David Eddings
David Eddings
David Eddings Elenium serisini okumaya başladım.Hikaye güzel geldi.Daha önce okuyanlar ,falan vardır diye düşündüm, sizce seri nasıl.Yani daha başlamadım.Okumaya değer mi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
jBende o seriyi okumaya başlayıp başlamamak konusunda kararsızım ben Eddings'in Belgariad'ını çok sevdim ve Elenium'un Belgariad'ın anlatımı ve verdiği tada benzediği söyleniyor sonuç olarak okumayı öneririm zira bende öyle yapıcam.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Ya o zaman Belgariad ve Malloryon'u da okumuşsunuzdur.Hiç böyle Belgariad manyağına rastlayamadım şu ana kadar ama ben öyleyim daha Elenium'u okumadım ama Belgariad şu ana kadar okuduğum en iyi seri.Elenium'un da onun yerini alacağını sanmam ama tabi önyargıları kırmak zordur eğer okursam belki Belgariad'dan daha çok severim.Bu durumda yapmam gereken en kısa zamanda Elenium'a başlamak
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Elenium'u bitirince Tamuli'ye başla çünkü bazı tamamlanmayan olaylar Tamulide çözülüyor. Ve Tamuli Elenium'dan daha güzel ama biraz daha pahalı 80 ytlyi gözden çıkarmanız gerekiyor. Ama verdiğine değer kesinlikle. Elenium ve Begariad ile yetinmeyin...
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Belgariadı okudum sadece ama beni içine alıp götürdü gerçekten çok özgün bir eser eddings
usta harbidende.Bu arada o 12 kere okuyan arkadaşa sorabilirmiyim acaba sen hayatında başka kitap okudunmu
yani 12 çok abartı dimi ben 2nci kere bile okuyamam bildiğim bir şeyi sıkılırım 
usta harbidende.Bu arada o 12 kere okuyan arkadaşa sorabilirmiyim acaba sen hayatında başka kitap okudunmu
Forest Metal Is Immortal..
Gerçekten ben de sıkılırım 2. sefere.Bu arada, Elenium'un ilk kitabı bitti.şimdi Yakut şövalye'ye başlayacağım.Bu arada Tamuli ne yaa.Nası yani yaa.Elenium zaten 3 kitap değil mi.Madem öyle neden birleşmemişler ki.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury