bir belaya bulaşmak
dinliyorum
zaten kaba kuvvetle bi yere ulasmam cok zor
zaten kaba kuvvetle bi yere ulasmam cok zor
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Raistlin abi
sen nesin ya!!!
her yerde senin Corax'in geyii var
(Corax bir gün geyigi de yer)
olaya dönelim....
ne dersiniz
sen nesin ya!!!
olaya dönelim....
ne dersiniz
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
İstanbulden kuzenim son gelişnde bir kutu getirmişti üzerindeki canavar ve arka tarafındaki adamlar dikkatimi çekmişti en başından içinde bütün bir dünyanın olabileceğini nerden bilebilirdim...ve ondan sonra oldu..Kapağı açtım...çarpık ingilizcemle kitabı okumaya ve anlamaya çalışmaya başladım...1 yıl sonra hepsi bitmişti..Artık kendimi o dünyanın bir ferdi olarak görüyordumki...DL yi Lotr u ve Drizzt i okudum...KOPTUM... 
EST SULARUS OTH MITHAS
Bak bak bak hala abi diyor!!!squva wrote:Raistlin abi
sen nesin ya!!!
olaya dönelim....
ne dersiniz
Neyse ağzından kaçmıştır herhalde farzediyorum
O kadar şanslıyım ki sitede muhteşem arkadaşlarım var, hepinizi çok seviyorum teker teker. Herkesle ayrı ayrı tanışmalıyım bunun başka çaresi yok
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
yok be Raistlin abi
ben agzimdan kaçirmadim
hiç kaçar mi?
senin midtermler isi bozuyo ama dönem arasinda bisiler ayarlayalim barii
ben de milletle tanismak istiyorum
ben agzimdan kaçirmadim
hiç kaçar mi?
senin midtermler isi bozuyo ama dönem arasinda bisiler ayarlayalim barii
ben de milletle tanismak istiyorum
yıl 1997 diyidi.. bi tv kanalıda baldurs gate 1 in en iiy oyun listesinde 1.sırada olduğunu görmüştüm. gittiim aldım. hiç şey anlamadan. 1 hafta falan oynadım.sonra sildim.
yaklaşık 1 ay sonra bi arkadaş bana bg 1 den bahsetti ..ulan dedim o ne biçim oyun.sonra başladı anlatmaya.. aslında o oyun ADND dir diye. ertesi gün bi baktım
halfling fighter / thief olmuşum. ondan beridir. her günümün içinde frp var.
işte bööle tanıştım bende frp ile...
yaklaşık 1 ay sonra bi arkadaş bana bg 1 den bahsetti ..ulan dedim o ne biçim oyun.sonra başladı anlatmaya.. aslında o oyun ADND dir diye. ertesi gün bi baktım
halfling fighter / thief olmuşum. ondan beridir. her günümün içinde frp var.
işte bööle tanıştım bende frp ile...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...