İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

ben geçtim...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

yaa bırı vardır arkadasını basına bırsey gelınce iyiki benım basıma gelmedı dıyen bırı vardırkı o benım keske benım basıma gelseydı deyıp de kazıklanan ve şimdi diyorum benım anam aglıycana baskasının kı aglasın kısaca kımse için ailemden vazgecmem ama paradan gece bilirim ( gerısı yalan aglar )
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

heuehuehu yaa neden sevdiğim için paradan vazgeçicem onu anlamadım ki sanki sevdiğim kişi kaçirilmişta benden fidye istiolarmış gibi :evillaugh:

neyse soruya gelince ben vazgeçmem şahsen
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Walla ben nedense hep vazgeçtim ama ayrılınca anladımki hepsi boşa ondan vazgeçmem artık bir şeyden hem niye vazgeçiyimki E_A_M ninde dediği gibi kaçırıldımı sanki alla alla.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

vazgecilir vazgecilmesi gerekir ama once aile ile anlasma yolları aranır yoksa cesur davranmak gerekir benim yaptıgım gibi korkak olmayın sonra baskasının kollarında gorurseniz iciniz cok acır.
<strong><br></strong>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Yaw birazda aslında sevdiğiniz insana bakar benim gibi gider aşkınıza aldanır o sizin için bir şey yapmazken siz aşk şarabının aptallığı ile çoğu şeyden vazgeçerseniz sonra çok ağlarsınız.En güzeli o ortaya ne koyuyorsa sende ona göre koyacaksın o çoksa çok o azsa az.Ne diye fazladan fedakarlık yapıyımki.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
Ask;bir tarafı mutlu eden diger tarafı üzen ama her iki tarafa da hos gelen birşeydir.
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın cunku sizin icin yapılan fedakarlıkların altında ayrılınca ezilirsiniz.O size bir adım gelirse siz ona iki adım gidin.yapmadıgınız seyler icin pişman olursunuz sonra.
<strong><br></strong>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ferilien wrote:ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
Ask;bir tarafı mutlu eden diger tarafı üzen ama her iki tarafa da hos gelen birşeydir.
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın
Bana saçma geldi biraz saygı duyuyorum düşüncene ama niye 2 tarafta mutlu olamasınki??? Hem niye ben mutlu olan taraf olmıyımki??? Mutlu olmucaksam aşkın anlamı ne o zaman aşk kötü birşey sadece 1 taraf hep mutlu olacaksa bu bencillik değilde ne??? İki tarafta egolarından kurtulur saygı ve sevgi çerçevesinde yol alırlarsa 2 tarafta mutlu olur bence.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ben geçmem şahsen önce para diyorum. kız her zaman bulunur ama ali bi daha bulnumaz
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla herkes herşey için herşeyden vazgeçebilir. Sonuçta biz ailemiz aracılığıyla dünyaya geldik ama ailemiz için gelmedik. Bu konu için Sezen Aksu'nun bir yazısı var onu okumanızı öneririm...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

duruma göre değişir. Ailenin tepkisi yaklaşım tarzları çok önemli. Ama aile bu, öyle bir kalemde silebileceğin bir şey değil.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

Kişiye bağlı. Vazgeçmek mesele değil ne de olsa, terkedilebileceğini düşünüp ona göre yola çıkmak, uğuruna yaptığı, yapacağı bunca fedakarlığın sevdiceği tarafından zamanı geline elinin tersiyle itilebileceğini düşünüp kabul etmek, o vazgeçişin sorumluluğunu alabilmektir mühim olan. Yoksa kimse vazgeçilmez değil, mezarlar vazgeçilmez insanlarla dolu, ama bütün olumsuzluklara, her şeyin elinde parça parça olabilme ihtimaline rağmen gidebilmek, ayakta durabilmek, geriye dönmemektir asıl vazgeçiş. Bunu yapana da helal olsun denir, tebrik edilir :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ferilien wrote:ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın cunku sizin icin yapılan fedakarlıkların altında ayrılınca ezilirsiniz.O size bir adım gelirse siz ona iki adım gidin.yapmadıgınız seyler icin pişman olursunuz sonra.
Zaten aşk beni mutlu etse, hayatımdan vazgeçcem ben ama nerde....

Tabii aileye gelince, kolay kolay vazgeçceğimi zannetmiyorum.Bir de şöyle bir durum var.Eğer sevdiğim kız, ya annen ya ben, derse annem derim.Ancak annem, ya o kız ya ben, derse o kız derim.Ã?ünkü eğer annemgil bana saygı duymuyorsa napayım.Ama eğer sevdiğim kız anneme saygı duymuyorsa ben onu napayım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

milena wrote:Kişiye bağlı. Vazgeçmek mesele değil ne de olsa, terkedilebileceğini düşünüp ona göre yola çıkmak, uğuruna yaptığı, yapacağı bunca fedakarlığın sevdiceği tarafından zamanı geline elinin tersiyle itilebileceğini düşünüp kabul etmek, o vazgeçişin sorumluluğunu alabilmektir mühim olan. Yoksa kimse vazgeçilmez değil, mezarlar vazgeçilmez insanlarla dolu, ama bütün olumsuzluklara, her şeyin elinde parça parça olabilme ihtimaline rağmen gidebilmek, ayakta durabilmek, geriye dönmemektir asıl vazgeçiş. Bunu yapana da helal olsun denir, tebrik edilir :)
katılıyorum +1
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quidel »

ya şimdi olay biraz paradoxa girmiş bence. para varsa hatun otomatikman olur zaten, para aileden geliyosa onlardan vazgeçmemek gerekir çünkü ozaman hem para hem kızlar gider. hatundan vazgeçersen parayı napacaksın oda var.

bence en güzeli şairin dediği gibi fuck your money, fuck your possessions, fuck your obsessions, I dont need that shit deyip alıp aşkını kollarına gitmektir kardeşim.

Kralı gelse sallamam!!!!!!
Post Reply