Evet!Karne Full Beş!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet!Karne Full Beş!!

Post by NightShade »

Evet arkadaşlar!!Takdirname'nin yanında Bir de Üç sene üstüste Takdirname aldığım için üstün başarı belgesi verdiler!!!!

Diğer arkadaşların karnelerini öğrenmek isterim!1
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Yılda 2 defa değil her hafta karne verebilirim kendime.. Bu hafta için..:

İş: 3
Çalışanlarla İlişkiler: 4
Aile ilişkileri: 4
Banka Hesabı: 1
Arkadaşlarla ilişkiler: 4
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bende orta okuldayken üst üste Takdir almıştım ne günlerdi be...

Lisedeyse işler biraz değişiyor.Ama yinede takdir aldım :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

ne karne mi,üniversitede karne vermiyorlar :cry: :D
Est Solarous oth Mithas!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kutlarım. Başarılarının devamını dilerim.

Taktirname bizim okulda o kadar kolay bir şey değildi. Sınıfın ancak dört te biri alabiliyordu. ( :D ) Geri kalanların da ancak yarısı teşekkür alabiliyordu( :D ). Ben ancak inanılmaz bir şans eseri teşekkür almıştım. (Teşekkür, taktir alamayıpta yine de diğerlerinden daha iyi olanlara verilen bir belge. Hani "Onlarda üzülmesin, çalışmışlar." belgesi. :D )

Üstün başarı ise sanırım türünün daha zor bulunanı oluyor ki, burada yazmısın. Ben yapamadım sen yaptın. Hayat denen bu okulda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.

Benim karne... Karne güzeldir. Ã?amaşır suyuyla silip baştan notlandırma yapılabilen bir belgedir. Ben hiç yapmasam da yapılabilitesi olduğunu bilmekteyim. (şimdi değiştiyse bilemeyceğim) Benim karnem beyaz üstüne mavi yazı ile yazılırdı. Sol alt köşesinde dolma kalemle atılmış öğretmen imzası eksik olmazdı. Kapağında ise Atatürk'ün ufuklara dalmış karizmatik bir portresi üstünde "Gençliğe Hitabe" bulunurdu. Bir sürü 3 olurdu karnede. 3 de güzel sayıdır. Allahın Hakkı üçtür, üç uğurlu sayı olarak bilinir, üç küçük domuzcuk diye masal vardır... say say bitmez. İlk okulda verilen davranış notlarım hep 5 gelirdi. Zaten mühim olan insanlıktır, karnenin geri kalanı fasa fisodur. Ha ne oldu sonunda. İşteyim, hayattayım, para kazanıyorum ama alelade bir vatandaşım. Sen çalış şöyle güzel, sosyal etkinlikleri bol, söylendiğinde karizmatik tınısı olan bir üniversitede karizmatik bir bölüme git. Yurtdışına gezin ve en az 2 yabancı dilin olsun. Asla derslerle yetinme, başka uğraşıların ve geleceğe yatırımların olsun. Mızıka ve blok flüt dışında bir müzik aletini çalmasını öğren. Hayatını yaşa, sonra geriye bakında aslında çok önemli olmayan şeyleri nasılda önemli gibi gördüğüne yanma.

Off neyse işte. Yaşşa sen. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben tembel bir öğrenciyim ne yazık ki. Eğlenceye düşkünüm sınav zamanı hariç hiç ders çalışmam. bu senede bana yaz okulu göründü zaten. 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Sahiden de yav, kaç senedir karne almadım. :) Özledim yahu şimdi. :)

Geçenlerde liseyi ziyarete gitmiştim zaten. Hocalar harıl harıl karne hazırlamaya çalışıyorlardı. :)

Özledim o yılları ya.. :(
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ohoo, üstün başarı belgesi almaya ne var!!!Ben bile aldıktan sonra!#?*

Ama bu yıl müzik dersim 4 düştü.Hepsi 5 değil anlayacağınız.Napiyim, sölesenize, OKS'yi kazanıyorum, TMFS derslerim 5 ama Müzik 4 :D :evil: :evil: :evil: (Anladınız siz onu)

Bu yıl acılarla doluydu benim için.İyi geçen tek olay, yıl sonundaki OKS idi.Sene başında çok üzüldüm, ama beni üzenleri üzmenin yolu çalışmaktan geçiyormuş.Hepsi bin pişman.Ã?ğretmenlerim, beni batırmak için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar, onlar için çalıştım.Kızlar beni batırmak için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar, onlar için çalıştım.VE YAPTIMMMMM :cry: :cry: :( :shock: :shock: :) :) :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Bizim uruk tan bozma kimyacımız üç vermeseydi iyi olurdu ama yinede takdir. Bu arada sitedeki ankarada ve orta okulda okuyan arkadaşlara sesleniyorum mpale gelmeyin... Okuldakileri gözümün önünden geçirip tekrar düşünüyorumda uzaylılar aramızda
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ilk defa bu sene karne almıyorum.
süper bi duygu :D :ayyyy!:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben lise sona kadar hep takdir aldım. Karnemdeki en düşük not beşti. Ama sonra bir haller oldu bana. :D Bir daha kendime gelemedim. :| şu anda üniversitedeyim ama bitiremiyorum kaç yıldır. :cry:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben birtek lise sonda bir basarı belgesi alabilmiştim, oda teşekkürdü. mdürümüze gidip söylediğimde bana verdiği cevap; "bu okul sanada teşekkür verdiya..." olmustu :D
canımız saolsun... :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En düşük 5 se en yüksek kaçtı :-P
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

kreşten lise sona kadar karneme rehber öğretmenlerin yazdığı not hiç değişmedi; bu çocuğun kurallara uyma alışkanlığı yok :D
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

peki şimdi aransayes? :)
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Post Reply