Kara Büyücü Serisi 1 - Büyücüler LoncasÄÂ

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Kara Büyücü Serisi 1 - Büyücüler LoncasÄÂ

Post by chosen »

Image
Bu yıl da, önceki yıllarda olduğu gibi, Imardin şehri istenmeyen kişilerden arındırılıyordu. Güçlerinin arkasına sığınmış büyücüler; serserilerin ve kendilerine direnenlerin üzerine korkusuzca yürüyorlardı. Ta ki genç bir kız, nefret ettiği büyücülere bir taş savurana kadar... ve taş büyülü kalkanlarını delip geçti. Büyücüler Loncası, şaşkındı. Onların gözetimi dışında, hayal bile edemeyecekleri güçte bir kız vardı; kontrolsüz bir büyücü... Fantastik dünyanın en gizemli kişilikleri büyücüler üzerine yazılmış, en gerçekçi en etkileyici seri… (Tanıtım Yazısından)

Yayına Hazırlayan: Kayra "Keri"Küpçü
Kapak Tasarım: Havva Balaban
Ã?eviren: Gürkan Genç

duyuru ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Rhuben
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhuben »

Varoşlar ve soylular arasındaki sınıf farkını öne çıkaran büyüye yaklaşımıyla ilgi çeken bir kitap, sıkmadan kendini okutturuyor. Kendi açımdan ana karakterleri de oldukça beğendim...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

şu anda okuyorum, yarına bitirmiş olurum, sürükleyici eğlenceli bir kitap. Konusu çok yaratıcı değil (ya da belki yaratıcıdır, diğer okuduklarım bundan kopya çekmiştir ) gizli bir gücü olan yurdum insanı hikayesi HP de ve daha birçok fantastik hikayede sıkça gördüğümüz durum. Ama yine de zevkle okunacak bir kitap gibi görünüyo, yarısını okumaısnı tavsiye ederim :) Sonraki yarısı ile ilgili görüşlerimi sonra yazarım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
tlanova
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tlanova »

Süper kitap da 3. kitaba kadar çıkmıs ama devamı var yani bir olayın tam ortasında bitiyor kitap. Bitmesinin mümkün olmadığı bir yerde...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaş diğer kitaplarda çevriliyor, zannımca 5ncisinin çevirisi tamamlanıyor bu aralar, çevirmen Egemen arkadaşımız sonlara yaklaştı sanırım, 4ncü basıldı mı basılmak üzere mi tam olarak bilmiyorum, bilgiyi alayım, yazarım buraya da...

bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Kaç kitaplık seri bu?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ianthe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ianthe »

5 diye biliyorum. yanılıyo olabilirim :)
Alonso
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alonso »

şu anda 3. sü çıktı. güzel bir seri ve akıcı. sıkılmadan okudum
Post Reply