Gordeon Oyunu ( RP İSTEYEN HERKES BAKSIN! ! ! ! ! !)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Oldukça değişik bir karakterin olduğunu itiraf edeyim. Oyuna katıldığı çok güzel oldu. Gecikmiş de olsa bir hoş geldin diyeyim sana.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Karakter hazırlarken hangi kategorileri dolduracağız? Pan'ın flüdündekiler gibi mi?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hayır değil. Bu defa doğrudan karakterini oyuna sokabilirsin. Karakterinle ilgili hiçbir ayrıntıyı hazırlamana gerek yok. Ancak bu defa karakter insan olmak zorunda. Sistem yine aynı sistem ancak diğer ırkların oynanmaması sanırım daha güzel olacak en azından şimdilik. : )

Bir de Gordeon u anlatan yazıyı mutlaka okumak lazım çünkü bu defa Gordeon sistemin tam ortasında duruyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gordeon un haritası biraz ufaltılmış hali gerçi ama idare eder. Saray ve Nekropolis bölümleri özel izin ya da gizli çaba olmadan girilmesi mümkün olmayan bölümler.

Image
HARBE GİDEN
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Firble bunu koyman çok iyi olmuş ellerine sağlık...

Bazı yazıları tam okuyamadım ama olsun :)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben de aynısını söyledim bana istersem temize çekebileceğimi söyledi... :)

Ben hikaye anlatıcının zeki cevik ve delege edebilenini severim... :angel:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Okunamayan yazılar Nekropolis ile Saray Bölgesindeyse işime gelir çünkü oralara zaten henüz girmeniz mümkün değil gibi... En azından çok zor deyip bir açık kapı bırakayım.

Zamanı gerince oraların daha ayrıntılı bir planını atabilirim. Bakalım o günler gelsin.

Saray bölgesinin hemen aşağısında Kibele meydanında iki küçük yapı var ki aslında bunlar kentin boyutu göz önüne alındığında büyük yapılar birisi büyük han öbürü büyük hamam. Bunların dışında mahallelere dağılmış bir çok küçük han ve hamam var. Ayrıca küçük meydanlar da var.

Mahallelerin planlarını ayrı ayrı atarsam sistemi fazla katılaştırabilirim diye düşündüm. Ancak planlar var merak etmeyin. Mahallelere gönül rahatlığı ile dalabilirsiniz. Nekropolis ve saray dışında kalan tüm mekanların ayrıntıları tamamen hazır.

Aslında saray ve Nekropolis in de taslakları eğer birisi içeri girmeyi başarırsa onu tatmin edecek yeterlilik de... Kısacası şehir onun içinde RP yapacak oyuncuları bekliyor. : ) ) )
HARBE GİDEN
Locked