şimdiden herkese çok teşekkürler.. Diyarların gizemli ezgileri sizlerle olsun..
Ozanın şarkısı sizlerle
-
Eliathor
- Kullanıcı

Ozanın şarkısı sizlerle
uzun zamandır üzerinde çalıştığım Kuzey Kıtalar Efsaneleri "Ozanın şarkısı" adlı romanım artık sizlerle arkadaşlar. Ankira yayınlarından çıkan romanım raflarda sizleri bekliyor.. tüm bilgiler için www.ankira.com u ziyaret edebilir, hatta daha da mantıklısı romanı satın alabilirsiniz
-
Arkenon
- Kullanıcı

Okumayı düşünüyorum. Türk fantastik edebiyat yazarlarından desteği esirgememeliyiz (bu türde yazan biri olarak belki fazla milliyetçi bir tavır takınıyorum ama bunda haklıyım zira bizler de üretebiliyoruz ve Batı'nın hayal gücüyle yarışacak güce sahibiz. Bu konuda okur biraz daha duyarlı davranmalı).
-
feanin
- Kullanıcı

uzun zamandır kitapçılarda elime alıp alıp bırakıyorum okuyacağım kitaplar var ama arada şunuda okuyum diye, zaman çarkını okuyorum şuanda,ama arada senin kitabınıda okuycam,kapağı konusu ve adı güzel oturmuş bence gayet ilgi çekici bi kitap
tebrikler
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

-
Lugtarias
- Forum Yöneticisi
-
Eliathor
- Kullanıcı

Sonunda askerlik bitti arkadaşlar... Eve dönmek harika bir duygu..
yazılması gereken o kadar çok şey var ki.. Ben şehrimden çok uzaktayken roman hakkındaki görüşlerini ve eleştirilerini bana ulaştıran herkese çok teşekkürler..
tüm frpworld kardeşlerine tekrar merhaba ama bu sefer selamım Van'dan değil yaşadığım yer olan Ankara'dan
tüm frpworld kardeşlerine tekrar merhaba ama bu sefer selamım Van'dan değil yaşadığım yer olan Ankara'dan
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı