Artık mageler affetmiyo. Uzak ara birinciler hatta.. Yalnız en sevecen tiplerde onlar.. Wisdom Rate leri ne olursa olsun, yardım edebilecekleri halde yardım etmedikleri zaman (ör: yanan bir evdeki adam için kıllarını kıpırdatmama) degeneration roll atıyorlar.
Büyük güç büyük sorumluluk getirir felsefesinden hazırlanmış gibi görünüyo Mage: The Awakening ve hem ST yi hem de oyuncuları en çok yoran setting. Klasik bir hikaye yazarsanız, bir fate mage'nin mage sight ı ile bütün senaryoyu oyuncunun eline vermeniz gerekebiliyor.. Demonlar hem sayıca az hem de çok güçlü olduklarından storyleri en kolay "spiritler"le şenlendirebiliyoruz. Hem spiritler hollowlara saklandıklarında bir sinkhole oluşturarak, üzerlerine yapılan her tür saptama veya çağırma büyüsünü emilmesini sağlayabiliyorlar.. Eski yöntemleri kullanmaktan başka çaresi kalmıyor oyuncuların bu da onları deli ediyo tabi..
Werewolf the Forsaken'ı okudum ama sadece renkli sayfalardaki hikaye kısımlarını :embarrass: .. İyicene bilen birisi varsa biraz bahsedebilir mi ?
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..