yeminer wrote:Arkadaşlar düşman kalmadı (kısa boylulardan) o yüzden savaş düzeninden ayrıldığınızı varsayıyorum.
Artık biraz daha uzun süreli rp ler yapabilirsiniz. Yani yürümeler için zaman harcamayın. Bir tur içinde istediğiniz kada (sadece tek hedefe) yürüyebilirsiniz. Tabi abartıp mağarayı karşıdan karşıya geçmeye çalışmayın sakın ha o kadar değil
Harita önemini yitirmiştir, yeni harita yollamıyorum. Ama isterseni yine yollayabilirim. Son durumlarınızı belirtmek için ama zaten kimse ciddi yer değişikliği yapmadı.
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
çoban sürüyü terk etmez.... yemi çojuklarını bırakmazssss
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Bırakmadım sizi tabiki sevgili oyuncularım Sadece serbest rp ye biraz alışasınız diye serbest bıraktım. Tabi bunu yapmamda etkin olan bu aralar çok meşgul olmam gibi bir durumda vardı ama genel olarak nedeni bir süre sizi dinlendirmek içindi Çok savaştınız, çok yoruldunuz
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ben dedim de sakalim yok dinletemedim, dedim ben, yeminerim yigidim dedim, bizi serbest birakdi dedim, cok yorulduk dinlenioz ne guzel dedim,savas savas nereye kadar dedimmmm ama dinletemedim ne ediyim ben daha ne eyliyim veeeeeeyyy aneeeeey veeey
Bırakmam ben bırakmam Aslında mümkün olan en kısa zamanda turu döndüreceğim ama aklıma şu buluşmadan sora rahatlamış bi şekilde turu döndürmek çok yatıyo Ama siz de baya yazmışsınız. Birkaç süprizim daha var size. Hatta belki uyuma şansı bile verebilirim Sora doruk noktaya çıkarız hehehe
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yani hala serbestçe yazın mı diosun ah yemi abi naptın :evillaugh:
yazarıs bak