Nightwish Yeni Single ve Yeni vokal
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Arkadaşlar abartmayalım bence yahu.
Nightwishi tarja yaptınız siz de. Bir kere bu şarkıyla yerin dibine sokmamalı klasik nightwish tarzında bir şarkı değil ki? Vokalin sesini gösterebilmek için yapmışlar ki o şarkıya çok iyi uymuş.
Benim mesela Nightwishin en sevdiğim parçası "Moondance"dir ve kendisi entrumental bi parçadır bilenler bilirler tarja falan yoktur içinde. Ki ben sanırım Marco'nun vokallerini daha çok seviyorum. Planet helldir, wish I had an angeldir... Adam süper söylüyo yaw
Yani bence bayan vokal almadan bile hala nightwish kalabilirlerdi ki hiç de kötü birini almadılar. Nightwish bi kişi olacaksa bu kesinlikle tarja değildir. Thoumas olur olsa olsa. Besteler falan ona ait.
Tarjanın ayrılmasına üzülenlere de o mektubu okumalarını öneririm. Tarja konserlerden daha fazla para ister olmuş, hayranlara falan da pek yüz vermiyomuş. Grup otobüsle giderken kendisi uçakla geliyormuş. Grup ruhunun bozulduğunu düşünmüşler ve yollarını tarjayla ayırmışlar. ben bunları öğrendikten sonra hiç üzülemedim doğrusu.
Bence öncelikle (Bu vokale göre yazılacak olan - çünkü diğerleri tarjaya göre yazılmıştı) bu albümdeki parçaları dinlemeli. Sonra da eski parçaları nasıl söylediğni dinlemeli. Erken karar veriyorsunuz bence bu single sadece vokalin sesinin nasıl olduğunu anlamamızı sağlayabilir.
Ben hala sempatisinden bişey kaybetmemiş koyu nightwishçilerden biriyim
Nightwishi tarja yaptınız siz de. Bir kere bu şarkıyla yerin dibine sokmamalı klasik nightwish tarzında bir şarkı değil ki? Vokalin sesini gösterebilmek için yapmışlar ki o şarkıya çok iyi uymuş.
Benim mesela Nightwishin en sevdiğim parçası "Moondance"dir ve kendisi entrumental bi parçadır bilenler bilirler tarja falan yoktur içinde. Ki ben sanırım Marco'nun vokallerini daha çok seviyorum. Planet helldir, wish I had an angeldir... Adam süper söylüyo yaw
Yani bence bayan vokal almadan bile hala nightwish kalabilirlerdi ki hiç de kötü birini almadılar. Nightwish bi kişi olacaksa bu kesinlikle tarja değildir. Thoumas olur olsa olsa. Besteler falan ona ait.
Tarjanın ayrılmasına üzülenlere de o mektubu okumalarını öneririm. Tarja konserlerden daha fazla para ister olmuş, hayranlara falan da pek yüz vermiyomuş. Grup otobüsle giderken kendisi uçakla geliyormuş. Grup ruhunun bozulduğunu düşünmüşler ve yollarını tarjayla ayırmışlar. ben bunları öğrendikten sonra hiç üzülemedim doğrusu.
Bence öncelikle (Bu vokale göre yazılacak olan - çünkü diğerleri tarjaya göre yazılmıştı) bu albümdeki parçaları dinlemeli. Sonra da eski parçaları nasıl söylediğni dinlemeli. Erken karar veriyorsunuz bence bu single sadece vokalin sesinin nasıl olduğunu anlamamızı sağlayabilir.
Ben hala sempatisinden bişey kaybetmemiş koyu nightwishçilerden biriyim
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Uzuntuyle aglar..
Ya olay su bence. Biz NW fanları olarak Tarja'nın vokallerine alıstık. En azından onun tarzında bi vokal bulabilirlerdi. Soprano egitimi gormus biri. Illa tarja olcak demiorum. Yeterki eski NW tadını aliyim. Bunlar kisisel gorus yani.
:schemes: :ayyyy!:
There is no friend to call my name.
Simone Simons gelse kimse bu kadar üzülmezdi hatta sevinenlerde çıkardı. Seside güzeldi. Ama Anetta nın sesi hiç gitmemiş NW havasına ruhuna. Sacokhan nında dediği gibi pop havasında olmuş. Abla güzelse belki şans tanınır 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Güzel ama değişik...
Nightwish de Theatre of Tragedy gibi oldu sesi gerçekten çok güzel zaten buna itiraz eden yok sanırım ama tarja dan sonra alışmak zor gibi..
Yine de daha sert şarkılarda bekleneni verebilir önyargılı olmamak lazım
ha sert bi şarkıyı tarja nın kinslayer wish i had an angel wishmaster ı söylediği gibi söyler mi bilmiyorum
Nightwish de Theatre of Tragedy gibi oldu sesi gerçekten çok güzel zaten buna itiraz eden yok sanırım ama tarja dan sonra alışmak zor gibi..
Yine de daha sert şarkılarda bekleneni verebilir önyargılı olmamak lazım
ha sert bi şarkıyı tarja nın kinslayer wish i had an angel wishmaster ı söylediği gibi söyler mi bilmiyorum
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Arkadaslar NW yeni album Dark Passion Play Yakinda cikiyor. Ben onceden soyledigim tum sozleri geri aldim. Bence Anette'nin sesine uyan cok guzel sarkilar yapmislar. Yeni album bence gayet guzel olmus hatta ben sitesinden on siparisi verdim bile. Sitesinde sarkilarin az bir bolumu var. Dinleyin derim ben. Tarja'ya selam NW'e devam 
There is no friend to call my name.
ben de en başta Taja'nın gitmesinin çok kötü olduğunu düşünüyodum ama yeni kızı beğendim, sesi tarja'ya benzemese de grup elemanlarının tarja'dan sonra uyum sağlayabilecekleri birini buldukları açık.
ayrıca Efla'nını da bahsettiği üzere Nightwish tarja'dan ibaret değil, şu ararlar Tuomasın besteleyip Marconun vokallerini üstlendiği "while your lips are still red"e taktım... Pek Nightwishvari olmasa da tavsiye ederim
bu da youtubedan izleyin diye işte
aslında filmmiş bu...
http://www.youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4
ayrıca Efla'nını da bahsettiği üzere Nightwish tarja'dan ibaret değil, şu ararlar Tuomasın besteleyip Marconun vokallerini üstlendiği "while your lips are still red"e taktım... Pek Nightwishvari olmasa da tavsiye ederim
bu da youtubedan izleyin diye işte
http://www.youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4
There is also love and life and hope...