Not: İmla hatalarım var ama düzeltmek zor geldi bu sefer.
Yeni Dünyalara Doğru [Hakkında]
Yeni Dünyalara Doğru [Hakkında]
Hikayem hakkında yorum yapmak isteyen olursa yazın arkadaşlar. Eleştireyi severim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Evet, hikaye güzel.Ancak bir kaç şey dikkatimi çekti de.Aşırı derece DÖZ yazmışsın
Ã?rneğin:
"İyiler kaybediyor mu?" diye soruyorum şaşkınlıkla. Bu benim bütün inançlarıma ve hayallerime ters bile olsa gerçek buydu galiba, "neden kötülerin kazandığı hikâyeler hiç yazılmıyor?"
Buradaki *İyiler kaybediyor mu?* yerine, *İyiler kayıp mı ediyor?* daha güzel olurdu BENCE.
Ayrıca paragraflar arasında boşluk olsa çoooooook daha güzel olurdu
Genel olarak:Hikaye çok güzel, ancak yazım kötü
Ã?rneğin:
"İyiler kaybediyor mu?" diye soruyorum şaşkınlıkla. Bu benim bütün inançlarıma ve hayallerime ters bile olsa gerçek buydu galiba, "neden kötülerin kazandığı hikâyeler hiç yazılmıyor?"
Buradaki *İyiler kaybediyor mu?* yerine, *İyiler kayıp mı ediyor?* daha güzel olurdu BENCE.
Ayrıca paragraflar arasında boşluk olsa çoooooook daha güzel olurdu
Genel olarak:Hikaye çok güzel, ancak yazım kötü
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Saol Edmond yorumladığın için.
benim kulağıma "iyiler kayıp mı ediyor" cümlesi pek doğru gelmedi sanki. Bilmiyorum belki kişiden kişiye değişen birşey ama ben yine olsa ""İyiler kaybediyor mu?" diye yazarım. Yazım kötü biliyorum zaten not düşmüştüm bu benim seneler önce yazdığım ilk hikayelerden. İmla hataları var. Bende okurken keşke böyle yazsam çok daha güzel olurdu dediğim yerler fazla.
benim kulağıma "iyiler kayıp mı ediyor" cümlesi pek doğru gelmedi sanki. Bilmiyorum belki kişiden kişiye değişen birşey ama ben yine olsa ""İyiler kaybediyor mu?" diye yazarım. Yazım kötü biliyorum zaten not düşmüştüm bu benim seneler önce yazdığım ilk hikayelerden. İmla hataları var. Bende okurken keşke böyle yazsam çok daha güzel olurdu dediğim yerler fazla.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı