Canlarım ciğerlerim

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Canlarım ciğerlerim

Post by ulfgar »

Frpworld ün kurulduğu tarihten bu yana başından geçenleri yazalım mı ne dersiniz ?

Kuruluşu, ilk kurulan yönetimin dağılması.. Girilen anarşik dönemler bizi ordan çıkartmaya çalışan demir yumruklar (:P) gelen gidenler. İz bırakıp unutulmayanlar. Küsler dargınlar. Yükselenler düşenler.. Eski diyar içi rp lerde olanlar bitenler falan filan..

Frpworld büyüdüden ziyade yaşlandı artık :D .. Diğer frp siteleri ile kıyas götürmez farkındayım ama yine de böle bi adam baktığında vay be arkadaş "topluluğa" bak diyeceği bi metnimiz hatta belgemiz olsa fena olmaz gibime geldi.. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ancak diyar yükseldiğinde burda değildim ve zaman zaman uzun süren ayrılıklarımız oldu.. O yüzden "elimden geldiğince". Zaten siz bu dileği değerlendirmeye alıp aldığınızı unutup sonra hatırlayana kadar benim hayatımda düzene girmiş olur :D .. Canım bürokratlarım benim hehehe...

Saraya iletip cevabı da yine burdan söyler misiniz ? :roll:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Dileğinizi saraya taşıyorum.

Saygılarımla..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply