İzmir'de FRP Mekanı - Birthright - Starcraft - vampayr

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmir'de FRP Mekanı - Birthright - Starcraft - vampayr

Post by Anchorite »

Evet, 1,5 yıl kadar önce sanırsam benzer bir post atmıştım.

Geçen zamanda önerileri falan dinledim. Birkaç yeri ziyaret ettim. Hatta bir tanesi için FRPworld'e tanıtım yazısı bile yazdım.. Ammaaaa....

Hala şöyle ((("birisinin evi olmayan"))) bir akşamüstü saat 7'de gidip, saat 11'e kadar oyun oynanacak bir ortam bulamadım.

Neden Gene Soruyorum...:

- Söyle kalabalık tayfayla Birthright oynayalım diyoruz. 1 tane oyuncu bir soyluyu oynatacak. Geri kalan oyuncularda işte kraliyet muhafızı, mentor, silahtar, vs.. bir şey olacaklar. Böyle uzun bir campaign(30+ oyun) oynanabilir diye düşünüyorum. Ama tabi bunun için bir ev değil, bir cafe falan lazım... en azından en başlarda.

- İzmirCon'da starcraft oynatacaktım, klasik olsa daha iyi olur dendi diye FR oynattım. şöyle 2 günlük 15 saatlik falan bir starcraft oynatmak istiyorum. Gene mekan lazım... Ev olmaz.

Ã?neriler...?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quidel »

Walla saygıdeğer goblincim biliyosun sele bornovada bikaç mekan dolaştık. Tanıtım yazısı yazdığın mekan hangisiydi hatırlamıyorum ama bornovada sen, ben, aglais ziyaret ettiğimiz mekan hiçte fena diildi. Eğer kalabalık olacaksak girişteki toplantı odası hiç fena olmaz bence (Hatırlıyosan kapıdan girişte solda büyük bi oda wardı) Ben orayı öneriyorum. Bide senin bahsettiğin karşıyakada bi mekan wardı. Orayı gören, bilen warsa makanı biraz anlatabilir.

Bu arada starcrafta yaz mutlaka beni ona göre. Tercihen ghost fena olmaz :schemes:
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Alsancakta ismini yanlış hatırlamıyosam "Titus" diye bi mekan vardı. Aslen doğa sporlarıyla fln ilgilenen sahipleri var ama mekan rahat herşeyden önce iki ya da üç katlı bi yer(üçüncü katın var olup olmadığını bilmiyorum) ev havasında yerde minderler fln var bi odasında bi odada masa sandalye bi odada iki tane büyük koltuk ve televizyon (evet bildiğin ev) aslında frp oynamaktansa çiftlerin gidilmesi beklenen bi mekan ama genelde boş oluyo. Fiyatları nasıl derseniz unuttum.
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Birthright'ı önce masaüstünde sonra da bilgisayarda oynadım. Masaüstü olan gerçekten zevkliydi, bilgisayarda aynı zevki alamadım. Yapay zekası çok zayıf.
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bornova Teras cafe izmirde oynucak ev bulamayan herkese tavsiye ederim, hem fiyatları hemde ortamı çok güzel nezih bir mekandır.
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Teras kafeye gidenler dikkat etsin. fazladan çay falan yazıyorlar. kaç defa yakaladık biz. Birde arada bir doğum g. kutluyorlar falan sesten kimse kimseyi duyamıyor. En iyisi evde oynamak.

Bir şey daha ekleyim. Orasıda artık sevgili mekanı olmuş. Geçen oyunda karşı masada bir çift nerdeyse tek vücut olacaktı bu yüzden oyuna odaklanamadım. 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Sen sapıksın ondan odaklanamamışındır. :D :evil:
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ya bişey sorucam ben FRP oynamayı daha yeni öğrendim ve pek iyi bildiğimde söylenemez bikaç arkadaş var benim gibi yeni öğrenen Bornovalıyız ama yaşlar biraz küçük 15 yaşındayız.Biz de anlattığınız tarzda mekanlara gidip FRP oynamaya kalksak izin verirler mi ki sizce ?
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

yav cevap verecek birisi yok mu :???:
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Selamlar,

Bu Thread'in tüm açılış amacı İzmir'de FRP oynamak için bir halka açık mekan bilen var mı diye sormak. Henüz bir parıltı yok gibi maalesef..

Bu mekanlara girebilirmiyiz derken sanırsam Teras Kafe'yi kasdettin. Teras Kafe adı "Kafe" olsa da bar. Bu yüzden hiç zannetmiyorum.

Barzini'nin bahsettiği Titus( Tilki demek di galiba değil mi? Eski bir DOS oyunu aklıma geldi.. Ne oyundu be..neyse) yeri hiç duymadım, aslında şöyle Alsancak'tan geçerken bakıyorum etrafıma ama göremedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Phantom wrote:Sen sapıksın ondan odaklanamamışındır. :D :evil:
Kim olsa odaklanamaz ama :-P
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply