Dünyaya 2.kez gelmiş olsaydınız nerede yaşamak

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Memleketimden memnunum ben. Sanmıyorum ki dünyada Türkiye'nin bir eşi daha olsun. :) İstemem diğer ülkeleri, benim vatanım, benim toprağım, benim insanlarım bana yeter. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

tabiki türkiye
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
ege
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ege »

bin kere gelsem yine istanbulda yaşamak isterdim :)
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bir daha gelme taraftarı değilim açıkçası her ne kadar hatalarım olsada şu an bulunduğum yerden ve yaşamımdan memnunum.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bugün saat 06:15 de yola çıktım. 1 Mayıs nedeni ile yollar kapatıldığından köprü yolunda mahsur kaldım. En sonunda servisteki herkes isyan etti ve E5 otoyolunda yürüyerek kendimizi kurtarmaya, evimize gitmeye çalıştık. Evime vardığımda saat 11 olmuştu. İşe gidemedim...

Yolda radyoyu dinledik. İnsanlar hastalarının olduğunu söylüyordu. Birisinde bankanın kasalarından birinin anahtarı varmış, işe gidemediği için vezne çalışmıyormuş...

Yüzbinlerce araba tampon tampona bekleyip litrelerce benzin yaktılar. Hem ekonomiyi deldiler hem ozonu. Doktorlar hastaneye gidemedi, uçaklar yolcusuz kalktılar...

1 Mayıs olacak diye İstanbul'un valisi ve emniyet müdürü koca metropolün canına okudular. Küçük öğrencilerin tuvaleti geldiği için ağlayıp sızlanıyorlardı, yine aynı nedenden rahatsız insanlar önce sinirlendiler sonra sefil oldular. Köprü yolunu 1 şeride indirdiler!!! 10 milyonluk metropolü köy imamı gibi yönetirsen olacağı bu!

Bu kafa ile bu şehirde yaşanmaz artık. Yok abicim yok. İstanbul'a bir daha gelirsem.. iki olsun. :mad: :mad: :mad:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

O kadar haklısın ki Bogus.Doğrusu 1 mayıs günü dışarı çıkmak zorunda değildim ve ne kadar şanslı olduğumu haberleri izleyince anlamıştım.Nerede yaşamak isterdim sorusuna gelince,kesinlikle Japonya! Herşeyiyle hayranım oraya...Japon doğmak vardı Tokyoda ah ah...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Japonlarında baya bir hayran kitlesi varmış.Ama ben sevmiyorum Japonları çünkü boyları kısa ve çoğu gözlüklü ayrıca çekik gözlüler. :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

açıkcası memleketim güzelliğini başka bi ülkede bulamam ben ama dünyaya yeniden gelsem maltada veya hawaide yaşamak isterdim deniz güneş kızlarla dolu bir ömür ve bol bol balık yiyerek geçen bir hayat yaşamak isterdim :|

bu arada emerus geri döndü herkese slm..
emerus "druid of elderlights"
was here...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

sanırım california!yada miami!ya hem sukünet hemde eğlenceyi bulabileceğim vede yaşam kazancı derdinin en az düşüneceğim yerler!bide tanıma merakı tabi!!!! :evillaugh:
TOMB
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Galathiniol, Japonları sevmeyişinin sebebini Türklerin beğeneceğini sanmıyorum, çünkü onlar da zamanında çekik gözlülerdi ve Japonlarla aynı ırktanlar. Yani ırklara ayırırsak insanları aryan, zenci, sarı vs diye, Türklerle Japonlar beraber sarı ırk arasında yer alıyorlar.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

Bir daha gelip ne yapacağım sanki?
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Yurtdışında bi yer Türkiye gibi adaletsiz medeniyetten uzak olmayan bi yerde..
Forest Metal Is Immortal..
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Kuzey de...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Kesinlikle TÃ?RKİYE.Vatanımdan memnunum uğruna hergün şehitler verdiğimiz vatanımdan Ortadünyada yaşamayıda vaadetseler vazgeçmem...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Bir daha gelmek istemem ama gelirsemde Türkiye,Las Vegas veya bol yağmurlu İngilitere köylerinden birinde yaşamak isterim. Sebebi ise Türkiyede tecrübelerim var, Vegas'ta eğlenirim yani keyifli bir yaşam, İngiltere'de ise huzur bulurum.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Post Reply