Hoş Geldiniz!!
Hoşbuldukta bu karşılama mesajı baya bi duygusal olmuş be arkadaşlar. Belki biz büyücülerin dünyasında duyguya yer olmadığı için öle gelmiştir bana ama bilmiyorum neyse, hepinizi saygıyla selamlıyorum ve bana saygı göstermeyenleride olmadık birşeye çevireceğimi belirtmek istiyorum.
Kalın sağlıcakla kardeşlerim
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Drowların kanı dayanıklıdır bilirsin dostum, üstüne birde damarlarımda ki o kanda büyünün ateşi alevlendiğinde tehlikeli olurum, sözlerimize dikkat edelim lütfen... 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Yaklasik 3 gündür siteyi okuyup bilgi edinme cabasindaydim.Simdi rahatlikla söyleyebilirim ki bu diyara adim atmaktan gayet mutluyum.
Bu güzel diyarı yaratan ve paylasimda bulunan herkesi içtenlikle selamlarım.
Bu güzel diyarı yaratan ve paylasimda bulunan herkesi içtenlikle selamlarım.
Zaman..Yaşayan her canlının yaşamını avuçları arasından çalan, ilk yaşamdan beri varolmuş ve son yaşama kadar da var olacak en güçlü, en acımasız ve en sinsi katil.. Sabrın ve sükunetin ise tartisilma
Ve aleykümselam
Hoş geldiniz.Ama şimdi sen diyarı yaratan ve paylasimda bulunan herkese selam göndermişsin.Ben ne yarattım, ne de paylaşımda bulundum.Bana selam yok mu?
Ayrıca azazil sana da hoş geldin
Hoş geldiniz.Ama şimdi sen diyarı yaratan ve paylasimda bulunan herkese selam göndermişsin.Ben ne yarattım, ne de paylaşımda bulundum.Bana selam yok mu?
Ayrıca azazil sana da hoş geldin
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
ben de siteye uzun zamandır üyeyim aslında ama neden bilmiyorum hiç ilgimi çekmemiş
istanbuldan ankaraya taşınmadan önce ankarada kimle frp yapıcam demiştim "ona" galba "o" da Frpworld'ü önerdi.aslında Frpworld'ü zaten biliyodum "o" bi DM olarak falan bakıyodu bizim eve geldiinde. ben de aklıma not etmiştim hatta üye de olmuştum ama "o"nun haberi yoktu
her neye bu sefer siteyi daha detaylı inceledim ve şimdi neden daha önce ilgimi çekmedi ki diye merak ediyorum
siteyi yapan emek veren herkese ve siteyi daha da değerli kılan tüm kullanıcılara teşekkür eder saygılarımı sunarım 
Edit: Ekleme ihtiyacı duydum : "o" kendini biliyo
Edit: Ekleme ihtiyacı duydum : "o" kendini biliyo
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.Hepinizi selamlıyorum.Kusura bakmayın bu tanışma başlığını bulmam biraz zaman aldı,o yüzden daha kendimi tanıtmadan bir kaç farklı başlığa mesaj yazmış bulundum.Kabalığımı mazur görürsünüz umarım.Frp'yi çok severim ve oldukça da ilgilenirim ama masa üstü oyun oynama fırsatım hiç olmadı şimdiye kadar.Player's hand book'u defalarca okudum ama hiç tecrübem olmadığı için eminim bir çok noktayı yanlış öğrenmişimdir.Sizlerin de yardımıyla kendimi geliştirmek istiyorum.
Nick'imde sorcerer yazmasına rağmen benim en sevdiğim karakter monk'tır.Zaten kişilik olarak da en çok monk'a uyduğumu düşünüyorum.Sanırım şimdilik benden bu kadar :w00t:
Nick'imde sorcerer yazmasına rağmen benim en sevdiğim karakter monk'tır.Zaten kişilik olarak da en çok monk'a uyduğumu düşünüyorum.Sanırım şimdilik benden bu kadar :w00t: