Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
- kargas9999
- Kullanıcı

- kargas9999
- Kullanıcı

Abi anlaşıldı, sana hoca lazımkargas9999 wrote:bilmek istedıgim şimdi kurucak oldugun yeı bır sistemmı yoksa aynı sistemmi (orta cağ) benıs içinoe yerın varmı nasıl oynanıcak onlıne mı
Bak şimdi, buradaki Diyar İçi bütün Rp'ler tek bir anda yönetiliyor.Yani birinde kıyamet kopsa, hepsinde kopuyor.şu anda bir Rp başlığı altında bulunduğumuz yerden kaçmaya çalışıyoruz.Nasıl oynadığımıza gelince, forumda Rp başlığı altında, normal konuşurmuş gibi, Rp'mizi yapıyoruz.Sürekli yaklaşık 3-4 günde bir tur dönüyor.Ve bizde o tura göre tekrar yazıyoruz.Normal Frp'den farkları
1-)Yazıyla yapıyoruz Rp'yi
2-)Tur 3-4 günde bir dönüyor
Boş yer var mı sorusuna cevap veremem
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ehehe şimdi işimiz bitti işte , herifin dengesiz çıkmasından korkuyodum, o da başımıza geldi,
Ben ne demiştim, bunlar da pek korkak çıktı deyip bizi biçebilir demiştim, ve bir avuç cücenin bile hakkından gelemediğimizi düşünüyor, bizi boyutlararası bir çöp öğütme makinesine atmazsa iyi olucak

Ben ne demiştim, bunlar da pek korkak çıktı deyip bizi biçebilir demiştim, ve bir avuç cücenin bile hakkından gelemediğimizi düşünüyor, bizi boyutlararası bir çöp öğütme makinesine atmazsa iyi olucak
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
bu akşam saat 22 de şehir dışına çıkıyorum.orada internete girebilirmiyim bilmiyorum.yeni turda yazı yazamaya bilirim.insiyatif dm de eğer beni çıkartmak isterse oyundan çıkartabilir , benim karakterimi bir süreliğine yönetebilir yada çoğunluğa uyarak hareket ettirebilir...ufff hiç hesapta yoktu bu yolculuk ya