Bu arada arkadaşlar böyle espirili bir şekilde yazıyorum diye yanlış anlamayın. Turun dönmesinin çok uzun sürdüğünü ve bunun birçok kişinin sabrının sınırını zorladığını biliyorum ama gerçekten üni üni dolaşıp insanlarla görüşmekten bitkin düşmüş durumdayım ve çok meşgulüm. Yoksa sizi bu kadar bekletmezdim. Sizden sadece birazcık daha böyle devam etmenizi rica edeceğim. Lütfen kusuruma bakmayın tamam mı sevgili oyuncularm
Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
Kuzum yazın
Kim tutuyor sizi, ben kademeye girene kadar şu anda serbestsiniz, ben de kademeye pazar akşamı gireceğim muhtemelen. Ama sağa sola saldırmayın :p
Bu arada arkadaşlar böyle espirili bir şekilde yazıyorum diye yanlış anlamayın. Turun dönmesinin çok uzun sürdüğünü ve bunun birçok kişinin sabrının sınırını zorladığını biliyorum ama gerçekten üni üni dolaşıp insanlarla görüşmekten bitkin düşmüş durumdayım ve çok meşgulüm. Yoksa sizi bu kadar bekletmezdim. Sizden sadece birazcık daha böyle devam etmenizi rica edeceğim. Lütfen kusuruma bakmayın tamam mı sevgili oyuncularm
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
snıff snıfff...
biri kan mı dedi?
Hem de sıcak kan?? :evillaugh:
snıfff snıfff...
Grubu neymiş?
biri kan mı dedi?
Hem de sıcak kan?? :evillaugh:
snıfff snıfff...
Grubu neymiş?
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Evet ya, harbici köle olacağız galiba.Ben olmaz.Tabii eğer kapıdan geçerken silahlar çalınırsa biteriz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben daha yaşlıyım.Yaşlılara saygı
Ama bu yaşıma rağmen Fireball atabiliyorum

Ama bu yaşıma rağmen Fireball atabiliyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yeminer nerdesin ya?Sesin soluğun çıkmıyor hiç.
DM'miz kayboldu galiba
DM'miz kayboldu galiba
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

İnternetim yok su sıralar o yuzden geç yazıyorum kusura bakmayın.
RP bitti mi acaba? Yeminer olmasa bile serbest RP olarak devam ettirseydik o gelene kadar...
RP bitti mi acaba? Yeminer olmasa bile serbest RP olarak devam ettirseydik o gelene kadar...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar, aslında buraya duyuruyu Yeminer'in yapmasını beklemiştim ama görünüşe göre tahmin ettiğimden daha meşgul kendisi.
Yeminer birkaç gün önce bazı kişisel sorunlar sebebiyle oldukça uzun zaman internetten uzak kalacağını belirtti ve bu sebeple FRPWorld yönetimindeki tüm yetkilerini devretti. Benden de oyunu devam ettirmemi rica etti. Oyun zaten bitmek üzereymiş, o yüzden işimiz çok sürmez sanırım.
Ama gördüğüm kadarıyla oyuncular oldukça dağılmışlar. Ben bu yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim. Lütfen bu arada kimler oyuna devam etmek istiyor belirtsin. Eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa oyunun kalanını kısaca özet geçip bitiririm.
Ben de bu sırada oyunu baştan sonra okurum.
Yeminer birkaç gün önce bazı kişisel sorunlar sebebiyle oldukça uzun zaman internetten uzak kalacağını belirtti ve bu sebeple FRPWorld yönetimindeki tüm yetkilerini devretti. Benden de oyunu devam ettirmemi rica etti. Oyun zaten bitmek üzereymiş, o yüzden işimiz çok sürmez sanırım.
Ama gördüğüm kadarıyla oyuncular oldukça dağılmışlar. Ben bu yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim. Lütfen bu arada kimler oyuna devam etmek istiyor belirtsin. Eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa oyunun kalanını kısaca özet geçip bitiririm.
Ben de bu sırada oyunu baştan sonra okurum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.