Fantastik karakterlerin statları

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ah ahh...bi de anlayabilsem şu yazdıklarınızı... :cry:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu marvel masa üstü oyununun olayı baya karışık, hiç incelemedim. Bende en kısa zamanda Fallout 'dan ve wod dan bir kaç tip yazarım. şu aralar kaynak kıtlığı çekiyorum.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Yok aslında pek karışık değil, biraz dikkat etmek gerekiyor, gözucuyla bakmışsındır arres.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aslında sorunu anlayamadım Saco arkadaşım. :???: Orada willpower 10C gördüm acaba dedim yanlışmı yazdım. Eve gidince bir daha bakacaım. :)

Orada en iyi özelliği silversurfer'ın agility çünkü 20B 20X ten daha kıdemli. 20 ne kadar olduğunu gösterirken yanınki harf ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Mesela silversurfer büyük ağırlıkları kaldırıp uzun süre taşıyan fakat kodumu oturtamayan biri olduğundan olabilir.

Ã?rümcek adamın özelliklerini biliyorsan burada yayınlayabilirmisin. Onunkileri gerçekten merak ediyorum.

Eeeeee. Hadi beyler başka sistemden bildiğiniz süper özellikli karakter yokumu. Mesela SAGA sisteminde bir Nehiryelini görelim nasılmış.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya Siver surfer A olarak kullandığı özellik yok o yüzden iyi bir karakter gibi gelmedi...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Abi zaten Silver Surfer kodummu oturturum tiribinde takılan bir tip değil, birileriyle kapıştığını pek göremezsin adamın, adam resmen Apostle of Peace :).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu arada Superman'in aralıklı özelliklerini söyleyeyim;

Fighting 8-9
Agility 24-27
Strenght 45 (10 tona bench-press yapar)
Endurance(Constitution) 20-23
Intellect 16-17
Willpower 10-11
Wealth 2-4
Bu tarzda bişi ama şimdi kıyaslayınca Silver Surfer da güçlü geldi fakat eminim Spiderman'in bu statlardan birini A olarak kullanıyordur mesela Agility ve Intellect...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Süpermen'le Silversurfer'ı karşılaştırmamak lazım zaten. Düşünceleri ve yaşamları çok farklı karakterler olduğu gibi, düşmanları ve bunlarla mücadele biçimleride çok farklı. Süpermen doğrudan saldırıya yönelik bir karakter ve bu haliyle daha çok bir fighter olarak düşünülebilir. Ancak Gümüş kayakçının asıl özellikleri abilitylerinden değil powerlarından geliyor. Powerlarına bakacak olursan kendisinin daha çok bir warlock yada artificier tarzı kişilik olduğunu görürsün. Hatta daha iyi bir benzetme olarak rahip yada druidde verilebilir.

Druid sanırım en iyisi. Ã?ünkü onun kadar çok doğadaki hayvanlarla iç içe olupta arada bir başka boyutlara giden süper kahraman olduğunu sanmıyorum. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Yanlışlıkla Superman yazmışım, Spiderman olacak o... :king:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yalnız bir şey dikkatimi çekti spiderman 45 olarak yazılmış oraya ama o başka bir sistemde yaklaşım sanırm. Ã?ünkü Galaktusun Str bile 30 ancak. :D

Sanırm farklı sistemlerden yada aynı sistemin farklı sürümlerinlerinden bahsediyoruz. :)
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Convert edilmiş halini yazdım zaten Silver Surfer için verdiğin statların hepsine uyuyor. Genel olarak Silver Surfer bir kademe aşağıda bu statlarda...
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

de ben anlamadım... Silver Surfer galaksiden galaksiye dolaşan ve mephisto gibi güçlü admalara kafa tutan biri değil mi? Spider-man 'den daha güçlü olmalı bence...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
AngelOfTheFallen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AngelOfTheFallen »

Arkadaşlar niçin Dragonlance bu kadar eleştirilir anlamıyorum.
3E nin sunduklarını beğenmeyen ve 2ed a bazı kural adaptasyonları yaparak oynamayı tercih eden birisi olarak diyebilirim ki Dragonlane oldukça iyi bir campaign'dir.

Karakter Statlarinin 3-18 aralığında olduğu biroyunda eğer 18/99 Str 'ye ezik derseniz yuh derim. Hatırlatırım ki bu 2ed dır.
Dragonlance de karakterlerin statları oldukça yerindedir. Yok önemli statları maximum olsun diyorsanız zaten amacınız gösteriştir role play değil. İnsanlar niçin stat olrak abartı karakterleri çok severler anlamam.

3-18 arası olan ir stat sisteminde, Einstein'ın zekası yaklaşık 16 ya tekabül etmektedir. Ama siz benim büyücüm 18 int olcak yoksa olmaz diyorsanız o size kalmış.
Post Reply