En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

karayip korsanları 3, hellboydan sonra izlediğim en seneryodan nasibini almamış filmdi, ne jack'in jackliğini gördük-güldük, ne de macera anlamında bişey vardı. ya siz korsansınız!! biraz rahat olun ama yoook, illaha uzuuun uzuuun konuşacaklar!!

çok kötü hayalkırıklığına uğradım, spidermani falan da geçti artık bu. ha bu arada yaklaşık 4 saat falan sürdü heralde- gittiğim sinemada yarım saat kırk dakka reklam gösteriyorlardı!!

arkadaşımın dediği gibi:abi paramızla rezil oluyoruz
abi paramızla rezil oluyoruz
abi tamam para umrumda değil de ne zaman çıkıyoruz??
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Spiderman 3, Mary Jane ile kim yatacak filmine donusmus. Peter emo olmus (saclar da duruma ayak uydurmus tabii)
Image
Filmdeki her karakter srayla gozyasi dokmus hatta koskoca Sandman ki kendisi gayet acimasiz bir villian ve brute'dur utanmadan aglatilmistir (turkcesi sanirim kabadayi ve ayi oluyo :P)
Image
Image
Sandman hakkinda biraz daha bilgi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandman_%2 ... _Comics%29
"Flint beat up the coach, and was expelled from school, after which he turned to a life of crime, and soon found work as a mob enforcer. He became involved in more and more illegal activity, and slowly developed a violent and bitter personality."
Venom gibi onemli bir karakter (ki ben onu izlemeye gitmistim) basta savma olarka islenmis. Symbiot giysinin ozel guclerine deginilmemis ve vucuttan cikarilir hale getirilmis (Spiderman serilerinde daha ilk basindan symbiot Peter istediginde sirtinda gizleniyordu ve istedigi giysiye donusuyordu. Parker giysiyi cikarmaya hic calismadigindan sonic dalgalar olmadan cikarilamayacagini bilmiyordu.)

Kisacasi Spiderman 3 iki uc tane hareketli sahnesi disinda bence Spiderman hayranlari icin cok kotu bir filmdi. (Gereksiz abartili ve yapmacik duygusalligi begenenler icin belki de iyi bir filmdir bilemiyorum)

Karayip korsanları 3'u de daha dun izledim. Serinin iyi bir takipcisi degilim ve 2'yi izlememistim, arkadaslar bana kisa bir ozet gectiler. Buna ragmen ucuncu filmde eglendim. Harika bir film diyemeyecegim ama durmayan aksiyon ve aralara serpistirilen esprilerle baya eglendim (Uzun zamandir gormedigim arkadaslarla gitmenin bir yan etkisi de olabilir tabii :) ) Barbossa buyuk adammis
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Spiderman 3 o kadar kötü bir filmdiki, bir kerecik olsun Spider Sense olayını görmedik, herkes Spiderman'e arkadan rahatlıkla vurdu...

En son Trainspotting'i izledim, İskoç aksanı beni çok zorladı, o yüzden pek bi zevk alamadım...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Dün Van Helsing in animasyon filmini izledim. Fena değildi ama çok kısa kesmişler. Filmin başında adını şuan hatırlayamadığım eleman ile ilk karşılaşması, ve film de geçen o ilk kapışma sahnesine kadar olan olayları anlatıyor, başarılı güzel bir animasyon izlemeyenlere tavsiye ederim (bu arada o kapıştığı iri cüsselere dönüşen eleman ingilterede yazılmış baya baya eski bir romanın kahramanıdır). İzleyebilmek için saat 11 de yanttım ve saat gecenin 4 ünde tekrar kalktım sadece yarım saat için :-o neyseki sonra bitir bitmez yattığım gibi uyudum :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Dr. Jekyl Mrs. Hyde'ı kastediyorsun sanırım...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ã?rümcek Adama çok yazık etmişler. Hiç bu kadar ezik bir kahraman görmedim. Yolda sapık gibi dans ederek yürümesinden sonra filmden koptum tamamen. Kum Adamı çıkarıp tamamen Venom a odaklansalar çok daha güzel olurdu. Raistlin inde dediği gibi her duygusal sahnede Ã?rümcek Adamın maskesi bi şekilde çıkıp ağlıyordu. Bana bir filmden çok uzun bir dizi bölümü gibi geldi film.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Karayip Korsanlarıııııııııııııııı :D Ben hiç sıkılmadım ama bir an filmi gerçekten uzun yapmışlar diye düşündüğümü hissettim. Ama çok eğlendim :)

Ondan önce de Zodiac adlı bir filmi izlemiştim ve tavsiye ediyorum arkadaşlar kesinlikle izleyin. Film 3 saat sürüyot ama sıkılmıyorsunuz ayrıca gerçek hayattan alınmış bir öykü. Yani izleyeceğiniz herşey gerçekten olmuş.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Karayip Korsanları 3 ü izledim.Gayet güzel bir filmdi.Tam beklediğim gibiydi daha doğrusu.Ama Turner'ı şiddetle kınıyorum :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Spiderman 3'ü izledim birkaç hafta önce. :D O zamandan beri başka hiçbir şey izlemedim. :D

Ama film çok kötüydü ya. Hiç zevk almadım. Yine de sonuna kadar izleyebildim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

bende Karayip korsanlari 3 u izledim. bazi gariplikler gozume carpmadi deil.mesela Calipso icin onu bu bedene haseptiler bilmem ne gibi laflar edildi, kadin o bedenden cikdigindada hala o bedendeydi devdi ama hala insan bedenindeydi,sonada yengeclere donusdu vs. bide cidden kalkipda Will turner in ucan hollandalinin kaptani olma fikri ne bilim..oda bi garip geldi, birde Calipso yu serbest birakirken soylenen buyunun seri boyunca en salaklardan oldugunu dusundugumuz adam tarafindan gerceklesmeside komikdi, ben sahsen bu ne alaka dedim. ama bunlar bi yana jack sparrow un sahnelerine bayilmadim deil :D bi gemi dolusu jack vardi hahaha :D
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

karayip korsanları 3. Gayet guzel bi filmdi bence. Kalipso olayina bittim ben :)
There is no friend to call my name.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Karayip Korsanları'nı izledim geçen Cumartesi...

- Vahim.. Sketchlerin yana yana konulması üzerine kurulmuş, hemen hemen tüm Hollywood klışelerini (klışeler...gırrrrr) kullanmış öyle bir filmdi.

- Ben internet üzerine iş yaparak para kazandığımdan ve bilgisayar teknolojisi dolaylı yoldan işimle ilgili olduğundan animasyonları dikkatle izledim.

- Yav, şu anda böyle filmler tutuyor diye umarım bunlardan çok yapmazlar. Hayır fantastik-edebiyattan çok haz almama rağmen bir ondan bir bundan bir sürü şeyin yan yana kurgusuz eklenmesi berbat bir karışım yaratıyor. Estetik yaratmıyor!

- Dev insan figürlerinin sinemada kullanılması 30'ların filmlerinde bile izlesem hoşuma gider, ama devlerin tonlarca yengeçe dönüşmesi değil.. Heh..

- Fantazi-kurgu filmlere vurulmuş darbelerden bir tanesi gibi geldi bana. Bu tarz filmler sanki görsel efekt uzmanlarının elinden çıkıp (genel olarak) çocuklara hitaben yapılması gerekiyormuş gibi.. PEH
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

evet spider man 3u bende izledim, bekledim nerde spiderman die, o gitmis yerine ask bocegi kivaminda bisi gelmis, spiderla alakasi kalmamis, bide cikmis kum adam anlamsiz goz yaslari esliginde, oldumu hic yakisdimi bu spider man `e yakismadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ben sahsen izlemedim diye dusunuyom artik, ben hala spider man 3 u bekliyorum, izledigim baska bisiydi kesin, saka yapdilar bize arkadaslar inanmayin, hollywood sakalari bunlar :evil:
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Calipso yu serbest birakirken soylenen buyunun seri boyunca en salaklardan oldugunu dusundugumuz adam tarafindan gerceklesmeside komikdi,
Oaptal tipli adamın büyüyü söylemesinin sebebi; herhalde Calipso yu gerçekten sevmesiydi.Yani gerçek sevgiyle söylenince büyü geçerli oluyordu...Salak adamda Calipso yu seviyormuş :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Death Proof - Ölüm Geçirmez..

Yönetmen Quentin Tarantino..

Oyuncular arasında Kurt Russel başrol oyuncusu

Tam bir klasik olmuş, tam Quentin tarzı, inanılmaz eğlenceli, uzun ve karışık replikler, süper müzikler ve tabi ki de kan :)

Kesinlikle gidin diyeceğim filmlerden birisi. Dvd si çıksın hemen arşive alacam :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply