Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

abi s.çtık gibi geldi bana baksanıza hepimiz mavi renkteyiz isimlerimiz bile yok yani birbirinizden farkınız yok hepiniz öleceksiniz" gibi bişey oldu :schemes: :schemes: :schemes:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ARkaşlar.. Onu bunu bırakında.. ACil bir şekilde Plan yapmamız lazım...

şu anda SAvaş içinde olanlar... Beni eklerlerse sevinirim.. hiç olmasa fikir paylaşıp ... Bİr ortak karar verelim..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Neyse arkaşlar... HErkez birer hamle yapmış gibi Mağdem Ã?atışma cıkaca .. Ã?nerim...

ZAten şu anda Yakın savaşçılar... Ã?ember şeklinde... duruyor... İçerde İse uzun mezili savaşçılar ve büyücülerler Yakında çember şeklinde gelen dalgaları savuşturacaz içerdeki büyücü ve okçularda ARdan sektirecek...

Hiç bir savaşcı bir savaşcı rush ,ve ileri atakta bulumasa iyi olur ...
ZAten herkez deneyimli birer savaşçı yani bir grupta nasıl savaşılması gerektiğini biliyor ( Karekterler )

Ã?nerim bu... BAktık Kötü durumdayız... o karanlık yere kaçarız... DAr alanda kendimizi savunmamız daha yararlı olur...

Bu öneriyi kabul edenler ve uyacaklar... Lütfen belirtsin...

Bu arada Gölgelerde saklana bilen ve sesiz bir arakşımız benimle İltibata geçerse SEvinirim..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim için sorun değil.Ben uygularım.İsterseniz Fireball atarım :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Logan tabi planına uyarım,memnuniyetle
bir turn bekleyelim.
Sadece Khedanın şu büyük büyüsünden sonra saldırsak daha iyi olur.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Argay wrote:abi s.çtık gibi geldi bana baksanıza hepimiz mavi renkteyiz isimlerimiz bile yok yani birbirinizden farkınız yok hepiniz öleceksiniz" gibi bişey oldu :schemes: :schemes: :schemes:
Yok millet estağfurullah, sadece numaralandırmaya üşendim. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Arkadaşlar sizdeki bu "plan kurma isteği" ne bir türlü anlam veremiyorum. Siz orada değilsiniz ki karakterleriniz orada. Eğer birileri plan kuracaksa, o birileri karakterleriniz olmalı, siz değil. Böyle yaparak oyunun ruhunu bozuyorsunuz. "Ben böyle yapıyorum yardım et." demek doğru değil başka bir oyuncuya, ha karakteriniz onun karakterine derse tamam ama böyle saçma oluyor. Sonuçta rpleri yazarken kendi gözümüzden değil, karakterin gözünden görerek yazmalıyız. O anda karakteriniz böyle planlar yapabilecek kadar sakin mi? Bu tarz planları destekliyor mu yoksa onuru savaşıp ölmesini mi gerektiriyor? Eğer onun onuru bunu gerektiriyorsa da savaşıp ölmemişse, bu frpnin anlamı yoktur.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Açıkçası bu konuda Rhalazarn'a katılıyorum. RP'nin havasını gerçekten bozuyor bu durum. Metagame oluyor aslında böyle yapınca. Ama Yeminer oyunu açarken buna izin verdiği için bir şey diyemedim.

Bu arada, tur döndü. :D

Image

Savaşanların yeni haritası da budur. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Harbiden s.çtık o zaman yeni harita buysa.Arkadaşlar geçin planı.Ben Fireball atıyorum.Kimse kusura kalmasın :D :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

anda karakteriniz böyle planlar yapabilecek kadar sakin mi?
gelmişsin lvl 6 ya.. bir okcunun arkada kalması bir mage in arkada kalması gerktiğini zaten karekter biliyor... :)

Ayrı eten Böle bir formasyon her dövüş eğitimi almış bir kişiye öğertilir...

Eyer.. Gerçekten karekterinin gözünden oynıyacaksan bunlarıda düşünmen gerkir sonuçta lvl bir eline ilk kez kılıc ve büyü kitabı almış kişiler değiliz...

BAzı deneyimler elde ederek geldik buraya bu deneyimleri göz önünde bulundurunuz lütfen...

meta yapmadan Böle şeyler yapmanın bence ne oyun ruhuna zarar verdiğini nede zevkini kaçırdığını düşünüyorum...

bir takımasan zaten nerde ne yapacağını herkez bilir..

lvl 6 demek ... Deneyimli bir assubay demek... ;)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

napıyoruz?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Logan wrote:
anda karakteriniz böyle planlar yapabilecek kadar sakin mi?
gelmişsin lvl 6 ya.. bir okcunun arkada kalması bir mage in arkada kalması gerktiğini zaten karekter biliyor... :)

Ayrı eten Böle bir formasyon her dövüş eğitimi almış bir kişiye öğertilir...

Eyer.. Gerçekten karekterinin gözünden oynıyacaksan bunlarıda düşünmen gerkir sonuçta lvl bir eline ilk kez kılıc ve büyü kitabı almış kişiler değiliz...

BAzı deneyimler elde ederek geldik buraya bu deneyimleri göz önünde bulundurunuz lütfen...

meta yapmadan Böle şeyler yapmanın bence ne oyun ruhuna zarar verdiğini nede zevkini kaçırdığını düşünüyorum...

bir takımasan zaten nerde ne yapacağını herkez bilir..

lvl 6 demek ... Deneyimli bir assubay demek... ;)
Ã?yle olmasına öyle Berk, ama hayatınızda birbirinizi ilk defa görmüş kişilersiniz. Sence bir anda yıllardır birlikte talim yapan lejyonerler gibi belli savaş formasyonlarına hiçbir karışıklık yaşamadan geçmeniz normal mi? Ben kesinlikle katılmıyorum buna açıkçası. Madem o kadar deneyimli karakterleri oynuyorsunuz, bırakın o deneyimli karakterler oyunda emirler yağdırarak yerlerine geçsinler.

Power demands sacrifice.
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

bi kaç postu kaçırdım ama olsun,

necros sana da en kısa zamanda atacağım char kağıdını.

bu yerden çıkmak içinde karanlık mağarada ne olduğunu öğrenmemeiz gerekiyor oraya gidip daoya dalıcam ama ne kadar mantıklı bilmiyorum :|
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Arkadaşlar pazartesi turu döndüreceğim, bilgilerinize. :)

Power demands sacrifice.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ã?yle olmasına öyle Berk, ama hayatınızda birbirinizi ilk defa görmüş kişilersiniz. Sence bir anda yıllardır birlikte talim yapan lejyonerler gibi belli savaş formasyonlarına hiçbir karışıklık yaşamadan geçmeniz normal mi? Ben kesinlikle katılmıyorum buna açıkçası. Madem o kadar deneyimli karakterleri oynuyorsunuz, bırakın o deneyimli karakterler oyunda emirler yağdırarak yerlerine geçsinler.
ABi ben 300 sıpartalı gibi taktiksel dövüşelim demiyorum ki..

Hiç olmasa mantıklı bir savaşçı ,büyücü... Böle bir durumda birlikte ve birbimizin Sırtını kolıyarak dövüşmemiz erektiğini Bilinir..
Post Reply