Harry Potter

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu kitap ile Hogwarts'ın zaten fazla alakası olmayacak çünkü artık Hogwarts diye bişi kalmadı.Harry Potter, ölsün bence, sevmiyom kendisini, ama Ron ölmese iyi olur.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benden sonra başkası hikayeyi devam ettirmesin diye önemli kahramaları sırf bu nedenle öldürecek son kitapta. Kendi dünyası kendi romanı ama bari daha iyi bir bahane bulsaydı. Ron da ölecek diye duydum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

zaten hikayeyi devam ettiremezler,telif hakları denen birşey var :D
Est Solarous oth Mithas!
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bunu Rowling e sormak gerek. Söyleyen o.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Sanırsam beşinci kitapta polis büyücü (seherbaz) olmak için 3 senelik bir kolejden bahsediliyor. Bilinmez, birkaç kitap yazdıktan sonra belki JK Rowling tekrar Harry Potter dünyasında bir şeyler karalar.

Ölecekler listesi konusunda...:

J.K. Rowling her kitap öncesi süprizlerden bahsetti, yayım öncesi dedikodular falan.. Genellikle hep beklenen şey oldu. Feci yanılıyor olabilirim ama bence gene klışeler konuşacak.

şimdi Harry asıl çocuk.. bu yüzden ölmez.

Hermi asıl kız.. Ölme ihtimali yok.

Ron Harry'nin yakını olabilecek tek kişi (Harry'nin tüm ailesi denebilecek figürler öldü) hani ölümü üzücü olacağından gidebilir. En azından Weasley'lerden birkaç kayıp bekliyorum. Baba, Anne, ikizler.. belki hepsi.. Hatta kitap böyle bile başlayabilir.

Snape son anda falan hayatını vererek Harry'i kurtarır heralde. Bu en sevdiğim karakterin ölümü olur.

Luna arka plandaki 2.yardımcı kadın oyuncu. Öldürülebilir.. en sevdiğim 2.karakterin sonu olur.

Neville'de çok gidici. Beceriksiz karakterler hep ölür hikaye sırasında nasıl olsa.. Heh.

Ana oğlanın sevgilisi genelde ölmez yada hikaye başında gider. Ama ben öleceğini zannetmiyorum. Ginny'e bir şey olmaz, kaçırılır falan heralde ama... Hatta bir atış daha yapayım.. Draco kaçırabilir mesala.. hihi

FECİ ATIş SPOİLERA DEVAM

/ Ben en çok kitapta Snape'in Harry'nin annesi Lily'e olan aşkını Harry nasıl karşılayacak onu merak ediyorum. /
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Ya son yazdığınla çok iyi analiz etmişsin tebrikler.Ama Bu Harry Potter her şey olabilir bence :D
Forest Metal Is Immortal..
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Anchorite wrote:Sanırsam beşinci kitapta polis büyücü (seherbaz) olmak için 3 senelik bir kolejden bahsediliyor. Bilinmez, birkaç kitap yazdıktan sonra belki JK Rowling tekrar Harry Potter dünyasında bir şeyler karalar.

Ölecekler listesi konusunda...:

J.K. Rowling her kitap öncesi süprizlerden bahsetti, yayım öncesi dedikodular falan.. Genellikle hep beklenen şey oldu. Feci yanılıyor olabilirim ama bence gene klışeler konuşacak.

şimdi Harry asıl çocuk.. bu yüzden ölmez.

Hermi asıl kız.. Ölme ihtimali yok.

Ron Harry'nin yakını olabilecek tek kişi (Harry'nin tüm ailesi denebilecek figürler öldü) hani ölümü üzücü olacağından gidebilir. En azından Weasley'lerden birkaç kayıp bekliyorum. Baba, Anne, ikizler.. belki hepsi.. Hatta kitap böyle bile başlayabilir.

Snape son anda falan hayatını vererek Harry'i kurtarır heralde. Bu en sevdiğim karakterin ölümü olur.

Luna arka plandaki 2.yardımcı kadın oyuncu. Öldürülebilir.. en sevdiğim 2.karakterin sonu olur.

Neville'de çok gidici. Beceriksiz karakterler hep ölür hikaye sırasında nasıl olsa.. Heh.

Ana oğlanın sevgilisi genelde ölmez yada hikaye başında gider. Ama ben öleceğini zannetmiyorum. Ginny'e bir şey olmaz, kaçırılır falan heralde ama... Hatta bir atış daha yapayım.. Draco kaçırabilir mesala.. hihi

FECİ ATIş SPOİLERA DEVAM

/ Ben en çok kitapta Snape'in Harry'nin annesi Lily'e olan aşkını Harry nasıl karşılayacak onu merak ediyorum. /
Herkesi öldürtmüşsün :( , Weasley'lerden ölecek bikaç kişiden bahsederken içim gitti... Harry bunca yakınını kaybettikten sonra yaşamaya devam ederse onun için üzülürüm açıkcası :)
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Snape öyle bir karakter ki ne yaparsa yapsın hem kabul edilebilir hem de her şey değişebilir gibi geliyo.Son kitapta Rowling yapacaktır açıklamasını ama bu Snape olayının suyu çıktı iyice bence.Lilye aşık olduğu konusunda da kesinlikle katılıyorum bayağı büyük bi ihtimal bence de.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Benim Snape'le ilgilli anlamadığım şey Dumledore (?) un ona neden güvendiği. Rownling güya bir açıklma getiriyor ama saçma sapan birşey. kesinlikle çok daha sağlam bir açıklama/sebep beklerdim..
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

muhtemelen bunların hepsine cevap vermeyecek çünkü,seriyi bitirmekte çok zorlanır.bence üstü kapalı bir şekilde açıklanacak birçok şey...
Est Solarous oth Mithas!
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

NIGHT wrote:Benim Snape'le ilgilli anlamadığım şey Dumledore (?) un ona neden güvendiği. Rownling güya bir açıklma getiriyor ama saçma sapan birşey. kesinlikle çok daha sağlam bir açıklama/sebep beklerdim..
FECİ ATIYORUM...

Snape Potter'ın annesine aşık.. ve bunu Dumbluedore biliyor. Snape Kim Olduğunu Bilirsin'e kehanet hakkında bilgiyi verirken, ona dokunmamasını istiyor... ama Harry Potter'ı öldürmek için tek yolun Lily'i öldürmek olduğunu anlayınca Karanlık Lord acımıyor. Bu yüzden Snape Voldemont'dan nefret ediyor...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

madem nefret ediyor ne demeye onun yolunda devam ediyor? Yani son kitabın son sayfalarında pek nefret ediyor gibi görünmüyordu bana
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

seri bitince , yeni bir seri başlicak, oku sonrasını anlatan.
gizli bilgi.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yeni seri mi yazılacak?? kesin mi? çünkü Rowling in bundan sonra yetişkinlere yönelik farklı romanlar yazacağını duymuştum.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

J.K çok önceden,şöyle bir açılama yapmıştı: harry yi , yetişkin halinden yarattığını, sonra, geriye doğru düşünerek, çocukluğuna gelip, romanı oluşturduğunu söylemişti.
Post Reply