Ejderhamızrağı serisinin üstüne ne okumak iyi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Elaine Cunningham'ın yazdığı serilerde güzel. Başka yazarlar gibi efsanevi karekterler yazmıyor ama hikayelerindeki kurgu ve akıcılığı ile sevdiriyor kendini.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

EM değilde unutulmuş diyarlar güzel.Geniş ve içimi rahatlatıyor.Em nin sadece weis ile hickmanınkileri okursak biter bence.Ravenloft ise karanlık.
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Katılıyorum bence Ravenloft çok iyi gider Belgariad cuk oturur :D para sorunu bende varki zaman çarkını okuyamadım.o da iyi olabilir ve forgotten realms o seriye dalınca zaten çıkabilcekmisin bakalım :D
Forest Metal Is Immortal..
@krep
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by @krep »

Ã?oğu kitabını okudum. Weis ve hickman haricinde bu kadar beceriksiz yazarlara mı verilir bu seri!? Ã?oğunlukla kitapların sonunu adam gibi getirememişler. Ama gene de gözlerimi doldurmaya yeticek kadar güzel olan kitapları hatırına okunmaya değerler...
Yeni bir seriye geçmeyi düşünüyorum, okuduğum kadarıyla zaman çarkına başlıcam. Ama em dünyasını bırakmak da zor geliyor.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

EM den sonra olum kapısı serisi iyi gelecektir. ondan sonra da buyucu serisinin ilk 4 kitapı ilac niteligindedir. akabinde belgariad fena olmaz. Ancak EM den sonra sakın ola zaman carkına baslamayın sonunu getiremeyebilirsiniz. tasvirler ve betimlemelerle dolu upuzun ve tekrarlarla dolu bir seri kendisi...
Post Reply