kapaklar
kapaklar
şimdiye kadar okuduğunuz fantezi kitapları arasında en beğendiğiniz kapak hangisiydi?
ben homelandin en yeni kapağına bayıldım (todd lockwood)
ve siege of darkness da güzeldir
dragonlanceten tartışmasız olarak test of twins derim, sonra summer flame gelir
ravenloft . . . . lord soth rules!
ve bi de lord of the ringsin yurt dışı baskılarından birisinin kapağına bayılmıştım!
ben homelandin en yeni kapağına bayıldım (todd lockwood)
ve siege of darkness da güzeldir
dragonlanceten tartışmasız olarak test of twins derim, sonra summer flame gelir
ravenloft . . . . lord soth rules!
ve bi de lord of the ringsin yurt dışı baskılarından birisinin kapağına bayılmıştım!
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ben biliyorsundur muhtemelen UNUTULMUş DİYARLARIN içinde büyücüavcısı ve selgeçidi kapaklarına hastayım...(John Foster)
dragonlance den; en güzeli sanırım ikizlerin zamanıydı ama emin değilim şeyin olduğu (Raistlinle, güzel hatunun Crysania (yanlış yazmış olabilirm))
hırsızın kumarı bir de (einarinna öyküleri)
aaa şeyi unuttum (nası unuturum?)...gedik savaşları serisi ve gedik savaşları ardı kronor serisi tüm kitapları kapakları müthiş...
dragonlance den; en güzeli sanırım ikizlerin zamanıydı ama emin değilim şeyin olduğu (Raistlinle, güzel hatunun Crysania (yanlış yazmış olabilirm))
hırsızın kumarı bir de (einarinna öyküleri)
aaa şeyi unuttum (nası unuturum?)...gedik savaşları serisi ve gedik savaşları ardı kronor serisi tüm kitapları kapakları müthiş...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ben de o resimleri görünce hastalaniyorumNorticus wrote:ben belgariad serisinin tüm kapak resimlerine hastayım.. (yani görünce hasta oluyorum)
midem bulaniyo, yataklara düsüyorumm...
her sey orantisiz, çizimler basit geliyor.
hosuma gitmior. ayrica görünce kisitlandgimi hissediyorummm
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
bana da fark etmiyor.pyros wrote:güzel olduu sürece bana fark etmez
ama nedense David Eddings'in kitaplarinin Türkçe baskilarinin kapaklari benim hosuma gitmiyor...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki