Yediniz tabi o kadar dumanı... hiç şaşırmıyorum.Yener wrote:Pek sevgili Fatih kardeşim sende başlamış olabilirmi erken bunamaNarq wrote:
Yauu Sylvius...erken bunama mı başladı sende![]()
şimdi otobüsle giderken karşında Serdar vardı , onun yanındaki ben yani Fatih..Senin yanında Yener vardı,Yenerin yanında ise Atakan yani Galanodel vardı..
, otobüste Mustafanın yanında oturan ben değildim Serdar 'dı. Serdar' ın hemen sağında ise Ati oturuyordu. Biz senle Mustafa, Serdar, Ati üçlüsünün hemen karşısında oturuyorduk, hatırlarsan seninle yanyana konuşmuştuk yol boyunca
.
İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Aaaa gerçekten şimdi düşünündüm de haklısın Yener.Ciddi olarak bendeki bir bunama....Sylvius'dan sözümü geri aldım ...
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yani az bişi daha bekleyemediniz dimi mi..
neyse sağlık olsun.. eminim çok güzel bi buluşma olmuştur her zaman olduğu gibi..
askerlik görevim bitti arkadaşlar. frp konusunda biraz paslandığımı düşünüyorum.. işin ilginç yanı eski ilgimi de kaybetmişim sanırım. bakalım zaman ne gösterecek.. neyse siteye döndüğümü belirtmek isterim, herkese yeniden selamlar..
askerlik görevim bitti arkadaşlar. frp konusunda biraz paslandığımı düşünüyorum.. işin ilginç yanı eski ilgimi de kaybetmişim sanırım. bakalım zaman ne gösterecek.. neyse siteye döndüğümü belirtmek isterim, herkese yeniden selamlar..
Only God can Judge me!
Eveeet, resimler bu gece itibari ile galeride yerini almıştır.
Buluşmalar/conventionlar kısmında İstanbul 2007 albümünde bulunmaktadır bana gönderilen resimler. Bana yollayan, resim çekilen ve çeken tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Yorumlarınızı beklerim galeriye buyrun
Buluşmalar/conventionlar kısmında İstanbul 2007 albümünde bulunmaktadır bana gönderilen resimler. Bana yollayan, resim çekilen ve çeken tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Yorumlarınızı beklerim galeriye buyrun
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k