Hiç bitmeyen söylentiler...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benim haftasonları gittiğim yere çocukları götüremem ki ama :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen merak etme, beni alırlar

Edmond aslında 18'inde gösteriyormuş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Edmond ve Artemis Entreri duygusal şiirleri bırakıp kahramanlık şiirleri yazmaya karar vermişler.

Illyra aslında kendi çizdiği resimleri avatarına koyuyormuş ama resimleriyle gündeme gelmek istemediğinden kimseye çaktırmıyormuş.

SacoKhan ın OÃ?L çalışmaları yanlışlıkla suya düşmüş :D .

[Galathiniol[/b] seçim sonrası tatile Norveç'e gidiyormuş.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Galathiniol aslen buzyeli vadisinden geliomuş.

Mark, Edmond un kitabına asistanlık ediyormuş.

sitenin çoğu tatildeyken bazıları sıcaktan mahvoluyormuş :)
Image
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Edmond wrote:Sen merak etme, beni alırlar

Edmond aslında 18'inde gösteriyormuş
Kimliktede gösteriyorsa 18inde girersin keşke sadece tipe bakıp alsalar :schemes: .

Ao ile Aransayes çok fena yerlere takılıyorlarmış :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

bu sıcakta söylenti filan yazılmazmış aslında. ama yazılanlar gerçekmiş.. :)
<div>the master of past and NOW!</div>
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

_raistlin_ adlı arkadaşımızın aklına hiçbir şey gelmediği için zırvalıyormuş.

Klaurus hala kış uykusundan uyanamamış.

Galathiniol Norveç'e Burzum'u kurtarmaya gidiyormuş. Beraber kilise kundaklamalarına devam edeceklermiş. Sonra da Odin için tapınak kurmayı planlıyorlarmış. (Eğer doğruysa bu söylenti Galathiniol, bana haber vermediğin için çok bozulurum ona göre.) Ardından bir viking gemisi yapıp beraber Karadeniz'e inmeyi, lazları gaza getirip Temel'le Dursun'u aralarına almayı planlıyorlarmış. Sonra da lazları proto-viking halkı diye adlandırıp dünyayı istila edeceklermiş. Balıklı yemeklere yeni bir tarz kazandırmayı düşünüyorlarmış, asıl amaç da buymuş zaten bütün bu planlardaki. En çok arzu ettikleri hamsili lahmacunmuş.

Ayrıca Dawn arkadaşımız Elf Warrior karakterini yaratmak için uzun çabalar sarf etmiş. Hangi ırkı ve hangi mesleği seçeceğini düşünmek hiç kolay değilmiş. Biyografinin ve karakterin diğer özelliklerinin gereksiz ayrıntılar olduğunu düşünüyormuş Dawn ve gereksiz noktalardan arınmış karakterler yaratmaya son hızla devam edecekmiş.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond romanının sanal reklamını MEB sitesinde yasak olarak yapıyormuş.

Rhalazarn, dünyaya savaş açmış.Yandaşları satanistlerin öldürdükleri kedilermiş.Diriltip diriltip saldırtıyormuş.

Aransayes doğduğunda 3 yaşındaymış

Ao'nun soyadı, Bğ imiş.

Illyra'nın avatarındaki kızın gözleri aslında kahverenigymiş lensmiş o.

Galathiniol, Norveç'e gitmeden önce, Pkk'lılara tek kişilik saldırı düzenleyecekmiş.Orada bir katliam bekleniyor.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Galathiniol, Norveç'e gitmeden önce, Pkk'lılara tek kişilik saldırı düzenleyecekmiş.Orada bir katliam bekleniyor.

Edmond bu istihbaratı MİT`ten almış.Aslında o bir türk ajanıymış ve Sağır Oda dizisi de onun hayat hikayesiymiş.Ayrıca 22 yaşındaymış ve oyunu Milliyetçi partilere verecekmiş.

Aransayes haftasonları Lunaparka gidiyormuş, ve her hafta park çıkışında punk bara giderek kültür şoku yaşıyormuş.

Darkelven bronzlaşmış, artık siyahlaşmak için hap almasına gerek yokmuş.

Cehennem sıcakları bir kandırmık yağmurun ardından geri dönecekmiş.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Galathiniol Norveç'e Burzum'u kurtarmaya gidiyormuş. Beraber kilise kundaklamalarına devam edeceklermiş. Sonra da Odin için tapınak kurmayı planlıyorlarmış.(Eğer doğruysa bu söylenti Galathiniol, bana haber vermediğin için çok bozulurum ona göre.)
Yok hocam bıraktım ben o işleri Burzumla aramız epeydir açık.Artık İlluminatiyle çalışıyorum... :D (Söylentilerde herzaman bir doğruluk payı aramakta fayda vardır)

Galathiniol Odin tapınakları koruma ve yaşatma derneğine başkanlık ediyormuş...

