---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Cümlemi hatalı kurulmuş, yoksa avatarın olmasa 5 para etmez adamsın felan mı demek istiyorsun?Par-Salian wrote:Valla Darkgnome bir tek avatarını beğendim şurada. Tool'un video'larını anımsatıyor gayet başarılı kutlarım.
Senin avatarda güzelmiş valla. Ama animeden işte neden animeden koyuyorsunuz. Bleach hemde. Severim bu adamı ama bir yere kadar. Bir taraftanda itici gelir bunun karakteri. Gizemli takılıpta süpriz güçler çıkartan karakterler gibi biri.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Abi benim cümleden nasıl o anlamı çıkardın helal olsun... Ya kasıyorum yok yani senin gibi düşünemiyorum yuh...Darkgnome wrote:Cümlemi hatalı kurulmuş, yoksa avatarın olmasa 5 para etmez adamsın felan mı demek istiyorsun?Par-Salian wrote:Valla Darkgnome bir tek avatarını beğendim şurada. Tool'un video'larını anımsatıyor gayet başarılı kutlarım.![]()
![]()
.
Yok be abi direk güzel yani hoşuma gitti başka bir art niyetim yok.
Olsun ya Bleach iyidir severim hikayesi, masa üstü oyunları felan. Aslında Urahara koymuyacaktım Ukitake favori captain benim ama düzgün bir resmini bulamadım... keratanın bu resmide güzelmiş kullanayim dedim...
Neyse Bleach adı geçince açılıyorum uzar gider böyle başlık sapıyor öyle işte.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Cevabın burada.Daeya wrote:Bir çizgiroman kahramanı olup adı Lady Death'dir. Tam bir drow komutandır.
Bu ara ıllyra avatarın güzel. Hoş gözüküyor. Kara kalemle çizilmiş resimler her zaman güzel olmayabiliyor ama bu güzel olmuş.
Darkgnome un avatarı hakkında daha önce yorum yapmıştı
Par-Salian seni görmeyeli baya olmuştu
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Aransayes iğrenç avatarlar serisi adlı romanına devam ediyor,zaten kendide iğrenç bi adam.
Darkgnom candır avatarına saygımız vardır.
Squan avatar olsa yorum yapardım ama yok avatar.
Daeya:Tek kelimeyle avatarının adını ölüm leydisinden,taş leydisi diye değiştiriyorum. :evillaugh:
Diğerleri şimdi kastı yorum yapmak ama güzeldir herhalde.
Darkgnom candır avatarına saygımız vardır.
Squan avatar olsa yorum yapardım ama yok avatar.
Daeya:Tek kelimeyle avatarının adını ölüm leydisinden,taş leydisi diye değiştiriyorum. :evillaugh:
Diğerleri şimdi kastı yorum yapmak ama güzeldir herhalde.

-------------------------------------------------------------
UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.