Blind Guardian Türkiye Turnesi
İstanbul'da verdikleri ilk konser mükemmeldi. İkinci konserde Hansi'nin sesinde ciddi anlamda kayıp vardı. Hastamıydı, dün gece çok mu içmişti bilmiyorum ama gerçekten kötü bir performans sergiledi... Umarım yine aynı şey olmaz. Çok hayal kırıklığına kapılmıştım geçen sefer. Ses sistemi de pek iyi değildi onun da etkisi vardır şüphesiz.
Amaaa...
Blind Guardian Blind Guardiandır. Parası ne ise verilir ve gidilir. Bu böyle biline.
Amaaa...
Blind Guardian Blind Guardiandır. Parası ne ise verilir ve gidilir. Bu böyle biline.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
ombuspider
- Kullanıcı

Hansi de zamana yenik düşmeye başlamıştır bence.. Artık "genç" değil, yaşlı olmasa bile. Yalnız bu tezimi yerle bir edecek bi ses var hala dünya üzerinde.. Bruce Dickinson..
Blinddır, Guardian'dır aslandır.. Gidilir.. Kısmet olmadı henüz o ayrı ..
Blinddır, Guardian'dır aslandır.. Gidilir.. Kısmet olmadı henüz o ayrı ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Mirror Mirror, Bard's song gibi klasikleri adamlarla canlı canlı söylemek o adamların gitarları eşliğinde o atmosferde mükemmeldi helal olsun diyerekten katil olmaman için susuyorum
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Daeya anlaşılan iyi eğlenmişsiniz
Bu akşam da biz gidip bağıracağız guardian şarkılarını. Geçen seneki istanbul konseri pek beklediğim gibi çıkmamıştı sesler kötü gelmişti ama bu seferki konser odtü olduğundan biraz daha seslerin iyi olacağını umuyorum.
Ayrıca kıskananlar çatlasın :evillaugh:

Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

kötü konserdi.
mekan kötüydü (oz venü), kötü mekanda ses de kötüydü normal olarak, repertuar kötüydü (and then there was silence ne ulan?), hansinin sesi zaten eskisinin bir gölgesi olmuş, konserin süresi kısaydı, doyurmadı. heralde ertesi 2 günkü konsere sakladılar kendilerini biraz. seyirci desen bis biter bitmez birbirlerini ezerek mekanı terletmeye çalıştı, hatta bisten evvel de gitmeye kalkanlar oldu, nereye yetişeceklerse artık. ulan bi durun, başla bi bard's song söyle, belki adamlar çıkacak geri. çıkmazsa bile eğlenmiş olursun, evde ne var.
benim açımdan tek artısı, son albüm ağırlıklı bir repertuarla çıkacaklarını düşünmeme rağmen, herhalde izmire ilk kez geliyor olmalarının etkisiyle, eski albümlere de yer verdiler. valhalla bile çaldılar.
ha gene blind, o ayrı.
mekan kötüydü (oz venü), kötü mekanda ses de kötüydü normal olarak, repertuar kötüydü (and then there was silence ne ulan?), hansinin sesi zaten eskisinin bir gölgesi olmuş, konserin süresi kısaydı, doyurmadı. heralde ertesi 2 günkü konsere sakladılar kendilerini biraz. seyirci desen bis biter bitmez birbirlerini ezerek mekanı terletmeye çalıştı, hatta bisten evvel de gitmeye kalkanlar oldu, nereye yetişeceklerse artık. ulan bi durun, başla bi bard's song söyle, belki adamlar çıkacak geri. çıkmazsa bile eğlenmiş olursun, evde ne var.
benim açımdan tek artısı, son albüm ağırlıklı bir repertuarla çıkacaklarını düşünmeme rağmen, herhalde izmire ilk kez geliyor olmalarının etkisiyle, eski albümlere de yer verdiler. valhalla bile çaldılar.
ha gene blind, o ayrı.
War, war never changes...
yaw aplacım, bılaynd gelir de ben eelenmem mi, elendim tabe, hatta balkon maymunu oldum. ama bu adamları daha önce de gördük yani, böyle değillerdi daha evvel.Daeya wrote:Of Burak gördük konserde ne kadar çok eğlendiğini ne bu şimdi yaz işte ne utanıyondeli gibi eğlendik
bılaynda olan sevgim, konserin kötü olmadığı anlamına gelmiyo malesef.
War, war never changes...
Hehe balkon maymunu seniii..O değil de ben daha önce gitmedim Blind konserine o yüzden benim için gerçekten mükemmeldi. Sen diğer konserleriyle karşılaştırıp böyle bir sonuca vardıysan ona bir şey diyemeyeceğim tabi haklısındır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
İlk konserleri, Bostancı Gösteri Merkezinde olanı mükemmeldi. İkinci konserleri, yine Maslak'da olmuştu felaketti. Bu son konserleri ikisinin arasında bir yerde.
Ama zaten konsere eğlenmek için gidilir değil mi? Biraz bira için, yanınıza kankaları toplayın, eh zaten BG konserindesiniz kötü ne olabilir ki artık?
Ama zaten konsere eğlenmek için gidilir değil mi? Biraz bira için, yanınıza kankaları toplayın, eh zaten BG konserindesiniz kötü ne olabilir ki artık?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
TUBORGBogus wrote:eh zaten BG konserindesiniz kötü ne olabilir ki artık?
TUBORG
TUBORG
TUBORG
aaa içtikmi içtik...çünkü özünde alkol vardı.Zaten Yenerinde son kutusunu gasp etmiştim:D
Bir de arkadaşın göbeği çok dikkatimi çekti.Ona da arkada tuborg verdilerse çok gaz yapmıştır
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com