına neden olabilir (Based on a true story). Uydyrma, yalan, atıp tutma lan eşşek herif diyenleriniz olabilir belki ama bukadar kişi aynı konudan muzdaripse bunda bi gerçeklik payı oldunuda kabul etmek gerekir.
Ayrıyeten kızlar zaten yapısal olarakta kuyruk sallamaya, beğenilmeye, stepnede erkek tutmaya, ilgi merkezi olmaya meyilli yaratıklar(söz meclisten dışarı, istisnalar olabilir.)
Kızların FRP camiasında pek sevilmemeleri role play falan yapamadıklarından yada kuralları falan ezberleyemediklerinden diil. Allahına kadar bunları yapabilen hatunlar tanıdım. İşin aslı oyun esnasında bunlarla yetinmemelerinden kaynaklanıyo.
Bilmem anlata bildim mi?
Ayrıyeten kızlar zaten yapısal olarakta kuyruk sallamaya, beğenilmeye, stepnede erkek tutmaya, ilgi merkezi olmaya meyilli yaratıklar(söz meclisten dışarı, istisnalar olabilir.)
Kızların FRP camiasında pek sevilmemeleri role play falan yapamadıklarından yada kuralları falan ezberleyemediklerinden diil. Allahına kadar bunları yapabilen hatunlar tanıdım. İşin aslı oyun esnasında bunlarla yetinmemelerinden kaynaklanıyo.
Bilmem anlata bildim mi?
Bence bu bahsettigin cinsiyetle ilgili degil pek. Bu tarz erkekler de var ve onlarla da FRP oynanmiyor. Bence genelleme yapmamak lazim, kizlarla yasadiginiz bir kac kotu deneyimden dolayi BUTUN KIZLARI lanetlemeniz bunlarla oynanmaz filan demeniz hatali. Ben en eglenceli ve en uzun campaignleri kizlarin oldugu gruplarla oynadim. En kotu capaignimi ise senin yukarida tarif ettigin tarzda bir adamin basarisiz liderligi sonucu yasadim (Adam FRP iyi biliyorum deyip grubun katii lider karakterini canlandirmisti, en buyuk benim baska buyuk yok dunya benim etrafimda donmeli tarzi liderligi sonucu da butun grup olmustu)kızlar zaten yapısal olarakta kuyruk sallamaya, beğenilmeye, stepnede erkek tutmaya, ilgi merkezi olmaya meyilli yaratıklar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power