BLACK HAND wrote:Ya abi içime oturuyo söyleme karakuleyi okuyamadım daha yazın alıp okuyacağım en merak ettiğim kitaplardan.Birde zaman çarkı var hiç okuyamadığım gerçi
söylediğin 2 seride çok güzel. Kara Kule özellikle başka fantastik kitaplarda bulamayacağın tatlar bırakıyor okuyanda.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ya buarada ihsan oktay amar'ın amat romanını okuyan warmı aranzda.? hakkndaki elestriler fln iyi hosta aranzdan okuyan warsa yorumunu isticektm okumadan once (=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Belgariad Serisi hayatımda okuduğum en güzel Fantastik serisi.Ondan sonra LOTR var.HP nin de hakkını yememek lazım tabi.Bunlar fantastik edebiyattan en sevdiğim üç seriydi.Pek diğer türlerden okumam ama Jack London'ın Beyaz Diş'i mükemmel ötesi bir kitaptı okuduktan sonraki 2 hafta etkisinden kurtulamamıştım.Hala da çok zevkle hatırlarım..
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Yüzüklerin Efendisi ve Silmarillion.. Tolkien'in elinin değidiği tüm işler. En çok saygı duyduğum yazar.
İhsan Oktay Anar'ın Amat ve Puslu Kıtalar Atlası. (Amat'ı iki kere okudum, adamın anlatımına ve hayal gücüne hayran kaldım)
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Arunt_Khan wrote:Ya hiç şöyle Belgariad hayranı yok mu ya ???
Merak etme ben varım belgariad mükemmel ötesi bişey ya harbiden ama senin gibi lotr un önüne geçirmem o kadarda değil Benimde en hayranlık duyduğum yazar tolkiendir her zaman ve kimsenin onu geçebileceğini sanmıyorum
arkadaşlar sefilleri 2 gün önce okudum gerçekten çok güzel bir kitap ama size jean gristophe granje nin kitaplarnı öneririm özelliklede siyah kan kitabı müthiş bir şey :tabi harry potter ın yeri ayrı son kitap hariç tüm seriyi 6 kere okudum son kitap 3 te kaldı