Savaşçılara duyuru...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

duydumki ARDAR BARDAANER ve YÖCE RAHİP YEORDA

benden şüpheleniyorlarmış...üzgünüm ama ben çabalarıma saygı isterim....madem böyle 10 towns dan elimi tamamen çekiorum.. halbuki ben 10 towns ın hala kurtarılıcağına inanıyordum...

benden şüpheleniyorlarmış beni düşük bir göreve getireceklermiş ki onlara tehlike oluşturmayayım..

pekala savaşcılar rahipler büyücüler

öyleyse size kolay gelsin...YAZIK...( ve orenın varlığı odadan yavaş yavaş silinir....)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Senden şüphelenmedim Oren Dautry ama bu senin kararın... Bu savaşın içinde yer almama kararına saygı duyarım... Sadece sana bilginin geldiği yeri açıklamadım çünkü çılgınca bir şey yapmandan korktum.. Bu şahsın yanlış bilgi verdiğini kesin olarak ispatlamadan ona karşı harekete geçemem inandığım şey ne olursa olsun umarım beni anlarsın Oren dediğim gibi kararına saygı duyuyorum..
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Raistlin wrote: O halde karanlığa da iman yayabilir, o halde ordumdakiler yalnızca kana susamış katiller değil bilmem anlayabiliyor musun.

NE? BİR KAFİR BİR LİCH VE LANETLİ BİR NECROMANCER'IN BU İNSANLARA KÖTÖLÖKLERİ YOK MU? SEN TAPINAKTAN KAÖ YILDIR ÖIKMIYORSUN. GERÖEKLER TAPINAğIN İÖİNDEKİ GİBİ DUVARLARLA GİZLİ DEğİLLLER.

Seninle bu kadar konuşmanın ne zaman bir "manası" oldu ki zaten... Karşındakini dinlemeyi bile beceremiyorsun... Sen yalnızca karşında duran insanlara monolog yapmayı bilen bir ermişsin. Onları algılamak senin çok "dışında".
Karanlığa iman yayılabilir Corax ama bu savaşla olmaz defalarca dediğim gibi..
Bir lich olduğunu biliyorum.. Kötü tanrıların lanetlediği aslında iyi olan birçok insan da tanıyorum ne lanetli olması ne de lich olması bir insana tepki duymam için yeterli değil... Son hakaretvari sözlerine cevap verme gereği duyuyorum özellikle barışın yaklaşıyor gibi göründüğü bu günlerde..
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Lanet olsun!
Benim komutam altında benim yanımda savaşan insanların bu şekilde birbirlerine girmesi olacak iş değil!
Ã?ncelikle Yeorda benim babamın güvendiği bir danışmana bu şekilde güvensizlik göstermen beni ne yazık ki hayal kırıklığına uğrattı! Bunu babama yapılan bir saygısızlık olarak görebilirim pekala! Ancak senin nasıl birisi olduğunu ve nelere hizmet ettiğini çok iyi biliyorum. Bunu Oren'in de bilmesi gerekirdi. O yüzden bu düşüncesizce yapılan hareketleri sineye çekiyorum.
Ve sen Oren. Benim sana olan güvenimi hafife aldığın için sana ayrıyetten kırıldım. Dediğim gibi babam sana güvenmişiti. Benim güvenmemem için hiçbir neden yok. Yeorda'nın bu düşüncelerini sana her kim çarpıtarak anlattıysa ona lanet olsun!
Özülerek sorıyorum. Neden sana güvenmediğimi düşündün?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

güvenilir bir kaynak dedi ki..

hükümlü ve Yeorda seni Corax'ın yolladığını düşünüyor..seni alt kademede bir yere koyacaklarmış ki onlara fazla zararın dokunmasın...

neyse artık bunların bir önemi kalmadı çünkü Oren Dautry öldü.. cesedini görmek istiyorsan kasaba yakınlarında yıkılan kulenin kalıntılarını araştırması için bir grup asker yolla Ardan Bardaaner...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Böyle bir saçmalık ne gördüm, nede işittim.
Sen, bana komutanına güvenmek yerine gidiyorsun ve başkasına güveniyorsun. Böyle birşey nasıl kabul edilebilir. Ama sanırım yapabilceğim pek az şey var bu konuda. Yapmıyacaklarım ise pek çok. Sanırım senin yok olan güvenini tazelemenin bir yolu yok ve öldüğünü mü söylüyorsun?
BU güvenilir kaynak sanırım beni bende daha iyi tanıyor Oren! Ne söyleyip söylemediğimi bneden iyi biliyor.
Ben her kim olursa olsun, kimsenin arkasında iş çevirecek yapıda bir insan değilim. Bu benim prensiplerimne aykırıdır! Neyse daha fala uzamansına gerek yok.
Kararın buysa elveda Oren...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Eğer söylentiler doğru ise sanırım artık Oren Dautryden yardım beklenemez.. Oren Dautrynin artık yarı tanrılığa yükseldiği söyleniyor Din bilgim fazla değildir ama bildiğim kadarı ile bir yarı tanrının savaşa karışmasına izin verilmiyor..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Raini haklı Ardan,

Öldüm derken mecazi bir anlam ima etmiyordum...Ölümlü bedenimi eğer hatıralar anısına görmek istersen dediğim gibi kasabanın yakınlarındaki kulenin yıkıntılarını araştırıcak bir grup asker yolla...

Artık Amaclarım değişti Ardan... ben artık yokum ama sana savaşta başarıar...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Tüm bunlar doğru ise artık Lord Oren bize doğrudan yardım edemez... Ancak onkasabayı kutsayarak bizi destekleyebilir.. Bu arada bu konuda hiçbir girişimde bulunmadım Hükümlü sadece söz konusu söylentiyi sana iletmeyi bekledim.. Gelen istihbaratı da sana ileteceğim...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Evet Oren Dautry artık bize yardım edemez. eğer Ölümün kutsamasına ihtiyaç duyarsak bize yardım edebilir...
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

10towns büyük bir komutanı yitirdi.bir hiç uğruna...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ölüm bazıları için bir sondur bazıları için ise yalnızca yeni bir başlangıç...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

Oh, il est tombe!
Dominus vobiscum Oren Dautry, serva animos nostros...
Amen...

(oren'e dua)
Domine, serva animos nostros...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

BEnim İsmimi anan kim????

"Sir Gawain e döner"

BEni niçin çağırdın savaşcı
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

BEN HAZIRIM!!!!

Post by NOOB »

Okum ve yayım iyiliğin ve ormanı ruhunun emrindedir, kim masumlara zarar verecekse beni karşışında bulur, kurtlarımla ve kartallarımla geliyorum, gelirken ormana haber salacam diğer elfler de yardıma gelsin!!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Post Reply