İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gelmeme konusunda baya naz yapmıştın zaten gorath isabetli olmuş.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Evet Yener, zaten gelmeye değmeyecek gibi görünüyordu. Çok isabetli oldu!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Valla gelmeyen çok şey kaçırdı... Çok keyif aldım ben.
Been there. Seen that. Got the scars.
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

Gelmeyenler çok şey kaçırdı çok güzel monk dövdük. hertürlü süper kahramının karizması çizildi buluşmada.birde bir kaybolup aralardan beşiktaşa kaçma macerası oldu.bir sürü eylenceli insanla tanışmış oldum. ama sonuçta çok eylendim. :clap:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Oldukça tehlikeli bir buluşma oldu... Kısaca ana başlıkları vermek gerekirse...

- Yanmaktan kurtulduk. (Lord Necros nargileyi devirdi, Esen NarQ'ın montu ile közleri yelledi... Gerçi bir köz hala kayıp :roll: )
- Ciğer kanserine karşı savaş verdik... (Resimle belgelendi, koyarlarsa dumanı herkes görebilir.)
- Pick pocket yapan sodalar tarafından soyulduk. (Bir soda 2 milyonmuş. Bakkalda 35 kuruş... )
- Filozof garson beyinlerimizi "reset"lemeye kalkıştı, abuk sorular sordu... ama yanlış adama. :) Soruları aynen paketleyip kendisine iade ettik.Ã?ikolatasını kaptık. Esen de bizden kaptı... :embarrass:
- Dışarıda kavga çıktı... Camdan sarktık seyrettik, taraf tuttuk. Döven tarafı Monk'a benzettik, kafalarına zar atacaktık, vaz geçtik.
- Tarasq nedir, ne yer, ne içer, nerede uyur, ne zaman kalkar, nasıl dövülür soruları mengene gibi kasıp geren parçalayan cevaplar buldular kendilerine...
- Büyücü ve Monk kapıştırıldı. Tartışma fezaya kadar uzadı. Büyücünün one-on one da kapalı yerde head on monk ile kapışma nedeni pek sorgulanmadı.
- Gerçek Türk'lerin sarı saçlı mavi gözlü olduğuna karar verildi... :wink: :embarrass: :-P
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

Ya o wizard olarak bu duruma açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar
1. o mevzu tamamen Monkun densizliginden oldu sen her gördügüne dalıyosunkardeşim nerde disiplin yav sonra utanmadan birde assasin tuttun .oda yemedi gelmedi peşimden :-P işin şakası bir yana power playde en güçlünün kim oldugu tartışması çıktı bu tartışma kuantum fizigi ile klasik fizigin birbiriyle bir abla erkek kardeş ilişkisinde oldukları ve (sonucunu çıkarsamda hala idallıyım bir hata var o işte neyse cahillikten kaynaklanıyo olabilir) Hulk mı süpermanmı döver tartışmalarından 25 dakika önce oldu. hız eşittir gidilen mesafe bölü zamansa niye ışık hızında zamandan bahsedemiyoruz lafıyla bu güzde dövüşü böldügüm ve ortamdan kaçtıgım için gururluyum.Hulk ezer! Anladınız siz onu :angel:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Gerçekten çok eğlenceli bir buluşma oldu. Buluşma mekanı seçimi konusunda Eseni gerçekten tebrik ediyorum. Madem o kadar güzel yerler biliyodun, neden bizi daha önce götürmedin len ! Tophaneci yaptın bizi :-P Bundan sora resmi mekanımız ora :-P

Gerçekten çok hoş tartışmalar oldu. Fizik, kimya, matematik, metafizik... her konudan dem vurduk. Ama ben monkun dövmesi gerektiği konusunda hala kararlıyım, kesin bişeleri atladık diycem de o undead de atlanacak gibi değildi hani :-P

Sora bahçeşehir üni deki mekan da hoşmuş, hazır gelmişiz muhabbetsiz ayrılmayalım diyipde yaptığımız Ejderha Mızrağı muhabbeti de çok faydalı oldu, herkese teşekkürler.

En yakın zamanda bir daha buluşmak dileği ile, gelebilen ve gelemeyen ama gelmek isteyen herkese çok teşekkür ederim.

Resimler bana gelsin, yayınlayacağım siteden :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ianthe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ianthe »

keşke bende orda olsaydım diyorum içimden hatta dışımdan...
umarım bi gün bende sizlerle tanısma fırsatı bulurum :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Güzel bir buluşma oldu güldük, eğlendik hasret giderdik. Keyifli bir gün oldu. Bahçeşihir üni. ortamıda gerçekten çok iyiydi. Oyunlar için muhtemelen uğrayacağız oraya. İçeri girmemizi sağladığı için Mustafaya teşekkürlerimi sunuyorum, yaptıkları çalışmaları desteklediğimi bir kere daha buradan belirtiyorum.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Birde unutmadan yer konusunda esenin seçimi çok başarılıydı kendisini buradan kutluyorum.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Esen'e teşekkür etmiştim zaten ama Musti'ye ayrıca teşekkür etmeyi unutmum, onu da ekleyeyim, saolasın ;)

Birde arkadaşlar hala resimler bana gönderilmedi. Yani sonra yeminer yayınlamıyo diye laf ediyosunuz :-P Hani nerde resimler yılmax, phoenix ? ( ahanda fırsat buldum, laf eder dururum :D )
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ben teşekkür ederim. Bence,
En homojen frpworld bulusmasıydı. salonun ortasına yayılıp genis genis oturduk valla. Esen'i tebrik ve takdir ediyorum. Giderkende sanki biraz hesap taktık gibi geldi adamlara ama neyse.
Hemen herkesle iki kelam edebildim kendi sahsıma. Matrix izleyip soru soran amcanın 2. çikolatayı vermemek icin camura yatması da ayrı bir konu.
Duyu gücümde bariz bir artıs oldu, 2 tarafı birden dinleyebiliyordum bir ara:D
Nargile fena degildi fiyatlar da abartı degildi bence.
Bizim mekandaki DL felsefesi de oldukca yapıcı oldu kanımca ancak asıl gelmek istediigim nokta su ki;

O buyucunun dandik iskeletinin +495 attack bonusu , armor class ı, ve dexterity bonusu varken esitlik soz konusu degildi monkun da bazı artılarının olması gerekiyordu bence. Ama iyi bir buyucu o iskelete ihtiyac duymadan da her turlu class ı prestij class ı ya da tanrı yı ezer zaten :D :D :D

Hulk'un ezemedigini, supermenin ısık hızının 10 km/sn altından bir hızla Hulk'u yorungeye goturup gunese yollamak suretiyle 2.1 saniyelik rekor bir hızla yok edebilecegini kanıtlayıp kabul ettigimizi zannediyordum :idea: ki oda yetmezse bir karadelige dogru yollayarak vuracak sekecek ya da sinirlenecek birsey bulamayan aptal et ve gamma yıgınının kolayca etkisiz kılınacagını ben ve bircok arkadas defalarca soylemek suretiyle sana kabul ettirdik gibi gelmisti. :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hulk vs Superman' mi karşılaştırdınız siz? Hulk nedir ki abicim? Superman zamanı falan durduruyor yaw...

Ã?rümcek adam bile alır Hulk'ı... (Tam çanak laf bu işte...)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

biraz geç geldik,biraz da erken gittik ama çok memnun kaldık efendim buradan gelen ve bu buluşmayı düzenleyen herkese teşekkürlerimi sunarım :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben de çok memnun kaldım. Eskişehir'den gelmeme fazlasıyla değdi. Bazılarıyla pek sohbet edemesem de yeni insanlarla tanışmak, hep birlikte bir şeyler yapmak çok güzeldi. Her ne kadar beni yorsa da yürüyüşler bile çok keyifliydi. Herkese çok teşekkür ederim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Post Reply