BUCON '07

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Düşüncelerimi yazarken kimseye onaylatmak için soru soracak değilim.Dikkat edersen ordakimsenin ismi geçmemiş ayrıca senden başka arkadaşlarımızla da aynı şeyi yaşadık.Ama dediğim gibi herkes kendi kararını alır,saygılıyım.Sadece sitem ediyorum hepsi bu kadar.

Tekrar ediyorum ki bir daha kimseye güvenip adım atmıyacağım

Mustafaya ve emeği geçen herkese teşekkürler.''Mustafa şarak convention'nunu unutma'' :D
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Yukarıda '''şarak'' yazmışım:D,simdi farkettim.Mod arakdaşım onu düzelttikten sonra bu mu mesajı silebilirsin
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ortam çok güzeldi oyunlara katılamamış, tanıdıklarımın gayrında insan tanımamış olsam da.. yine de Quel-shin'le gaz lambaları ışığında oynadığımız iki kişilik oyundan bile çok zevk aldım boğaz manzarasında.. fotoraflar var bende geceden isteyenler haber eder.. kimleri çektiğimi bilmiyorum çünkü LARP da arada dolaşarak çekildi fotolar.. ellerine sağlık mustafa güzel olmuştu :D
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Elodia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elodia »

gündüz birileriyle oyun oynadık gece birileriyle larp yaptık sabah birileriyle batak çevirdik...belgisiz zamirlerde dolaşıyoruz hep beraber... :|
bu arada ben Cengiz...
veni
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Napıcaksın kimsini mimsini be cengiz :P..

Melih ben. Gerçi orda frpworldden kimse var mıydı bilmiyorum. Varsa da ismimi hatırlayan kimse çıkar mı bilmiyorum. Mesela ben cengiz ismini hiç duymadım ;)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

çıkar melihim ben varım misal :D ama işin kötüsü ben herkezi larptaki ismiyle hatırlıyorum :-P
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Geçen sene tatile denk gelmişti. Bu sene nasıl oldu bilmiyorum ama tatile denk gelmedi. Ya tatilin yeri değişti ya convention ın ya da ikisi de makul miktarda değiştiler. Doğrusu bu aralar sağlıklı düşünüp değişenin yerini bulmam zor. Umarım eğlenen eğlenmiştir. Geçen sene Necros la çadır arkadaşı idik sanırım. Ã?bür çadır arkadaşımı tanıma imkanım olmamıştı. Sanırım o da beni tanımadı. Bir de hala merak ederim, şu hazine avı mıydı ona benzeyen oyun için uğraşıp bulduğumuz saklama yerleri ne kadar beğenildi? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Beğenilmedi.En sağlamı 5 dk dayanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada SilverPeace grubu 3 ödülden 2'sini aldı.şımarayım biraz
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet, pek beğenilmemişti. Hatta epey bir şikâyet olmuştu diye hatırlıyorum. :) Gerçi tam emin değilim. Ben o sırada uzaklarda bir köşede keyif yapıyordum. :mrgreen:

Benim ödülün saklanması için özel bir önerim olmuştu orada, ama çok zorlar ve abartı olur dediler, yapmadılar. Asıl onu yapsalardı ödül için insanları o riske girip girmeyeceklerini görmek güzel olurdu. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Güzel bir etkinlikti, sıkıcı geçen uzun bir süreden sonra nihayet eğlenmiş oldum ve ertesi gün yine sıkıcı hayatıma geri döndüm. Buraya da bir şeyler yazayım dedim.

Birincisi, ortam gerçekten çok güzeldi. Sadece gece hava biraz soğudu -ki montumu yanımda getirdiğime şükrettim.
Sigaraya başlamama sebep olan herkese çok teşekkür ediyorum ayrıca buradan.

İlk oyunumda karakter hazırladığım sürenin yarısından az sürede ölmem moralimi bozmuş olsa da formumu geceki LARP'ta topladım. Gerçekten hayatımın en keyifli LARP'larından biriydi ve bunun için durmadan 3 saat (sanırım) oyun hazırlayan ST'lere teşekkür ediyorum.
Mustafa'ya da bu etkinliği düzenlediği için ayrıca teşekkür ediyorum. Oyunlar dışında da güzel vakit geçirdiğimiz insanlara teşekkür ediyorum. Umarım tekrar iletişim kurabiliriz.. :roll:

Umarım fotoğraflar ve çekilen videolardan haber alabiliriz...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar gec oldu biraz kusura bakmayın ama condan sonra cok mesgul birkac hafta gecirdik. Oncelikle BUCON a gelen herkese kulübümüz adına teşekkürü bir borç bilirim. Masallah herkes sanki convention u tek basıma yapmısım gibi sunmus tesekkurlerini. Halbuki tum kulup canla basla calıstı sizlere bu gunu yasatmak icin.

Ardından bazı sorulara acıklık getirmek isterim.

- şarapcon olmaz da kokteyl olur sene başında belki :)
- resimler bir ara tarafımdan toplanarak tek baslık altında belirtilecektir.
- gecen sene yaptıgımız "sey" ne yazık ki hazine avı degildi. ve yenerlerin grubu yanlıs hatırlamıyorsam 5 dk nın altında bir surede sonuca ulasmıstı.
- necros un onerisi ise sanırım hediyeleri havuza saklamaktı ki bu bircok insanın aklına gelmisti ama uygulanabilirligi yoktu.

===Rakamlarla BUCON '07===

- 8 damacana soguk-sıcak su tuketildi (susuzluk sadece belli bir sure icindi :cry: )
- 25 uyku tulumunun sadece 12 tanesi kullanıldı
- gmler 4.23 saat aralıksız larp hazırladılar
- cok paraya maloldu
- 2 paket cay 2 kilo seker ve 3 kutu neskafe, 25 litre gazlı icecek 4 kilo kuru pasta tuketildi.
- 10 kisi magic draft tournament a katıldı
- toplamda 67 kisi convention a iştirak etti.
- Aralıksız 30 saat sürdü
- 23 kisi gittigimiz BG konserinden 44 kisi donduk
- 14 semsiye kullanıldı
....
Post Reply