hangisi
hangisi
frp oynarken malboro mu daha iyi gider yoksa camel mı
bence camel...
bence camel...
şakamısın sen? (Diye bir cevap yazmayı düşündüm valla. Ama olabilir belkide ciddi ciddi geyik yapıyorsundur
) Bence FRP Türkçeleşmelidir ve bu sebeple en iyi Samsun gider. Ama ben içmiyorum sigara, o bakımdan içenler daha iyi cevaplar sanırım.
Bir şey daha. FRP oynayan sigara müptelalrı. Yanınızda sigara içmeyen biri varken lütfenbiraz daha düşünceli olun. Bu adam sigara içmediğinden dumanında etkilenir, gözleri yaşlanır, aklı bulanır. Sonra karakterlerinizin olmadık bir yerde ölümüne sebep olabilir. O sebeple sigara içerken oyunda iki kerede düşünün. Bir kere kendiniz, bir kere yanınızdakiniz, bir kere de karakteriniz için. (3 oldu sanırım ama ben tükürdüğümü yalamam
)
Bir şey daha. FRP oynayan sigara müptelalrı. Yanınızda sigara içmeyen biri varken lütfenbiraz daha düşünceli olun. Bu adam sigara içmediğinden dumanında etkilenir, gözleri yaşlanır, aklı bulanır. Sonra karakterlerinizin olmadık bir yerde ölümüne sebep olabilir. O sebeple sigara içerken oyunda iki kerede düşünün. Bir kere kendiniz, bir kere yanınızdakiniz, bir kere de karakteriniz için. (3 oldu sanırım ama ben tükürdüğümü yalamam
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
camel asla olmaz, çünkü uzun süre oturulacağı için sigara da çok gider, camel da sürekli içildiği zaman boğazda ve midede (heleki yeterince içecek ve yemek tüketmezseniz) hasarlara sebep olur. O yüzden tercih marlboro'dur. Kendi sarıp içmek ise ciddi kötü etkiler oynarken...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ben sigara içmem ama, annemin dediğine göre milleti etkilemiyormuş, Parlement(Ama niyeyse fiyatı söylemiyor.Ben o kadar parayı bilmem diyor)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Ao
- Kullanıcı

Re: hangisi
şaka galiba bu ya oldu olacak Pepsimi daha iyi gider Cocacolamı yoksa sosisli sandviç mi daha iyi gider yoksa salamlımı diyelim.fantaszya wrote:frp oynarken malboro mu daha iyi gider yoksa camel mı
bence camel...
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ben sigarayı bıraktım. Ama SacoKhan kesinlikle haklı. Cevabından işin ehli olduğu anlaşılıyor. FRP oynarken Camel içilmez. Hem pis kokuyor, hem de çok kullanırsan burun ve ağız dışında üçüncü bir delikten de nefes almak gibi bir opsiyon sunabiliyor adama. Malboro Light en iyisi.
Ama ben eskiden pipo da içerdim ve pipo + kahve FRP'de tek anlamıyla mükemmel keyif veren bir şey. Hele bir de Wizard oynuyorsanız.
Not: İçten içe ya böyle de çok özenti bir tip oldum ya ne bu böyle vıcık vıcık FRP oynarken pipo içmeler... diye bir düşünce de yaratıyor ama... Bu da zararlı yan etkisi...
Ama ben eskiden pipo da içerdim ve pipo + kahve FRP'de tek anlamıyla mükemmel keyif veren bir şey. Hele bir de Wizard oynuyorsanız.
Not: İçten içe ya böyle de çok özenti bir tip oldum ya ne bu böyle vıcık vıcık FRP oynarken pipo içmeler... diye bir düşünce de yaratıyor ama... Bu da zararlı yan etkisi...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Frp oynarken durmadan sigara yakıyorum. Özellikle combata girdiğimde ihtiyaç gibi oluyor artık. ne yazık ki param fazla olmadığından ne marlbora ne de camel alabilirim. en ucuz sigaralara talim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Frp oynarken iyi gitmez molalarda daha iyi gider 
Yani tamam herkes sigara içiyosa rahatsız olmuyosa içilebilir. Aksi takdirde de illa içilcekse böyle mentollü sigaralar falan daha iyi olur çünkü dışarıya daha az kokar...
sigara kullanmayan birinin bakış açısı
Yani tamam herkes sigara içiyosa rahatsız olmuyosa içilebilir. Aksi takdirde de illa içilcekse böyle mentollü sigaralar falan daha iyi olur çünkü dışarıya daha az kokar...
sigara kullanmayan birinin bakış açısı
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.