şimdiye kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi?
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Forever Kont De Monte Kristo
Nickimdende belli oluyordur.Tabi sonra sefiller geliyor
Ondan son ra HP serisi.Harry Potter 4'ten sonra ağlamaya başladım
Sefiller'deki polis beni çok ağlattı.Tabii en sonlarında gözyaşım dinmedi
Monte Kristo'ya gelince.Kitaba başlamadan ağlamaya başladım

Nickimdende belli oluyordur.Tabi sonra sefiller geliyor
Ondan son ra HP serisi.Harry Potter 4'ten sonra ağlamaya başladım
Sefiller'deki polis beni çok ağlattı.Tabii en sonlarında gözyaşım dinmedi
Monte Kristo'ya gelince.Kitaba başlamadan ağlamaya başladım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Sağol Wizard eksik olma. (: Kitaplarım tükendi sonunda. Yarın Sefiller'i alıp, okuyup, inşallah yorum yapcam hakkında (:WizardOfQuarks wrote:Ben de eksik kalmayayım.aransayes wrote:Sen yaparsında başkasının canı çekmez mi sandın :plotting:Artemis Entreri wrote:Ya çok içimden geldi, herkes böyle alıntıları içiçe dizmiş, bi tane de ben yapıyım dedim yani neden olmasınaransayes wrote:ooo benim gibi biri daha çıktı. Bende senin gibi o kısaltılmamış halini okudum sefillerin, son sayfalarda artık ağlamaya başlamıştım. O derece etkilemişti beni.milena wrote:küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.Ao wrote:Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beniDrakhan wrote:çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptıVictor Hugo - Sefiller![]()
Sefilliğimden olsa gerek, ben sefilleri okumadım. Chuck Palahniuk arkadaşlar. Chuck okuyun bas bas bağırıyorum bakın burda
Sefilleri kesin okumalısın. Farklı olayları ve karakterleri dramatik bir şekilde biraraya getirmesi çok ustaca.![]()
Benim de şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaplardan biriydi Sefiller. Ben de o 5 ciltlik kalın kitapları okuyanlardanım. Gerçekten çok etkileyici. Herkes okumalı bence.
Been there. Seen that. Got the scars.
+1 Ben de LOTR diyorum ilk sırada... Sonra Harry Potter (iyi kitap değil belki ama en çok eğlendiğim kitap demek daha doğru olur. Sonra Douglas Adams'ın Otostopçu serisi sonra Alper Canıgüz'ün ilk kitabı olan Tatlı Rüyalar (okumayanlar mutlaka okusun) Sonra Jules Verne'in hepsidungeonmaster wrote:sanırım en iyisi lotr serisi ve harry potter serisiydi
- hellscream666
- Kullanıcı

Bana kalırsa sessiz kılıç ve kristalin hizmetkârı..Ayrıca anayurt'uda unutmamak gerek..
Neden mi bunlar..Birkez Salvatore kara elf 3 lemesinden sonra batırdığı serileri bu kitapla hali yolunu koyuyor..Artemis Entreri'yi bu kitapla tanımaya başlıyoruz ki iyikide Salvatore bize onun ruh halini yansıtıyor..Drizzt'in ruh halinden bıkmışken artemis bana ilaç gibi geldi..
Kristalin Hizmetkârı'da Sessiz kılıç gibi..Aynı zevki aldım..
Anayurt ise Drizzt'in isyankâr ve çocuksu hareketleri bizleri başka bir alme getiriyor..
Sonuna kadar Artemis Entreri
Neden mi bunlar..Birkez Salvatore kara elf 3 lemesinden sonra batırdığı serileri bu kitapla hali yolunu koyuyor..Artemis Entreri'yi bu kitapla tanımaya başlıyoruz ki iyikide Salvatore bize onun ruh halini yansıtıyor..Drizzt'in ruh halinden bıkmışken artemis bana ilaç gibi geldi..
Kristalin Hizmetkârı'da Sessiz kılıç gibi..Aynı zevki aldım..
Anayurt ise Drizzt'in isyankâr ve çocuksu hareketleri bizleri başka bir alme getiriyor..
Sonuna kadar Artemis Entreri
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
BLACK HAND
- Kullanıcı