starcraft 2 :) :)

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

starcraft 2 :) :)

Post by dfunk »

Herkesin haberi vardır sanıyorum ama yinede yazayım dedim bilizzard starcraft 2 nin duyurusunu yaptı (19 mayıs ta korede) şuan resmi sitesi hizmete girmiş bulunmakta ahada link :D www.starcraft2.com iyi seyirler.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

"My life for Aiur!"

Sabah uyandığımda aklıma gelen il düşünce bu olmuştu. En sonunda 19 mayıs gelmişti. Gençlik ve spor bayramıydı, aynı zamanda da doğumgünümdü. Ama çok çok çok daha önemlisi, Starcraft 2'nin resmen duyurulacağı o kutsal gündü.

Yataktan fırladığım gibi bilgisayarı açtım. Heyecan içinde duyurunun Blizzard'da yapılacağını unutarak MSN'e girdim. İlk gördüğüm adama "Nerede? Hani Starcraft 2 nerede?" dedim. Bana sadece Blizzard'ın linkini verdi ve aklımı başıma getirdi.

Siteye girdim. Karşıma çıkan şey Starcraft 2'nin logosu ve altında yazan "Hell, it's about time." yazısıydı. "En azından bunu biliyorlarmış." diye mırıldanıp hemen sitesine girdim.

Sanırım doğumgünümde aldığım en güzel-ve tek-hediyeydi. Demolarını izleyip sitesinin açık olan her yerini dolaşırken ayrı ayrı mest oluyordum.

Tek üzüldüğüm şey, Protoss Section'ın daha çok azının açık olması ve sıkı bir zerg fanı olan bana, görünüşe göre en son Zerg Section'ının açılacağını göstermesiydi. Oyunun çıkış tarihi belli değilmiş. Hikâyesi ile ilgili de hiç ipucu vermemelerine rağmen resmi olmayan kaynaklar oyunun Starcraft: Brood War'dan dört yıl sonrasını ele aldığını iddia ediyorlar.

Son olarak buradan Tassadar hayranlarını lanetleyerek "Umudumuz Kerrigan" sloganları atmak istiyorum. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Trailer tek kelimeyle harika!

Ama screenshotlardan oyunun sanki biraz yumuşak çizimleri olacakmış gibi geldi..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

bir laf vardı.

Warcraft blizzard'ın şimdiye kadar yaptığı en iyi oyundur.
Starcraft ise tanrı tarafından insanlara blizzard aracılığıyla oynasınlar diye verilmiş bir oyundur diye :D

Starcraft tamamen ayrı bir dünya. Hala turnuvaları deli gibi yapılan bu kadar hayranı olan. Ve önemlisi saygı gören pek oyun kalmadı. Gaza geldim starcraft kampeynlerini bidaha bi bitiriyim :)

Duvar kağıdım falan starcraft2 oldu çok güzel yapmışlar ne koysam duvar kağıdı derdinden kurtardılar beni.

şimdilik protosslarla uğraşıyorlar sanırım. Heyecanla bekliyoruz.

Orjinal temadan ve şekilden pek fazla uzaklaşmamışlar (Cesaret edememişler de diyebiliriz :D ) diyebiliriz sanırım. ki bence kötü de yapmamışlar zira bu kadar kabul gören birşeyin üstüne birşeyler eklemek bile tehlikeli olabiliyor. ama eklemeden de oyun olmaz işte...

Umuyoruz ki sağlam bir senaryoyla oynadığımız kampeynler v heyecanlı çok kişilik oyunlar bizi bekliyor.

Nyse ki blizzard güvenilir bir firma. GÖzüm çok arkada değil. (Gerçi burning crusade ile güzelim warcraft senaryosuna naaptılar ama olsun... :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

çıkması çok zor gözüküyor bana hele öncelik WoW'dayken, en az 2-3 sene diyorum ben...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ben bir seneye çıkar diye tahmin ediyorum...

Neticedewow resmen blizzarda para bassa da firma itibarını ve bazı değerlerini korumalı gibi geliyor. Yani oynanabilir bir şekilde birşeyler de hazırsa çok uzun sürmez gibi.

En azından oyuniçi videolar var...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya açıkçası adamlar oyuncuları bekletme taktiklerini çok iyi öğrendiler yıllarca, World of Warcraft'ın ilk yapılacağı haberi hatırlıyorum da o kadar silikki şu an hafızamda :) o derece yani. 8 sene önceydi sanırsam :) Resmi olmayan bir Diablo 3 haberi de geldi. Bence bütün bunlar birleşince hakkında herhangi bir haber vermediği ama üstünde harıl harıl çalıştığı WoW daha çok ön planda gözüküyor...Çok mu karışık cümle kurdum neyse bi ara açmaya çalışırım cümleyi :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Adamlar o trailerı yapmak için o kadar uğraştılarsa oyunu da çıkartırlar yahu. O neydi öyle ağzım açık kaldı, sonra aradan salyalar akıverdi (:

Heyo, ((: it's about time !
Been there. Seen that. Got the scars.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Artemis bekleyeceğiz ve göreceğiz. :D
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Starcraft gerçekten en beğendiğim, aklımda efsaneleşmiş oyunlardan biri. Sevindim yenisinin geliyo olmasına. Ã?midediyorum oyunu kötü yapıp aklımda Starcraftla ilgili kalan güzel anıları yakıp yıkmaz Blizzard.
Post Reply