İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Sen nekadar agresif bi insansın arkadaşım. Az önce kızlar ve frp ile ilgili bi topice yazdığın mesajı okudum. Hemen ardından bu.

Paran, psikolojin, olmamakla birlikte espri anlayışın da yok :evillaugh:

Neyse bende tek başıma otururum cep telefonlarınızdan birini açık tutarsınız ki muhabbetleri dinliyim :idea:
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

1.Hmmm o başlıkda olan birşeyden anlaşılan haberin yok Marveloth...

2.Zaten o başlıkda yazdığım gibi kimseye değil 1 kişiye o mesaj oda kendisini biliyor yani senin alınma gereğinde yok arkadaşım...

3.Sadece bana uymadığını söyledim ve başlık konusundan sapmasın diye de kısa kesiyorum(Bir problemin olursa PM ile konuşuruz).

şu durumda hala elimizde birşey yok nereye gideleceğine dair. Ercan dediği gibi en iyisi hiç gelmemek evde oturmak.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Ben hiçbişeyi üzerime alınmadım. Zaten uzayan bişey yok. Kendi çapımda bi espri yaptım. Ama sen ciddiye aldın olay bu. Zaten sana karşı yazdığım bişi değil seni tanımıyorum. Bile.
İyi günler Par-salian sanırım bikaç yanlış anlaşılma oldu.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Marveloth wrote:Ben hiçbişeyi üzerime alınmadım. Zaten uzayan bişey yok. Kendi çağımda bi espri yaptım. Ama sen ciddiye aldın olay bu. Zaten sana karşı yazdığım bişi dğeil seni tanımıyorum. Bile.
İyi günler Par-salian sanırım bikaç yanlış anlaşılma oldu.
Teşekkürler arkadaşım sanada iyi günler Marveloth.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Yahu yer olayını ne kadar abarttınız arkadaşlar. Hiç bir yere gidemezsek ayakta taksim meydanında yağmurun altında dururuz. Yani ben dururum. (: Başlığın gidişatına bakılırsa buluşma filan olmayacak. :roll:

Hadi ama koskoca maceraları aşmış insanlarız biz, bir yer problemini mi çözemiyeceğiz. Herkes kişisel ihtiyaçlarını bir kenara bıraksın.
Been there. Seen that. Got the scars.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

İsteyen gelmesin evde otursun,bakla ayıklasın bu biirrrrr

Frp grubunun sıtarbaks'da ne işi var bu da ikkkkiiiiiiii....hayır biri ısmarlama çekecekse ya da iştecell filan varsa bi derece. :)

Hele bi gelsin şu pazar görecez daha ne fikirler çıkacak.Aslında yorum yapmayıp izlemek daha zevkli oluyor
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

İnsan kaprisi kadar manyak sinir bir şey yoktur sanırım baştan merak etmeyin ayakta kalmayacaksınız hatta istediğiniz her duruma uygun bir yer buldum dedim ama nafile saçma salak şeylere takılıp adamın isteyini şevkini kırmakta insan oğlunun üstüne yok diyorum neyse böyle devam edecekse ben kesin gelecek olan ve kılmış tüymüş yok şöyleymiş diyipte ortamı bulandırmayan arkadaşlarla buluşma yapmaya niyetliyim son kez söylüyorum TARİH: 15 NİSAN 2007 YER : TAKSİM HEYKEL SAAT: 13:00 GİDİLECEK YER CEBE UYGUN, ORTAMI FERAH, NARGİLESİ VE HER TÃ?RLÃ? SICAK SOğUK İÃ?ECEK YEMEK MEVCUT MEYDANA YAKIN DAHA BAşKA SORUSU OLAN YOKSA SON KARAR BUDUR EFENDİM GELMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN LAGA LUGA YAPMASIN İSTEMEYEN ZATEN GELMİYOR :schemes:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Tamam Esen bağırmana gerek yok :D , gelmek isteyenler kendini belli etti zaten :) yer ve zaman belli isteyen gelir.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Esencim kızma hemen. :) Ben kendi adıma sana güveniyorum. Sen nereye ben oraya. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

WizardOfQuarks wrote:Esencim kızma hemen. :) Ben kendi adıma sana güveniyorum. Sen nereye ben oraya. :D

canım sen gel başkası gelmesede olur kız kıza takılırız :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir sonraki bulusmayi avrupaya ortada bir yere tasisak :angel:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Geliyorum zaten canım. Biletimi aldım. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Raistlin wrote:Bir sonraki bulusmayi avrupaya ortada bir yere tasisak :angel:
Taksim gayet ortada Raistlin, buyur sende gel :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

ya benim gelip gelememem de sallantıda sanırım.Ancak sitede geçen tartışmalarla kesinle alakası olmadığını belirtmek isterim :D
Ayın 15'inde Hollanda televizyonundan iki kişi gelecekmiş.Ben de onların rehberliklerini yapacam 5 günlüğüne.Ama şöyle bir şansım var,eğer daha gelir gelmez gezmek gibi bir dertleri olmazsa,yani dinlenmeye karar verirlerse %100 olarak buluşmaya katılacağımı söyleyebilirim.Yer,zaman,mekan benim için farketmez.Zaten yeni bir üye olarak tek derdim sitedeki arkadaşlarla tanışmak.
Ancak Hollandalılar zır deli çıkar ve daha uçaktn iner inmez dolaşmak isterlerse maalesef bu buluşmaya katılamayacağım arkadaşlar.
Gelemesem bile herkese iyi eğlenceler dilerim.Bir sonraki buluşmada görüşürüz inşallah
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Pardon cogu kisi fransiz kaldi tabii bu yoruma neden dusunemedim ben bunu :cry:
Ben biraz uzaktayim turkiyeden de. Insallah yazin memlekete donersem ve bir bulusma olursa bulusuruz tanisiriz :evil:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply