Koruyucular : Denge Taşları (yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Catboy açıkçası tahmin ettiğim gibi ilerliyor, ancak tabii değişebilir son.İstersen ne olacağı ile tahminimi buraya yazayım?Tabii büyük ihtimalle tutmaz, bu arada dediğim gibi Küre filmiyle hikaye hala benzer gidiyor.

:) :) :) :) :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yaz tabi. Merak ettim. Ama cidden izlemedim o filmi. Arama motorundan araştıracağım. Güzel filmse izlerim :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Tamam, tahminlerimi Küre filmiyle anlatacağım, o yüzden Spoiler lıyorum

Code: Select all

Tahmin ettiğim gibiyse, o okulun altındaki şey, yaklaşanlara birçok değişik özellik veriyor.

Küre Filminde ise, o kürenin içine girenlerin rüyası herkesin rüyası, korkusu her kesin korkusu oluyor.

Ã?RNEK vereyim.Filmin bir sahnesinde, adam şöyle bir şey söylüyor:*Denizlar Altında 20000 Fersah, kitabını okudum, ama 80. sayfayı okuduğum halde hiçbir şey anlamadım* diyor.Sonra Denizaltı Gemisi'nin içinde her yerden tuvaletten dahil, o kitap çıkıyor, fakat hiçbirinde 80. sayfa yok

Tabii küreye 1 kere girmek yeterli geri küreden çıktıktan sonra artık her istediğin oluyor.
 Filmde, gökten bir büyük bir küre denizin derinliklerine düşüyor.Bir grup bilim adamı, küreyi araştırmak için denize giriyor, ve macera başlıyor.Sonra o küreye bir kereliğine bile olsa girenlerin, rüyaları korkuları, mutlulukları gerçek oluyor, Adamın hissettikleri gerçeğe yansıyor.En sonunda herkes birlikte küreye giriyor.Sonra küreden çıkıp aynı şeyi diliyorlar, Kürenin yok olmasını.Ve film bitiyor.(ben duble kısalttım.Sorun  değildir umarım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yok. İlginç bir filme benziyor. Ama benim öykümle aslında pek alakası yok. Ã?ünkü bu bir değerli taş ve herbiri ayrı bir şeyi koruyor. Toplam 12 tane var bu taşlardan. Her bir koruyucu bu taşların güçlerin ikullanabiliyor. Aslında bunu ilerde açıklayacaktım. Ama olsun pek önemli değil.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni yazdığım bölüm hakkında yazacağın yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet güzel, ben dememiş miydim uçuyo diye :D Neyse, ama onları Ã?ağla'nın kontrol ettiğine şaşırdım

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Romanın yeni bölümü işleri biraz karıştırdı.Ama güzel ilerliyor, bu arada, bak, kontrol edebilme yeteneği KÃ?RE filminde de vardı :D

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Sizce Ã?ağla'nın yanında ona yardım eden ve aynı zamanda eski dil bilimcisi olan Murat ve abisi olan ke ladam ki Kenan Bey'in yanındaki adamlardan biri bu ikisi iyi mi kötü mü? Belki biri iyidir biri kötüdür?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bilmiyom ama Kenan Bey'i fazla sevmedim, ayrıca Mademki Ã?ağla bu kadar zeki, Murat'a güvendiğine göre Murat iyidir

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Uzun zaman olmuştu. Evet arkadaşlar yeni karakter Meltem hakkında ne düşünüyorsunuz? Kenan Bey ile ilgisi ne sizce? Ayrıca bu iki bölümdür yaşanan olaylar yalnızca basit bir rüya mı? Yorumlarınızı bekliyorum.....
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Arkadaşlar, koruyucular adlı öykümü bi yayınevine göndermeyi düşünüyorum. Onun için yzdığım öykünün devamını da sizinle paylaşıcam ki yorumlarınız benim için çok önemli. Bir yıl içinde piyasada böle bir kitap görürseniz sakın şaşırmayın. (inşallah!)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Neden böle garip işaretler oldu anlamadım. Nasıl düzeltebilirim acaba?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Tamam. Düzelttim sonunda.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Açıkçası okumaya çalıştığım halde olmadı, hikayeden kopmuşum, o yüzden baştan başlamam gerekcek, o yüzden şimdi okuyamıycam, üzgünüm :d
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ya arkadaşlar öykümün devamını yolladım ama garip işaretler oluştu. Daha sonra hepsini düzeltirim. Ama bu öykü benim için çok önemli. Edmon nerdesin? Geleceğin hiti olacak inşallah. Lütfen okuyun ve yorum da bulunun.
Post Reply