Necros Sorgulamak Belki Yanlşış olur ama bizim yaptığımı saldırılara Ne oldu?
turn turn Mü oynuyoruz ?
yoksa ıskaladık mı ?
Anlamadım Hani 2 ,3 tane daha cüce eksilse Sorun olmazdı..
bide Bu cücler geri cekilirken Atack of a po... Almadılarmı ?
Bu soruları normalde sormazdım ama COk zor durumdayız be abi:D
Anla bizi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bir şey sorcam, şu anda bizim karakterler bilmiyorlarki durumu, yani meselenin kölelik olduğunu, anladığım kadarıyla, onlar sadece öleceklerini biliyorlar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ben devam edebilir miyim oyuna? healer olarak yardımım dokunur. millet şimdiden teslim olmayı düşünüyor. En iyisi savaşıp onurluca ölmek Ben yaşarsam bir cleric olarak dualar eşliğinde gömeceğim hepinizi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ARkaşlar.. Bir karar verin Bir Ona göre Bi rşeyler yapalım savaşacaksak hepberraber teslim olacaksak hep bereber.
Ki ben bu turn okçuları DAğıtmak için Rush a Geçecektim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF