Ozanın şarkısı sizlerle

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Ozanın şarkısı sizlerle

Post by Eliathor »

uzun zamandır üzerinde çalıştığım Kuzey Kıtalar Efsaneleri "Ozanın şarkısı" adlı romanım artık sizlerle arkadaşlar. Ankira yayınlarından çıkan romanım raflarda sizleri bekliyor.. tüm bilgiler için www.ankira.com u ziyaret edebilir, hatta daha da mantıklısı romanı satın alabilirsiniz :D

şimdiden herkese çok teşekkürler.. Diyarların gizemli ezgileri sizlerle olsun..
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Umarım Aydın a çabuk gelirde bizde alırız...İyi çalışmalar...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Alırız tabi, yeni ve iyi bi kitap almayalı uzun süre geçti. Güzel i görünüyo. Eline sağlık... :D
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Arkenon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arkenon »

Okumayı düşünüyorum. Türk fantastik edebiyat yazarlarından desteği esirgememeliyiz (bu türde yazan biri olarak belki fazla milliyetçi bir tavır takınıyorum ama bunda haklıyım zira bizler de üretebiliyoruz ve Batı'nın hayal gücüyle yarışacak güce sahibiz. Bu konuda okur biraz daha duyarlı davranmalı).
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

uzun zamandır kitapçılarda elime alıp alıp bırakıyorum okuyacağım kitaplar var ama arada şunuda okuyum diye, zaman çarkını okuyorum şuanda,ama arada senin kitabınıda okuycam,kapağı konusu ve adı güzel oturmuş bence gayet ilgi çekici bi kitap :) tebrikler
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Kitabın devamı gelecekmi? Yada böyle bir proje var mı?
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

devamını yazmayı düşünüyorum.. aslında 2. kitaptan önce. farklı bir tür olan yeraltı edebiyatı romanı yazdım. onun üzerinde çalışıyorum.. ama serinin devamını kesinlikle yazacağım.. 2. kitaba başladım bile :D
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

İnşallah en kısa sürede bitirirsin, eline sağlık ilk kitap için merakla bekliyorum.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Helal olsun dostum Türk Fantastik Eddebiyatına senin gibiler lazım inş. büyük bi okuyucu kitlesi elde edersin bizim gibilerin gözünü kırpmadan kitabı satın alacagından emin ol. :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Bugün ben de edindim bir tane. Afiyetle okunmayı bekliyor... :w00t:
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

En yakın zamanda bir adet edinmeyi umuyorum; eldekiler bekleyebilir sonuçta Türk yazar faktörü önemli türün gelişimi için ülkemizde.
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

teşekkürler arkadaşlar.. merakınız ve iyi niyetiniz beni çok mutlu etti..
Umarım diyarımda gezinirken hayallerinize bir adım daha yaklaşırsınız...
Göktuğ CANBABA
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Sonunda askerlik bitti arkadaşlar... Eve dönmek harika bir duygu.. :roll: yazılması gereken o kadar çok şey var ki.. Ben şehrimden çok uzaktayken roman hakkındaki görüşlerini ve eleştirilerini bana ulaştıran herkese çok teşekkürler..
tüm frpworld kardeşlerine tekrar merhaba ama bu sefer selamım Van'dan değil yaşadığım yer olan Ankara'dan :D
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Seni tanımasam da geldiğini yazmışsın hoşgeldin dememek olmaz. Askerlik de bitmiş hayırlı olsun.
Post Reply