Ruhlar Savaşı Serisi'nin 3. ve son kitabı Yitik Ayın Ejderhaları çıktı. şu an için sadece Gerekli şeyler'de bulabileceğiniz kitap, yarından itibaren Sihirli Kule'de online satışa sunulacaktır. Yurtiçi dağıtım ise önümüzdeki hafta sonuna doğru gerçekleşecektir.
Yitik Ayın Ejderhaları
M.Weis & T. Hickman
Ã?eviri: Ali Seval
Düzelti: Gamze Sarı
Sayfa Sayısı: 432 sayfa
Fiyatı: 17.500.000 TL.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
allahım sonunda yani nerdeyse diğer kitapları unutmuştum artk okulla beraber okurum
bu arada beni yeni görüo olabilirsiniz ama son görüşünüz olmadığı konusunda sizi temin edebilirim
Norticus wrote: Yurtiçi dağıtım ise önümüzdeki hafta sonuna doğru gerçekleşecektir.
o yüzden görmedim demekki sağol haber verdiğin için. Bu arada hoşgeldin _LuthieN_
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Bendeeeeeee Ruhlar savaşı harika bi seri ve bu harika bir kitap özellikle favori karakterim Lord Sothun olduğu kısım çok güel keşke minaya katılıp ölülerin lordu olsaydı
Last edited by BLACK HAND on Tue Apr 17, 2007 4:07 am, edited 1 time in total.
BLACK HAND wrote:Bendeeeeeee Ruhlar savaşı harika bi seri ve bu harika bir kitap özellikle favori karakterim Lord Sotun olduğu kısım çok güel keşke minaya katılıp ölülerin lordu olsaydı
Lord soth lu bölüm gerçekten güzeldi. Ama katılmayıp karışı çıkması daha bir güzel oldu. Baya bir duygulanmıştım okurken
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Tabiki yaa kötüleri tutmam bende ama Lord Sothun Ölüler ordusuyla karizmasını düşünüyorumda O zaman katılsaydı diyorum Bide tas gene gariplikler yapmasa tam süper olacak
Lord Sothun karizmasını batırcak her şeye hayıır Haklısın ama Orda Lord Sothu görünce altınada ediyodur heralde tasın bile korkacağı biri çünkü ama genede o zaman aletiyle yapmadığını bırakmadı
Tas Lord Sothtan korkuyosa ravenloft şatosuna gelip van richtenin yerine strahdın güncesine bakamaz bence her ne kadar tas olsada O adam dahada korkunç ama Lord Soth daha karizma
Evet yarından sonra karagül şovalyesini okuyacağım ama sohbetin ilginçliğinden bahseden çok kişi var Lord Sothun kitaplarını okumak ayrı zevk vercek bana yaa