Dalamar VS Palin

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
emir02
Kullanıcı
Kullanıcı

Dalamar VS Palin

Post by emir02 »

dalamar mı daha güçlü sizce yoksa palinmi ve hangisini daha çok seviorsunuz?
Ben Dalamarı daha çok seviorm vede dalamar daha güçlüdür diorm
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

şahsen bıktım artık kim kimi döver tartışmalarından başka birşey sorsanız olmazmı forumlarda hep geyik başlıklar açılıyor sem meta magic featlerin artı ve eksi yönlerini biliyormusun onu söyle bana evvela.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Arkadaş 17 post ile muhtemelen çekine çekine bi başlık açmı ürkütmesenize adamı..

Gel yavrum,

Ben diyorum ki Dalamar.. En nihayetinde Palin'den çok daha eski bir büyücü ve Raistlin benim akrabamdır demek yerine ondan eğitim almış bir büyücü. Bana kalırsa, Tartışmasız Dalamar..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Dalamar'ı daha çok seviyorum fakat üzülerek söylüyorum ki palin daha kudertli bir büyücüdür. Dalamarın büyüye olan bağlılığı ve açlığı Palin le kıyaslanamaz fakat bu büyücülerin gücünü belirleyen bir kriter değildir malesef. Yanlış hatırlamıyorsam ve tanrıların işlere burnunu sokması sebebiyle güçlerinin artması veyahut ek yetenekler kazanılmak da göz ardı edilirse Palin çok güçlü bir beyaz cübbeli büyücüdür.

Ama ben Dalamarı daha çok seviyorum. Eğer Raistlin mi Dalamar mı diye bir soru sorarsanız, Dalamarı yere atar, ateşi izmarite dayanmış bir sıgara edasıyla onu ezer ve olduğu yerde bırakır giderim :evillaugh:

Raistlin majere benim herşeyimdir :king:
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

şu kim daha güçlüdür tarzı başlıkları bir zahmet büyücülük kulesine açmayınız arkadaşlar.
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
emir02
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by emir02 »

dfunk wrote:şahsen bıktım artık kim kimi döver tartışmalarından başka birşey sorsanız olmazmı forumlarda hep geyik başlıklar açılıyor sem meta magic featlerin artı ve eksi yönlerini biliyormusun onu söyle bana evvela.
Bıktıysan bişi yazma yada adam gibi cevap ver
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Cevap zaten adam gibi FRP bilgi paylaşım sitesi burası bildiğim kadarıyla, kaldiki alakasız bir yere başlık açtığın yetmiyormuş gibi öğrenmeye niyetinin olmadığı ve frp = dragonlace mantığıyla hareket eden bir şahıs olduğun izlenemi uyandı bende benden bu kadar.
emir02
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by emir02 »

hmmm dalamarınmı palininmi daha güçlü olduğunu sormak frp=dragonlance gibi düşünmek oluyormuş saol bilgilendirdiğin için
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Abilerim yapmayın ya, tartışmaya gerek yok, bu tür tartışmalar siteden 10 üyenin ayrılmasıyla son buluyor(anlayan anladı), bana kalırsa (ki kalmaz), Palin daha güçlü, ama fazla sevmiyom, çok artist
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

Ya kusura bakma ama dfunk. Böylesine sert çıkışlara hiç gerek yok. Tartışmanın çıkmasının sebebi senin yorumundur bence. Eğer varsa bir sakınca, gereksiz bir topic olduğu düşünülüyorsa mod lar zaten gerekeni yapacaktır. Ha hala yapmamışlarsa ve topic kitlenmediyse, demekki ortada bir yanlışlık yok.

İnsanların şevkini kırmayalım. Herkesiz burda her konuda topic açma hakkı var.

dipnot: Metamagic featerin + ve - lerini DM ler dışında büyücü oynatmayan playerların bilme gibi bir zorunlulukları yoktur. Hatta büyücülerin e içlerinden metamagic feat seçmeyenleri de bilmeyebilir.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya bir başlığı bozmadan devam ettiremez misiniz siz? İlla yöneticilerin mesaj mı atması gerekiyor? Ne oldu yani şimdi sert çıkış yapıldı da ne oldu? Adam akıllı yorumlarda bulunacaksanız bulunun ama illa ben sorun çıkaracam diyorsanız gidin mirc'e üye olun.

şimdi Emir kardeşim Dalamar mı Palin Majere mi demişsin. Bu konuda ben sana pek yardımcı olamayacağım, çekimserim :p Çok fazla bir bilgim yok :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply