Var mı forum üzeri "Vampire" oynayacak? Ben
Var mı forum üzeri "Vampire" oynayacak? Ben
Forum üzerinden "White-Wolf Vampire: the Masquerade" oynamak isteyen arkadaşların dikkatine...
Bir süre anlatacak kişi arayıp bulamayınca soruna bir çözüm getirme gayretiyle "ST"lik işini üstlenmiş bulunmaktayım. ilgilenen arkadaşlar bu başlık altında karakterleriyle ilgili bilgileri göndeirirlerse şayet birlikte hoş bir oyun çevirebiliriz.
Oyun ile ilgili bilgiler:
-Masquerade günümüz dünyasında İzmirde geçmektedir senaryo gereği şehir değiştirilebilir.
-Klanlar Camarilla ya bağlı olacaktır.
-Karakterler 10uncu jenerasyon başlayacak, back ground olarak generation almayacaktır.
-Oyun 4 en fazla 5 kişilik bir gruptan oluşacaktır.
-Oyun yeterli sayıda oyuncu sayısına ulaşıldığında başlayacaktır. Yeterli sayıda oyuncu sayısı talep olmadığı taktirde 3 e indirilecektir.
Bir süre anlatacak kişi arayıp bulamayınca soruna bir çözüm getirme gayretiyle "ST"lik işini üstlenmiş bulunmaktayım. ilgilenen arkadaşlar bu başlık altında karakterleriyle ilgili bilgileri göndeirirlerse şayet birlikte hoş bir oyun çevirebiliriz.
Oyun ile ilgili bilgiler:
-Masquerade günümüz dünyasında İzmirde geçmektedir senaryo gereği şehir değiştirilebilir.
-Klanlar Camarilla ya bağlı olacaktır.
-Karakterler 10uncu jenerasyon başlayacak, back ground olarak generation almayacaktır.
-Oyun 4 en fazla 5 kişilik bir gruptan oluşacaktır.
-Oyun yeterli sayıda oyuncu sayısına ulaşıldığında başlayacaktır. Yeterli sayıda oyuncu sayısı talep olmadığı taktirde 3 e indirilecektir.
-Fac fortia et patere-
Karakter kağıtları Vampire the Masquerade 3rd edition 1 page sheet'e göre hazırlanacak ve karakter hakkındaki bilgiler bu forumda sunulacaktır. (WoD için bir karakter yaratma programı mevcut olmadığından bu yola başvurulmuştur) zahmet olmazsa yazıverin.
Karakter bilgilerinde olması gerekenler;
İsim-Nature-Demeanor-Concept-Klan-(eğer yaşıyorsa) Sire
Attributes(7-5-3 dot)
Physical: Str-Dex-Stm
Social: Char-Manip-App
Mental:Percep-Int-Wits
Abilities(13-9-5 dot):
Talent:allertness-athletic-brawl-dodge-emphety-expression-intimidation-leadership-streetwise-subterfuge
Skills:Animal ken- crafts-drive-etiquette-firearms-melee-performance-security-stealth-survival
Knowledges:academics-computer-finance-investigation-law-linguistics-medicine-occult-politics-science
Disciplines(3 dot): klan disiplinleri
Backgrounds: seçin işte onuda ben söleyemem ya(5 dot)
Virtues(7 dot): Conscience-SelfControl-Courage
Merits & Flaws: isteyen alsın puanları tartışılabilir.(yaparız bi güzellik isteyene)
Humanity=Conscience+self control
Willpower=Courage
Blood Pool (10uncu gen için): 13 point doldurur turn içinde 2 point harcar. (yanlış hatırlıyo olabilirim düzeltin)
Freebie points:15+15 (bu da ST kıyağı)
Freebie pointleri dağıtırken:
Disiplinler:7
Attributes:5
Abilities:2
diğerleri Virtues vs:1
Karakterleri hazırlamak zor olacak biliyorum ama oynamayı can-ı gönülden isteyen arkadaşlar biraz zahmet edebilir sanıyorum
Bu başlık altında özellikleri yazıp gönderin ben onları sheete çevireceğim...
şimdiden uğraşınız için teşekkürlerimi sunarım
Karakter bilgilerinde olması gerekenler;
İsim-Nature-Demeanor-Concept-Klan-(eğer yaşıyorsa) Sire
Attributes(7-5-3 dot)
Physical: Str-Dex-Stm
Social: Char-Manip-App
Mental:Percep-Int-Wits
Abilities(13-9-5 dot):
Talent:allertness-athletic-brawl-dodge-emphety-expression-intimidation-leadership-streetwise-subterfuge
Skills:Animal ken- crafts-drive-etiquette-firearms-melee-performance-security-stealth-survival
Knowledges:academics-computer-finance-investigation-law-linguistics-medicine-occult-politics-science
Disciplines(3 dot): klan disiplinleri
Backgrounds: seçin işte onuda ben söleyemem ya(5 dot)
Virtues(7 dot): Conscience-SelfControl-Courage
Merits & Flaws: isteyen alsın puanları tartışılabilir.(yaparız bi güzellik isteyene)
Humanity=Conscience+self control
Willpower=Courage
Blood Pool (10uncu gen için): 13 point doldurur turn içinde 2 point harcar. (yanlış hatırlıyo olabilirim düzeltin)
Freebie points:15+15 (bu da ST kıyağı)
Freebie pointleri dağıtırken:
Disiplinler:7
Attributes:5
Abilities:2
diğerleri Virtues vs:1
Karakterleri hazırlamak zor olacak biliyorum ama oynamayı can-ı gönülden isteyen arkadaşlar biraz zahmet edebilir sanıyorum
Bu başlık altında özellikleri yazıp gönderin ben onları sheete çevireceğim...
şimdiden uğraşınız için teşekkürlerimi sunarım
-Fac fortia et patere-
-
Bartholemew
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Name: Eşref Siphaioğlu
Nature: Idealist
Demeanor: Soldier
Concept: Military
Clan: Tremere
Generation: 10th
Sire: Naciye Hatun
Attributes:
Physical:
Strenght: 2
Dexterity: 2
Stamina: 2
Social:
Charisma: 3
Manipulation: 3
Appearance: 2
Mental:
Perception: 3
Intelligence: 4
Wits: 3
Abilities:
Talents:
Alertness: 1
Athletics: 1
Brawl: 1
Dodge: 1
Empathy: 1
Expression: 2
Intimidation: 2
Leadership: 3
Subterfuge: 1
Skills:
Drive: 1
Etiquette: 1
Firearms: 1
Melee: 1
Security: 1
Survival: 1
Knowledges:
Academics: 1
Computer: 1
Finance: 1
Investigation: 1
Law: 1
Linguistics: 2
Occult: 2
Politics: 1
Disciplines:
Auspex: 0
Dominate: 1
Thaumaturgy: 6
-Path of Blood 5
-Lure of Flames 1
Rituals:
-Wake with Evening's Freshness (Level 1)
-Donning the Mask of Shadows (Level 2)
-Pavis of Foul Presence (Level 3)
-Splinter Servant (Level 4)
-Blood Contract (Level 5)
-Raise the Dead (Level 6)
Backgrounds:
Contacts: 1
Influence: 1
Military Force: 1
Resources: 1
Status: 1
Virtues:
Conscience: 1
Self-Control: 3
Courge: 5
Merits: +24
Baby Face (2)
Clan Friendship (3)
Code of Honor (1)
Concentration (1)
Daredevil (3)
Eat Food (1)
Iron Will (3)
Magic Sensivity (1)
Natural Leader (1)
Occult Library (2)
Political Ties (2)
Reputation (2)
True Love (1)
Flaws: -24
Deep Sleeper (-1)
Diabolic Sire (-1)
Driving Goal (-3)
Enemy (-4)
Hunted (-4)
Infamous Sire (-1)
Insane Sire (-1)
Overconfident (-1)
Phobia (Ölüm) (-2)
Phobia (Yükseklik) (-2)
Special Responsibility (-1)
Vengeance (-2)
Humanity: 4
Willpower: 5
Bloodpool: 13
Servetinin büyük bölümünü kaybetmiş olan İstanbul asilzadelerinden Süleyman Bey ve eşi Dilruba Hanım'ın dört çocuğundan en küçüğü olan Eşref, İstanbul'un işgalinden önce bir İstanbul asilzadesine yakışır bir yaşam sürdü. İyi bir eğitim alan ve İstanbul'a dair şiirler yazmayı çok seven Eşref on yedi yaşında Nakşidil Hanım'la evlendi ve bir yıl sonra Reşat isimli bir oğlu oldu. Misak-ı Milli'nin kabulü ve İstanbul'un işgalinin hemen ardından yirmi yaşındayken Ankara'ya kaçtı ve milli mücadeleye katıldı. Aldığı eğitimin bir kısmı askeriye üzerine olduğundan yüzbaşı yapılan Eşref Bey, Sakarya Meydan Muharebesi'nde şehit düştü. Son nefesini vermeden önce cepheye mermi taşıyan kadınlardan biri tarafından yakındaki köye götürülen Eşref Bey, burada köyün üfürükçü nenesi rolü yapan ama gerçekte Tremere klanına ait bir vampir olan Naciye Hatun tarafından vampirleştirildi. Güneşe olan hassasiyeti sebebiyle savaşların devamına katılamayan Eşref Bey, uzun süre ölü taklidi yaptıktan sonra cumhuriyetin ilanına yakın bir dönemde ortaya çıktı. İstanbul'a döndüğünde eşi Nakşidil Hanım ve oğlu Reşat Bey'in izini kaybetti. İstanbul'da bulunduğu sırada öldürdüğü bir Rum yüzünden başı derde giren Eşref Bey, kurbanının soyu tarafından öldürülmeye ant içildi. Camarilla içinde deli, şeytani bir büyücü olarak bilinen ve adı pek iyi anılmayan Naciye Hatun, bu vampir avcıları tarafından öldürülünce Eşref Bey intikam yemini etti. Camarilla tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bulunmak ve TSK'nın gerek politik, gerekse operasyonel işlevini Camarilla'nın emirlerine göre yerine getirmekle yükümlü olan Eşref Bey, hâlâ koyu bir vatansever, milliyetçi ve bağımsızlık düşkünüdür. Bu yüzden Camarilla'nın emirlerinin bu değerleriyle çelişmemesine özen gösterir.
Soyadı kanununun çıkmasının ardından Siphaioğlu soyadını alan Eşref Bey'in hayatındaki gizli tutkuları, ailesini ve soyunun devamını bulmaktır. En çok özlediği şeylerden biri de Pierre Loti'de oturup gün doğarken İstanbul'u izlerken şiir yazmaktır.
Eşref Siphaioğlu, şu anda İstanbul'da bir uyku terapi merkezi işletmektedir. Camarilla ve TSK arasındaki ilişkideki görevini halen sürdürmektedir.
Uzun süredir aradığı düşmanının soyunun İzmir'de yaşadığını öğrendiği için Eşref Siphaioğlu bir gece uçuşuyla İzmir'e uçmuştur. İzmir'i bilmeyen Eşref Bey, buradaki Camarilla üyeleriyle bağlantıya geçmeye çalışmaktadır.
Nature: Idealist
Demeanor: Soldier
Concept: Military
Clan: Tremere
Sire: Naciye Hatun
Attributes:
Physical:
Strenght: 2
Stamina: 2
Social:
Charisma: 3
Manipulation: 3
Mental:
Abilities:
Talents:
Alertness: 1
Athletics: 1
Empathy: 1
Expression: 2
Intimidation: 2
Leadership: 3
Skills:
Drive: 1
Security: 1
Knowledges:
Academics: 1
Computer: 1
Finance: 1
Investigation: 1
Law: 1
Occult: 2
Politics: 1
Disciplines:
Auspex: 0
Thaumaturgy: 6
-Path of Blood 5
-Lure of Flames 1
Rituals:
-Wake with Evening's Freshness (Level 1)
-Donning the Mask of Shadows (Level 2)
-Pavis of Foul Presence (Level 3)
-Splinter Servant (Level 4)
-Blood Contract (Level 5)
-Raise the Dead (Level 6)
Backgrounds:
Influence: 1
Military Force: 1
Resources: 1
Virtues:
Conscience: 1
Self-Control: 3
Merits: +24
Baby Face (2)
Clan Friendship (3)
Code of Honor (1)
Concentration (1)
Daredevil (3)
Eat Food (1)
Iron Will (3)
Magic Sensivity (1)
Natural Leader (1)
Occult Library (2)
Political Ties (2)
Reputation (2)
True Love (1)
Flaws: -24
Deep Sleeper (-1)
Diabolic Sire (-1)
Driving Goal (-3)
Enemy (-4)
Hunted (-4)
Infamous Sire (-1)
Insane Sire (-1)
Overconfident (-1)
Phobia (Ölüm) (-2)
Phobia (Yükseklik) (-2)
Special Responsibility (-1)
Vengeance (-2)
Humanity: 4
Servetinin büyük bölümünü kaybetmiş olan İstanbul asilzadelerinden Süleyman Bey ve eşi Dilruba Hanım'ın dört çocuğundan en küçüğü olan Eşref, İstanbul'un işgalinden önce bir İstanbul asilzadesine yakışır bir yaşam sürdü. İyi bir eğitim alan ve İstanbul'a dair şiirler yazmayı çok seven Eşref on yedi yaşında Nakşidil Hanım'la evlendi ve bir yıl sonra Reşat isimli bir oğlu oldu. Misak-ı Milli'nin kabulü ve İstanbul'un işgalinin hemen ardından yirmi yaşındayken Ankara'ya kaçtı ve milli mücadeleye katıldı. Aldığı eğitimin bir kısmı askeriye üzerine olduğundan yüzbaşı yapılan Eşref Bey, Sakarya Meydan Muharebesi'nde şehit düştü. Son nefesini vermeden önce cepheye mermi taşıyan kadınlardan biri tarafından yakındaki köye götürülen Eşref Bey, burada köyün üfürükçü nenesi rolü yapan ama gerçekte Tremere klanına ait bir vampir olan Naciye Hatun tarafından vampirleştirildi. Güneşe olan hassasiyeti sebebiyle savaşların devamına katılamayan Eşref Bey, uzun süre ölü taklidi yaptıktan sonra cumhuriyetin ilanına yakın bir dönemde ortaya çıktı. İstanbul'a döndüğünde eşi Nakşidil Hanım ve oğlu Reşat Bey'in izini kaybetti. İstanbul'da bulunduğu sırada öldürdüğü bir Rum yüzünden başı derde giren Eşref Bey, kurbanının soyu tarafından öldürülmeye ant içildi. Camarilla içinde deli, şeytani bir büyücü olarak bilinen ve adı pek iyi anılmayan Naciye Hatun, bu vampir avcıları tarafından öldürülünce Eşref Bey intikam yemini etti. Camarilla tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bulunmak ve TSK'nın gerek politik, gerekse operasyonel işlevini Camarilla'nın emirlerine göre yerine getirmekle yükümlü olan Eşref Bey, hâlâ koyu bir vatansever, milliyetçi ve bağımsızlık düşkünüdür. Bu yüzden Camarilla'nın emirlerinin bu değerleriyle çelişmemesine özen gösterir.
Soyadı kanununun çıkmasının ardından Siphaioğlu soyadını alan Eşref Bey'in hayatındaki gizli tutkuları, ailesini ve soyunun devamını bulmaktır. En çok özlediği şeylerden biri de Pierre Loti'de oturup gün doğarken İstanbul'u izlerken şiir yazmaktır.
Eşref Siphaioğlu, şu anda İstanbul'da bir uyku terapi merkezi işletmektedir. Camarilla ve TSK arasındaki ilişkideki görevini halen sürdürmektedir.
Uzun süredir aradığı düşmanının soyunun İzmir'de yaşadığını öğrendiği için Eşref Siphaioğlu bir gece uçuşuyla İzmir'e uçmuştur. İzmir'i bilmeyen Eşref Bey, buradaki Camarilla üyeleriyle bağlantıya geçmeye çalışmaktadır.
Last edited by Lord Necros on Mon Jun 11, 2007 2:44 am, edited 3 times in total.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Ben dayanamayacam abi. Bende varım ama işte benimde wizard ın ki gibi bi sorunum var. Tam bilmiyorum dünyayı. Klanları tanıyorum biraz, yetenekleri biraz yine. Ben gangreal diye bi klan vardı sanırm adını yanlış yazmadıysam o klandan olmak istiyorum. Bununla ilgili bilgi varsa bana gönderebilir misin?
Yok acemilerle uğraşmam diyorsanız en baştan söyleyin
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Name: Muallâ
Nature: Celebrant
Demeanor: Caregiver
Concept: Intellectual
Clan: Malkavian (Manic Depression)
Sire: Cemşit
Attributes:
Physical
Strenght: 3
Stamina: 3
Social
Charisma: 2
Manipulation: 2
Mental
Abilities:
Talents
Alertness: 2
Empathy: 2
Expression: 1
Intimidation: 1
Skills
Stealth: 1
Knowledges
Academics: 2
Computer: 2
Investigation: 2
Medicine: 1
Occult: 1
Science: 3
Disciplines:
Auspex: 4
Obfuscate: 2
Backgrounds:
Herd: 1
Resources: 2
Virtues:
Conscience: 3
Self-Control: 2
Merits: +6
Concentration (1)
Eidetic Memory (2)
Time Sense (1)
Useful Knowledge (2)
Flaws: -6
Amnesia (-2)
Enemy (-2)
Short Fuse (-2)
Humanity: 5
Nature: Celebrant
Demeanor: Caregiver
Concept: Intellectual
Clan: Malkavian (Manic Depression)
Sire: Cemşit
Attributes:
Physical
Strenght: 3
Stamina: 3
Social
Charisma: 2
Manipulation: 2
Mental
Abilities:
Talents
Alertness: 2
Empathy: 2
Expression: 1
Intimidation: 1
Skills
Stealth: 1
Knowledges
Academics: 2
Computer: 2
Investigation: 2
Medicine: 1
Occult: 1
Science: 3
Disciplines:
Auspex: 4
Obfuscate: 2
Backgrounds:
Herd: 1
Resources: 2
Virtues:
Conscience: 3
Self-Control: 2
Merits: +6
Concentration (1)
Eidetic Memory (2)
Time Sense (1)
Useful Knowledge (2)
Flaws: -6
Amnesia (-2)
Enemy (-2)
Short Fuse (-2)
Humanity: 5
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Valla ben de senin durumundaydım. Hikâye olarak bilsem de sistemi bilmiyordum. Hallettik ama işte.aransayes wrote:Ben dayanamayacam abi. Bende varım ama işte benimde wizard ın ki gibi bi sorunum var. Tam bilmiyorum dünyayı. Klanları tanıyorum biraz, yetenekleri biraz yine. Ben gangreal diye bi klan vardı sanırm adını yanlış yazmadıysam o klandan olmak istiyorum. Bununla ilgili bilgi varsa bana gönderebilir misin?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
ben de pek bişi bilmiorum ama öğrenmeye hevesliyim...
Ben de katılmak isterim
vampir ruhu taşımak ve bir vampir gibi hissetmek başlangıç için yeterliyse yani
:w00t:
Ben de katılmak isterim
vampir ruhu taşımak ve bir vampir gibi hissetmek başlangıç için yeterliyse yani
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
-
Bartholemew
- Kullanıcı