Rhalazarn koyu bir Odin düşmanıymış...

Darkelven karardığı için dışlanmaya başlamış ve psikolojik tedavi görmeye başlamış...

Edmond saldırı planlarını başkalarının üzerine atıyormuş...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Rhalazarn, kendisine Odin düşmanı diyenin sarı saçlarını kanla kırmızıya boyar, çillerini Thor'un çekiciyle dağıtır, alnının ortasına da Teshub'un (Tyr'ın) mızrağını saplarmış.

Ama bu kişi Odin Tapınaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanıysa, kısaca OTKYD başkanıysa iş değişirmiş.

Edmond yeni çıkan söylentileri kaçırmaya başlamış. Rhalazarn'ın arkadaşları olan kediler azdıktan sonra satanistleri doğaya kazandırmış. şimdi Rhalazarn, eskiden satanist olanlarla kedileri bir araya getirmiş, Odin'e ve diğer unutulmuş tanrılara dua ediyorlarmış. Ancak kedilerden biri, bu işin yanlış olduğu sonucuna varıp kendini putlaştırma eylemlerine geçmeye başlamış. Bundan hoşlanmayan OTKYD başkanı Galathiniol, kedinin her günkü devamlı maması olan hamsili lahmacunu zehirletmiş. Ancak zehir sökmeyince darkelven palalarını kaptığı gibi kediyi kesmek için hareke geçmiş. Eski Mısır Kutsal Hayvanlar Derneği darkelven'a dava açmayı düşünmekteymiş. Ã?ünkü darkelvenın kestiği hain kedi, eski Mısır'da kutsal olan tekir kedilerdenmiş.

Her şey bir yana kedilerin bir kısmı ölen arkadaşlarına sinirlenmişler ve Odin'i bırakıp Loki'ye dönmüşler. Yakında Hel'deki kurt Fenrir'le ejderha Nidhogg'u serbest bırakacaklarmış.

Kısacası 3. Dünya Savaşı yakınmış. 4. Dünya Savaşı'naysa kılıçla baltayla girecekmişiz.

Frpci olmayanların vay haline!
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Edmond wrote:Ao'nun soyadı, Bğ imiş.
Ao bunun mantığını çok merak ediyormuş.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Mark, güneşin altında Ooze ye dönüşmüş. İntikam yeminleri edip, meydandakileri ezip geçmiş.

Yener yeni bir kitap bulmuş, adı eberron muş, sonra arkadaşları ondan haber alamamış. sanırız kitap onu hipnotize etmiş. :|

Rhalazarn yeni bir büyü öğrenmiş, üzerinde test edicek birini arıyormuş.
Edmond ile rhalazarn kanka olmuşlar. birlikte katliam yapmışlar. :wink:
Aransayes rahiplikten kovulmuş, artık barlarda içki içiyormuş.
Ahu"Wizardofquartz" Mark ile iletişimi kesmiş :-P
Ilyra şu anda denizci düğümü öğreniyormuş. (mantık aramayın :D )
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Rhalazharn Viking Kızıl Eric`in reankarnasyonuymuş.

Galathiniol Darkelven`e depresyon zamanlarında uğradığı psikoloğun adresini vermiş, ama Darkelven yerel cadı doktoruna gidip, bir miktar parayı burda kaptırdıktan sonra cadı doktordan paraları döverek almış, cadı doktor darkelveni lanetlemiş, darkelvenin şimdi de kulakları uzuyormuş.Aynalara küsmüş.İnsanlara küsmüş, dünyaya küsmüş.Depresyondan çıktğında yönelimi Chaotic Evila çevrilmiş.şimdi Rhalazharn`la dünyayı fethedebilmek için kırıkkaleden ucuz silah kiraladığı da söylentiler arasında.(ne uzun söylenti oldu bea!)

Devletin başındakiler bir milyar dolara ülkeyi satmış. (sadece söylenti tabii, ama ben iletiyorum...)

Söylenti yazıcam diye kasmak zormuş.

Yeni dünya rpsindeki Xardas can sıkıntısından Playerları öldürmeye karar vermiş.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
MarcusDagnarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MarcusDagnarus »

Rhalazarn , ragnarokdaki ilk kırathaneyi açıp burayı işletmeyi hayatının amacı yapmış..Hayallerinde kendini cüppesinin görünür bir cebinde papatya takan , okey ustası biri olarak görüyormuş.
Post Reply