Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Benim finallerim basladı günde ortalama 6 saat uyuyacağım ve uyumadığım sürede ders çalışmam lazım bundan önce de bitirme çalışmasının deneysel bölümüyle uğrasıyodum. Stress ve uykusuzluktan gözüm seğiriyor. 
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet millet, oyunu baştan sona okudum, senaryonun kalan kısmını da oluşturdum.
Sadece bir iki tane NPC karakter kağıdı yapmam gerek o kadar. Sizlerden de karakter kağıtlarınıız rica edeceğim, en azından oyuna devam edenlerinizden. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Ya yardım edin lütfen, benim RedBlade Windows'daydı, ama format attım.Karakter kağıdım artık yok.Yeminer'de var mıdır?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım, karakter kağıtlarını mümkünse yarın akşama kadar alayım ki pazartesi başlayalım. Karakter kağıtları elime ne kadar erken geçerse o kadar çabuk başlarız. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Valla abi pek o ortamda bir şey yok şu anda, ama eğer çıkarsa hallederiz.
Evet millet, elime geçmeyen tek karakter kağıdı Esen'inki oldu. O da yolladı mı tamamdır. Hadi be kuzum, neredesin?
Evet millet, elime geçmeyen tek karakter kağıdı Esen'inki oldu. O da yolladı mı tamamdır. Hadi be kuzum, neredesin?
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Esen'in karakter kağıdını hallediyorum ben.
Rhalazarn bir ara bana ulaşıver lütfen. Karakter kağıdında ufacık bir problem var da, onu halledelim hemen.
Sıcak sıcak fırından yeni çıktı turlar.
Özlemişim buraları be.
Rhalazarn bir ara bana ulaşıver lütfen. Karakter kağıdında ufacık bir problem var da, onu halledelim hemen.
Sıcak sıcak fırından yeni çıktı turlar.
Özlemişim buraları be.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Logan
- Kullanıcı

Necros tebrikler... Güze lbir giriş olmuş:..
Yine konuşturmuşsun
NEyse şu anda savaş pozisyonunda olan ARkaşlar... Ne yapacağımıza Karar verelim Bundan sonra bireysel karar alamak alehimize olur...
BEn bu dm i tanıyorum... Tek başına bir yolculuğa cıkmak Pek Akılı bir hareket değil..
herkeze BAşarılar...
NEyse şu anda savaş pozisyonunda olan ARkaşlar... Ne yapacağımıza Karar verelim Bundan sonra bireysel karar alamak alehimize olur...
BEn bu dm i tanıyorum... Tek başına bir yolculuğa cıkmak Pek Akılı bir hareket değil..
herkeze BAşarılar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

NE yapacağımıza tam olarak bu turdan sorna kakra verelim çünkü şu anda işler karışık...
Diyer tur daha net ve açık beli olur insanların DAvranışları ama benim önerim bu tur saldırı yada teslim giibi bir grişimde bulunmayalım...
Diyer tur daha net ve açık beli olur insanların DAvranışları ama benim önerim bu tur saldırı yada teslim giibi bir grişimde bulunmayalım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF